NL Zonnepanelen

Over ons

  • 30 dagen proef
  • Betaling bij installatie
  • BTW vrije installatie
  • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Wie is NL Zonnepanelen?

Wij zijn een typisch Nederlands familie bedrijf die een boost wilt geven aan de energietransitie. We zijn gevestigd in Haarlem. Wij vinden het belangrijk om op lokaal niveau contact te houden met onze klanten. Wanneer je wat verder weg zit, zullen wij je natuurlijk ook begeleiden in de duurzame investering.

NL Zonnepanelen project

Waarom kiezen voor NL Zonnepanelen?

Wij houden de focus op service en garantie. Wij vinden dat het belangrijk dat je zonnepanelen een lust zijn. Wij staan ervoor om je zo gewenst als op afstand als real life te ondersteunen met jouw keuze in duurzame energie. Door middel van software, mede ontwikkeld door TU Delft, kunnen wij op voorhand inschatten hoeveel energie je kunt opwekken op jouw adres. Ook werken wij alleen met gecertificeerde vakmensen. Onze installatiepartner installeert 40 installaties per week. Wij werken door heel Nederland, met Haarlem als onze thuisbasis. Zo installeren wij zonnepanelen in onder andere:

NL Zonnepanelen plaatsen zonnepanelen

Wat maakt NL Zonnepanelen anders?

Het is belangrijk dat je een zonnepanelen set kan samenstellen die voor jouw situatie geld. Wij hebben een programma ontwikkeld waarmee je zelf eenvoudig de variabelen in kan vullen toegespitst op de persoonlijke situatie. Wil je 6 of juist 15 zonnepanelen, heb je een schuin of plat dak, wil je de panelen laten installeren of wil je zelf installeren? Al deze vragen beantwoord je met een paar klikken; en je eigen zonnepanelen set is samengesteld. Door de bestel garantie is het niet erg wanneer er toch een foutje insluipt. Wij checken altijd met en voor de klant of de bestelling overeenkomt met de wensen.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background