Wie is NL Zonnepanelen?

Wij zijn een typisch Nederlands familie bedrijf die een boost wilt geven aan de energietransitie. We zijn gevestigd in Haarlem, Almere en Best. Wij vinden het belangrijk om op lokaal niveau contact te houden met onze klanten. Wanneer je wat verder weg zit, zullen wij je natuurlijk ook begeleiden in de duurzame investering.

Waarom kiezen voor NL Zonnepanelen?

Wij houden de focus op service en garantie. Wij vinden dat het belangrijk dat je zonnepanelen een lust zijn. Wij staan ervoor om je zo gewenst als op afstand als real life te ondersteunen met jouw keuze in duurzame energie. Door middel van software, mede ontwikkeld door TU Delft, kunnen wij op voorhand inschatten hoeveel energie je kunt opwekken op jouw adres. Ook werken wij alleen met gecertificeerde vakmensen. Onze installatiepartner installeert 40 installaties per week. Wij werken door heel Nederland, met Haarlem en Almere als onze thuisbasis. Zo installeren wij zonnepanelen in onder andere Almere, Haarlem, Zoetermeer, Leiden, Purmerend, Beverwijk, Heerhugowaard, Hoofddorp, Alphen aan den Rijn, Amstelveen, Heemskerk en IJmuiden.

Wat maakt NL Zonnepanelen anders?

Het is belangrijk dat je een zonnepanelen set kan samenstellen die voor jouw situatie geld. Wij hebben een programma ontwikkeld waarmee je zelf eenvoudig de variabelen in kan vullen toegespitst op de persoonlijke situatie. Wil je 6 of juist 15 zonnepanelen, heb je een schuin of plat dak, wil je de panelen laten installeren of wil je zelf installeren? Al deze vragen beantwoord je met een paar klikken; en je eigen zonnepanelen set is samengesteld. Door de bestel garantie is het niet erg wanneer er toch een foutje insluipt. Wij checken altijd met en voor de klant of de bestelling overeenkomt met de wensen.