NL Zonnepanelen

Dakscan

Doe de dakscan
Wij zijn dé energiespecialist van Nederland en toegewijd aan het verduurzamen van uw woning, appartementencomplex of kantoorpand met de kracht van zonne-energie. Ontdek de mogelijkheden van zonnepanelen en hoeveel u kunt besparen met onze gratis dakscan.

Heeft u zich ooit afgevraagd wat de beste opties zijn voor zonnepanelen op uw dak? Met onze dakscan kunt u dit snel en eenvoudig achterhalen. Door uw postcode, jaarlijks stroomverbruik en huishoudgrootte in te voeren, krijgt u een persoonlijk inzicht in de potentie van uw dak voor het plaatsen van zonnepanelen.

Waarom een dakscan bij ons doen? Omdat we geloven in een persoonlijke aanpak. We adviseren u zoals we onze eigen familie zouden adviseren: met deskundigheid en vertrouwen. Bij ons profiteert u van:

  • 30 dagen proefperiode
  • 20 jaar garantie
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Gecertificeerde installateurs

Uw dak is uniek en daarom bieden we maatwerk voor de beste prestaties. Met onze geavanceerde software, ontwikkeld in samenwerking met de TU Delft, berekenen we nauwkeurig hoeveel energie u kunt opwekken. Daarnaast bieden we transparante communicatie, zodat u altijd op de hoogte bent van elke stap in het proces.

Na de installatie blijft u via onze app altijd en overal verbonden met uw zonne-energiesysteem, met inzicht in uw energieopbrengst en besparingen. De stap naar duurzame zonne-energie was nog nooit zo eenvoudig.

Wilt u deel uitmaken van de groene revolutie en tegelijkertijd besparen op uw energierekening? Laat NL Zonnepanelen u helpen. Vul vandaag nog onze dakscan in en zet de eerste stap naar een duurzamere toekomst.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via 023 205 1216 of stuur een e-mail naar info@nl-zonnepanelen.nl. We staan klaar om u te helpen met een vrijblijvend advies.