NL Zonnepanelen

Laadpalen

Opladen wanneer jij dat wilt.

  • Rijd op groene stroom
  • Perfecte combinatie met zonnepanelen
  • Goedkoper opladen met eigen paal
  • Gebruik jouw auto om energie op te slaan

Doe de gratis laadpaalcheck

Wilt u erachter komen wat een laadpaal voor u kan betekenen? Maak snel gebruik van onze gratis laadpaalcheck! En ontdek jouw besparing met slim laden.

Gratis laadpaalcheck

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Geadviseerd worden zoals wij onze familie zouden adviseren

Bij NL Zonnepanelen zijn wij ervan overtuigd dat vertrouwen en expertise de hoekstenen zijn van elke sterke relatie. Wanneer u voor onze diensten kiest, kiest u voor een partner die u behandelt als familie. Wij verzekeren u van een persoonlijke benadering en streven ernaar om elk advies en elke installatie nauwkeurig af te stemmen op uw individuele behoeften en omstandigheden.

Icoon Verlaag jouw laadkosten

Verlaag jouw laadkosten

Met een eigenlaadpaal, kan je goedkoper laden.

Icoon Gebruik maken van opgeslagen energie

Gebruik maken van opgeslagen energie

Een laadpaal in combinatie met zonnepanelen van NL Zonnepanelen zijn dé ideale combinatie om optimaal gebruik te maken van de door u gerealiseerde energie.

Icoon Groene toekomst

Groene toekomst

Door ook elektrisch te gaan rijden, draagt u, uw steentje bij aan een groene toekomst.

pattern block background

Welke laadpaal is voor u geschikt?

Bent u benieuwd wat voor laadpaal u nodig heeft om optimaal te besparen op uw energiekosten en bij te dragen aan een duurzamere wereld? Laat NL Zonnepanelen u helpen met een op maat gemaakte oplossing die past bij uw energieverbruik, huishouden en inrichting qua vervoersmiddelen.  Ontdek de juiste laadpaal voor uw situatie met onze eenvoudige laadpaalcheck en deskundig advies. Wij maken gebruik van enkel de beste merken laadpalen.

Zapptec laadpaal
Altijd laden wanneer jij dat wilt

Zaptec laadpaal

Beschikt over een Eco-modus om te besparen op uw elektriciteitsrekening
Altijd online en up-to-date via WiFi of 4G LTE-M, met regelmatig software-updates en nieuwe functies
80% kleiner en lichter dan vergelijkbare EV-laders.
Wallbox laadpaal
slimme laadpaal

Wallbox laadpaal

Complete laadpaal
Geen abonommentskosten
Inclusief wallbox app
Apptec laadpaal
Één van onze toppers

Apptec laadpaal

Laden wanneer jij dat wilt
Voor bijna elk type geschikt
Als één van de beste uit de test
icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Een blije klant in 7 stappen

Stap 1

Doe de laadpaalcheck

Bekijk wat voor u de juiste laadpaal is.

Stap 2

Contact met onze experts

Aan de hand van de uitkomsten van de laadpaalcheck spreekt één van onze specialisten graag de beste opties met u door.

Stap 3

Offerte

U ontvangt van ons een uitgebreide offerte met specificaties en indicaties wat u kunt verwachten.

Stap 4

Planning Schouw en installatie

Na akkoord op onze offerte zullen onze installateurs een planning maken voor eventueel de schouw en de installatie.

Stap 5

Technische schouw

Onze installateurs komen langs voor de technische schouw om alle technische zaken goed in kaart te brengen bij u op locatie. Zodat er geen verrassingen achteraf zijn. Wanneer het een laadpunt aan de muur betreft, kan dit in sommige gevallen ook zonder schouw. Dit spreken we van te voren met u door.

Stap 6

Installatie

Onze installateurs komen bij u langs om de laadpaal te installeren. Dit duurt maximaal 1 dag.

Stap 7

Oplevering

Pas wanneer alles naar behoren werkt, gaan onze installateurs de deur uit. Vanaf nu zit u er helemaal duurzaam bij.

Vorige
Volgende

Wat u moet weten bij het aanschaffen van een laadpaal

Om te bepalen wat voor laadpaal u nodig heeft, zijn verschillende factoren van belang. U moet rekening houden met uw energieverbruik, het type en de laadcapaciteit van uw elektrische voertuigen, de beschikbare ruimte voor de laadpaalinstallatie en uw budget.

Er zijn verschillende soorten laadpalen beschikbaar, variërend van standaard laadpalen voor thuisgebruik tot snelladers voor commercieel gebruik. De juiste keuze hangt af van uw specifieke situatie en behoeften. Bijvoorbeeld, als u een snelle oplaadtijd nodig heeft, kan een snellader de beste optie zijn, terwijl een standaard laadpaal voldoende kan zijn voor dagelijks thuisgebruik. Daarbij kan loadbalancing ook belangrijk zijn wanneer u meerdere apparatuur gebruikt in huis wat stroom kost. Hiermee voorkomt de laadpaal dat er teveel stroom wordt gebruikt en de stoppen doorslaan.

Het is belangrijk om kosten af te wegen tegen de verwachte voordelen, zoals laadsnelheid en gebruiksgemak, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen die past bij uw behoeften en financiële mogelijkheden. Als u hulp nodig heeft bij het maken van deze keuze, staat ons team klaar om u van passend advies te voorzien.

Doe de laadpaalcheck

Maak gebruik van onze laadpaalcheck en kom erachter welke laadpaal het best voor u geschikt is.

Contact met onze experts

Aan de hand van de uitkomsten van de laadpaalcheck, spreekt één van onze specialisten graag de beste opties met u door.

Offerte

U ontvangt van ons een uitgebreide offerte met specificaties en indicaties wat u kunt verwachten.

Installatie

Na akkoord op onze offerte zullen onze installateurs de laadpaal bij u thuis installeren en testen.

Het laatste nieuws

Ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen in zonne-energie. Bij NL Zonnepanelen delen we essentiële tips, de laatste innovaties en deskundige analyses die u helpen om het maximale uit uw zonnepanelen te halen. Blijf op de hoogte en optimaliseer uw energiegebruik door ons laatste nieuws volgen.

icon block background

Als een warmtepomp defect raakt in de winter, kan dit een ongemakkelijke situatie zijn omdat u mogelijk zonder verwarming komt te zitten tijdens koude...

icon block background

Het optimaliseren van de efficiëntie van je warmtepomp kan leiden tot lagere energiekosten en een langere levensduur van het systeem. Hier zijn enkel...

icon block background

Het kiezen van de juiste installateur voor uw warmtepomp is cruciaal voor een succesvolle installatie en optimale werking van het systeem. Hier zijn d...

icon block background

Een warmtepomp kan zowel positieve als negatieve effecten hebben op uw elektriciteitsrekening. Het exacte effect hangt af van verschillende factoren z...

icon block background

Een warmtepomp kan het binnenklimaat aanzienlijk beïnvloeden, vooral in termen van luchtvochtigheid. De effecten op de luchtvochtigheid hangen af van...

icon block background

Het kiezen van de juiste installateur voor uw warmtepomp is cruciaal voor een succesvolle installatie en optimale werking van het systeem. Hier zijn d...

icon block background

Ja, een warmtepomp kan zeker gebruikt worden voor zwembadverwarming. Warmtepompen zijn een efficiënte en milieuvriendelijke manier om zwembaden te ve...

icon block background

Het geluidsniveau van een warmtepomp is een belangrijke factor om te overwegen, vooral in dichtbevolkte gebieden of als de warmtepomp dichtbij woonrui...

pattern block background