NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Almere

 • Gecertificeerde zonnepaneel installateurs
 • Betaling na installatie
 • Dé specialist in heel NL
 • Minimaal 10 jaar productgarantie

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in Almere

Zonnepanelen zijn ontzettend populair in Nederlandse huishoudens, zo ook in Almere. Dit is ook niet verwonderlijk, omdat je met zonnepanelen zelf energie kunt opwekken. Op zoek naar zonnepanelen in Almere? Schakel dan NL Zonnepanelen in: dé zonnepanelen installateur van Almere. In de gemeente Almere wordt het gebruik van energie van hernieuwbare bronnen ontzettend gestimuleerd. Doe ook aan deze duurzame trend mee en bespaar jaarlijks ook flink op je energierekening met onze hoogwaardige zonnepanelen.

 • Gecertificeerdeinstallateurs: installatie met eigen personeel
 • Vrijblijvendeofferte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Naadlozeintegratie: zonnepanelen die perfect aansluiten op uw bestaande energie-infrastructuur
 • 10+ jaar ervaring: specialist in zonne-energie sinds 2013
 • Zonion-app: 24/7 inzicht in opbrengst & verbruik
 • Service van a tot z:van offerte op maat tot en met installatie en onderhoud
 • Garantie: tot wel 25 jaar garantie

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in Almere passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

Werking van zonnepanelen

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit door middel van fotovoltaïsche cellen. Deze cellen bestaan uit halfgeleiders zoals silicium, die zonlicht absorberen en de zone-energie omzetten in elektrische stroom (gelijkstroom). Deze gelijkstroom wordt vervolgens omgezet naar wisselstroom door de omvormer. Deze elektriciteit kan direct worden gebruikt om je huis of bedrijf van stroom te voorzien. Lees hier hoe de zonnepanelen op meterkast aangesloten worden. Voor meer informatie kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Zonnepanelen op schuin dak

De voordelen van zonnepanelen in Almere

Zonnepanelen op je dak brengen een groot aantal voordelen met zich mee:

 • Het gebruik van zonnepanelen stelt je in staat om te besparen op je energierekening. Door zelf groene energie op te wekken, hoef je minder elektriciteit van het net te gebruiken, wat resulteert in lagere kosten op de lange termijn.
 • Door te kiezen voor zonne-energie verminder je de vraag naar fossiele brandstoffen, waardoor de uitstoot van broeikasgassen wordt verminderd. Zo draag je bij aan een schonere en gezondere leefomgeving voor toekomstige generaties.
 • Met zonnepanelen word je minder afhankelijk van het traditionele elektriciteitsnet. Je wekt je eigen energie op en bent niet langer volledig afhankelijk van energieleveranciers. Dit geeft je meer controle over je energievoorziening en beschermt je tegen mogelijke prijsstijgingen in de toekomst.
 • Zonnepanelen voegen waarde toe aan je woning, waardoor je woningwaarde stijgt. Toekomstige kopers zijn immers bereid meer te betalen voor energiezuinige woningen.

Wat leveren zonnepanelen op?

Het rendement en de terugverdientijd van jouw zonnepanelen set zijn afhankelijk van je situatie. Zonnepanelen leveren op de langere termijn echter meer op dan ze kosten. Door de kosten die je bespaart op je energierekening heb je de zonnepanelen gemiddeld in vijf jaar terugverdiend. De gemiddelde levensduur van de panelen is 25 jaar. Dat geeft je ruim twintig jaar om optimaal te genieten van het rendement van je panelen.

Kosten zonnepanelen

De kosten van zonnepanelen zijn van een aantal factoren afhankelijk, zoals het type zonnepaneel, het merk paneel of de set zonnepanelen die je wenst. Er is sinds 2013 geen landelijke subsidie meer voor de installatie van zonnepanelen in Almere. Je kunt wel in aanmerking komen voor verschillende regelingen en belastingvoordelen die de installatie van zonnepanelen nog aantrekkelijker maken. Zo betaal je geen BTW bij de aanschaf van zonnepanelen. Lees hier meer over dit nultarief voor de aanschaf van zonnepanelen. Bovendien is er tot 2025 de salderingsregeling, die het mogelijk maakt om je overschot aan opgewekte stroom terug te leveren aan het energienet tegen een kleine vergoeding.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten uit Almere

Bij Zonion staat de combinatie van deskundigheid en betrouwbaarheid centraal in al wat we doen. Klantfeedback is voor ons cruciaal en enorm waardevol. We zijn verheugd over onze hoge klanttevredenheidsscore van 9,5 op Kiyoh, wat onze toewijding aan kwaliteit benadrukt. Bij Zonion is het ons doel om meer te bieden dan enkel duurzame energieoplossingen; we zijn toegewijd aan het opbouwen van langdurige, betrouwbare relaties met onze klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en een streven naar volledige klanttevredenheid.

icon block background

NL Zonnepanelen, de zonnepanelen installateur in Almere en omgeving

Zonnepanelen kopen in Almere doe je bij NL Zonnepanelen. Wij verkopen topmerken zonnepanelen van onder andere JA Solar, LG Solar en Panasonic. Dit zijn allemaal Tier 1 leveranciers. Ook onze omvormers en optimizers zijn van eenzelfde superieure klasse. Bij ons kun je zelf je zonnepanelen set samenstellen. Lees hier meer over hoe dit werkt. Wij bieden overal een op maat gemaakte oplossing voor en met slechts een aantal klikken heb je jouw ideale set samengesteld. Onze panelen voldoen aan de veiligheidseisen van de NeN en TÜV. Ook onze medewerkers hebben de ervaring en know how om de installatie van je zonnepanelen tot een succesvol eind te brengen. Onze installateurs beschikken over de juiste diploma’s en certificeringen. En niet alleen in Almere worden uw zonnepanelen geïnstalleerd. Ook in bijvoorbeeld Apeldoorn kunt u zonnepanelen van ons aanschaffen en laten installeren.