100+ klanten gingen u voor!

Bespaar op uw energierekening met NL Zonnepanelen!

NL Zonnepanelen is dé specialist in Nederland

Beoordeeld met een 9,5

Kom er achter hoeveel u kunt besparen!

Volledig vrijblijvend

Zonnepanelen Almere

Zonnepanelen zijn ontzettend populair in Nederlandse huishoudens. Dit is ook niet verwonderlijk, omdat je met zonnepanelen zelf energie kunt opwekken. Op zoek naar zonnepanelen in Almere? Schakel dan NL Zonnepanelen in, de zonnepanelen installateur van Almere. In de gemeente Almere wordt het gebruik van energie van hernieuwbare bronnen ontzettend gestimuleerd. Doe ook aan deze duurzame trend mee en bespaar jaarlijks ook flink op je energierekening met onze hoogwaardige zonnepanelen. Bekijk hier alvast ons assortiment.

Werking zonnepanelen

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit door middel van fotovoltaïsche cellen. Deze cellen bestaan uit halfgeleiders zoals silicium, die zonlicht absorberen en de zone-energie omzetten in elektrische stroom (gelijkstroom). Deze gelijkstroom wordt vervolgens omgezet naar wisselstroom door de omvormer. Deze elektriciteit kan direct worden gebruikt om je huis of bedrijf van stroom te voorzien. Lees hier hoe de zonnepanelen op meterkast aangesloten worden.

Voor meer informatie kunt u een offerte aanvragen.

Offerte aanvraag
Zonnepanelen Almere

De voordelen van zonnepanelen in Almere

Zonnepanelen op je dak brengen een groot aantal voordelen met zich mee:

  • Het gebruik van zonnepanelen stelt je in staat om te besparen op je energierekening. Door zelf groene energie op te wekken, hoef je minder elektriciteit van het net te gebruiken, wat resulteert in lagere kosten op de lange termijn.
  • Door te kiezen voor zonne-energie verminder je de vraag naar fossiele brandstoffen, waardoor de uitstoot van broeikasgassen wordt verminderd. Zo draag je bij aan een schonere en gezondere leefomgeving voor toekomstige generaties.
  • Met zonnepanelen word je minder afhankelijk van het traditionele elektriciteitsnet. Je wekt je eigen energie op en bent niet langer volledig afhankelijk van energieleveranciers. Dit geeft je meer controle over je energievoorziening en beschermt je tegen mogelijke prijsstijgingen in de toekomst.
  • Zonnepanelen voegen waarde toe aan je woning, waardoor je woningwaarde stijgt. Toekomstige kopers zijn immers bereid meer te betalen voor energiezuinige woningen.

Wat leveren zonnepanelen op?

Het rendement en de terugverdientijd van jouw zonnepanelen set zijn afhankelijk van je situatie. Zonnepanelen leveren op de langere termijn echter meer op dan ze kosten. Door de kosten die je bespaart op je energierekening heb je de zonnepanelen gemiddeld in vijf jaar terugverdiend. De gemiddelde levensduur van de panelen is 25 jaar. Dat geeft je ruim twintig jaar om optimaal te genieten van het rendement van je panelen.

Kosten zonnepanelen

De kosten van zonnepanelen zijn van een aantal factoren afhankelijk, zoals het type zonnepaneel, het merk paneel of de set zonnepanelen die je wenst. Er is sinds 2013 geen landelijke subsidie meer voor de installatie van zonnepanelen in Almere. Je kunt wel in aanmerking komen voor verschillende regelingen en belastingvoordelen die de installatie van zonnepanelen nog aantrekkelijker maken. Zo betaal je geen BTW bij de aanschaf van zonnepanelen. Lees hier meer over dit nultarief voor de aanschaf van zonnepanelen. Bovendien is er tot 2025 de salderingsregeling, die het mogelijk maakt om je overschot aan opgewekte stroom terug te leveren aan het energienet tegen een kleine vergoeding.

NL Zonnepanelen, de zonnepanelen installateur in Almere en omgeving

Zonnepanelen kopen in Almere doe je bij NL Zonnepanelen. Wij verkopen topmerken zonnepanelen van onder andere JA Solar, LG Solar en Panasonic. Dit zijn allemaal Tier 1 leveranciers. Ook onze omvormers en optimizers zijn van eenzelfde superieure klasse. Bij ons kun je zelf je zonnepanelen set samenstellen. Lees hier meer over hoe dit werkt. Wij bieden overal een op maat gemaakte oplossing voor en met slechts een aantal klikken heb je jouw ideale set samengesteld. Onze panelen voldoen aan de veiligheidseisen van de NeN en TÜV. Ook onze medewerkers hebben de ervaring en know how om de installatie van je zonnepanelen tot een succesvol eind te brengen. Onze installateurs beschikken over de juiste diploma’s en certificeringen. En niet alleen in Almere worden uw zonnepanelen geïnstalleerd. Ook in bijvoorbeeld Apeldoorn kunt u zonnepanelen van ons aanschaffen of laat zonnepanelen installeren in Harderwijk.

Zonnepanelen in Almere

100+ klanten gingen u voor!

Bespaar op uw energierekening met NL Zonnepanelen!

NL ZONNEPANELEN IS DÉ SPECIALIST IN NEDERLAND.

Kom er achter hoeveel u kunt besparen!

Volledig vrijblijvend