NL Zonnepanelen

Garantie

Bij NL Zonnepanelen begrijpen we het belang van zekerheid en betrouwbaarheid wanneer je investeert in zonne-energie. Daarom bieden we uitgebreide garanties op onze producten en installaties, om jou als klant gemoedsrust en vertrouwen te geven in je duurzame energieoplossing.

Uitgebreide productgaranties
Onze productgaranties zorgen ervoor dat je investering beschermd is. Met toonaangevende garantievoorwaarden op omvormers, zonnepanelen en montagemateriaal, ben je verzekerd van een lange levensduur en optimale prestaties van je systeem.

  • Omvormers: Geniet van een zorgeloze ervaring met 25 jaar productgarantie op Enphase omvormers, 10 jaar op Solis en 12 jaar garantie op SolarEdge omvormers.
  • SolarEdge Optimizers: Voor deze cruciale componenten bieden we een indrukwekkende 25 jaar garantie.
  • Zonnepanelen: Onze Jinko Solar en JA Solar zonnepanelen komen niet alleen met een 25 jaar productgarantie, maar ook met een verlengde opbrengstgarantie van respectievelijk 30 jaar, wat de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze producten benadrukt.
  • Montagemateriaal: We bieden 20 jaar garantie op producten van Van de Valk, Esdec, en Blubase, wat zorgt voor een zorgeloze installatie en langdurige zekerheid.

Ongeëvenaarde Installatiegarantie

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze installaties. Daarom bieden we een 1-jarige installatiegarantie, waarmee eventuele gebreken aan de installatie binnen het eerste jaar na installatie kosteloos worden hersteld. Onze inzet stopt niet wanneer de garantieperiode eindigt; ook na deze tijd staan we klaar voor al onze klanten. Dit commitment aan service en kwaliteit wordt weerspiegeld in de positieve reviews en de vele tevreden klanten die wij in de loop der jaren hebben mogen bedienen.

Garantieproces en Service

Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan is het proces eenvoudig en klantvriendelijk. Je hoeft niet rechtstreeks contact op te nemen met de fabrikant; wij nemen deze zorg op ons. Of het nu gaat om een product- of installatiegarantie, NL Zonnepanelen staat garant voor een snelle en effectieve oplossing.

In zeldzame gevallen waarin een product defect raakt, zorgen wij voor een vlotte afhandeling. Afhankelijk van het product en de aard van het defect, kan dit inhouden dat het product gerepareerd of vervangen wordt, waarbij wij streven naar minimale overlast en maximale tevredenheid.