NL Zonnepanelen

Top 4 beste merken zonnepanelen

Het aanschaffen van zonnepanelen is een effectieve en duurzame manier om je woning te verduurzamen. Zonnepanelen dragen niet alleen bij aan groenere toekomst, ook in je portemonnee zal je veel voordeel merken. Je bent namelijk op jaarbasis een stuk minder kwijt aan energiekosten, waardoor je geld overhoudt voor andere dingen. En wie wil dat nu niet? Het kan echter nog wel eens lastig zijn om zonnepanelen uit te zoeken. Consumenten vragen zich zaken af zoals: hoeveel zonnepanelen heb ik nodig? Waar op het dak moeten de zonnepanelen worden geplaatst? Welk merk zonnepanelen kan ik het beste nemen? Deze vragen komen geregeld bij ons langs. Om al antwoord te kunnen geven op één van deze vragen, hebben wij deze blog geschreven. Lees hieronder de top 4 beste merken zonnepanelen!

Longi

Het merk Longi is opgericht in 2000 en behoort tot de top op het gebied van MONO (zwarte) zonnepanelen. Dit merk produceert de zonnepanelen en dus ook zonnecellen helemaal zelf. Longi is actief in meer dan 12 landen en is daardoor een wereldwijde speler op het gebied van zonnepanelen. Het merk richt zich volledig op de ontwikkeling van mono kristallijne zonnepanelen. Hierdoor kan een hoog rendement worden gerealiseerd. Het strakke en egale design van de zonnepanelen is natuurlijk een mooie bijkomstigheid voor het oog. Niet alleen duurzaam dus, maar ook nog eens fijn om naar te kijken!

JA solar

Eén van de grotere spelers op de zonnepanelenmarkt is JA Solar. De zonnepanelen van JA Solar zijn van uitstekende kwaliteit en kennen een hoog rendement. Daarnaast heeft JA Solar jarenlange ervaring en blijft het bedrijf continu op zoek naar manieren om te blijven ontwikkelen. Bij de zonnepanelen van JA Solar weet je dus zeker dat er een hoop innovatie aan te pas is gekomen.

Canadian Solar

Dit merk, dat zijn oorsprong kent in Toronto, is één van de grootste producenten van zonnepanelen wereldwijd en levert zonnepanelen met een mooie prijs- kwaliteitverhouding. Dit is dan ook de reden dat dit merk zeker niet in dit lijstje mag ontbreken. Canadian Solar staat met name bekend om de hoge kwaliteit en garanties. De zonnepanelen hebben namelijk een verzekerde opbrengst garantie van maar liefst 25 jaar. Canadian Solar beschikt over een zeer geavanceerd testlaboratorium met alle bijbehorende vereiste certificaten. Hierdoor voldoen de zonnepanelen aan alle relevante standaards. Het Canadese merk garandeert de kwaliteit doordat ze continu interne tests blijven uitvoeren en lange garantie bieden. Kies je voor Canadian Solar zonnepanelen, dan kies je voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

LG

Tenslotte mag het merk LG zeker niet ontbreken in dit lijstje. Dit topmerk beheert het gehele productieproces zelf, waardoor de consument verzekerd is van de hoogste kwaliteit. LG zonnepanelen zijn niet alleen efficiënt, maar ook betrouwbaar. Dit merk staat vooral bekend om de hoge elektriciteitsproductie en de lange levensduur van de zonnepanelen. Kortom, wat ons betreft zeker de investering waard.

Heb je na het lezen van dit artikel toch nog vragen over welke zonnepanelen het beste bij je passen? Of wil je weten wat zonnepanelen jou gaan kosten? Vraag dan een offerte aan. Binnen ons assortiment vind je zonnepanelen van alle 4 de merken. Onze ervaren professionals voorzien je graag van kundig advies op maat voor elk van deze zonnepanelen.