NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Amstelveen

 • 30 dagen proef
 • Betaling bij werkende installatie
 • BTW vrije installatie
 • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in Amstelveen

Er is een toenemende vraag naar groene energie. Zonnepanelen zijn ook in Amstelveen een goed alternatief voor de fossiele brandstoffen. De technologie die in de zonnepanelen is verwerkt zorgt ervoor dat zon wordt omgezet in energie. Deze energie kun jij vervolgens weer gebruiken. Je wekt zo dus je eigen energie op. Wij van NL Zonnepanelen helpen jou graag bij deze groentransitie naar zonnepanelen. Wij zorgen voor de juiste oplossingen, speciaal op maat gemaakt voor jou. Zo kun je bij ons je eigen set zonnepanelen bestellen. Wij garanderen jou de beste zonnepanelen, die wij ook nog eens op de juiste manier voor jou installeren. Voor meer informatie kunt u een offerte aanvragen.

 • Deskundig advies: NL Zonnepanelen adviseert zoals wij onze familie zouden adviseren
 • Gecertificeerde installateurs: installatie door gecertificeerde installateur
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Online dakscan: ontdek direct wat u kunt besparen op uw energiekosten
 • BTW vrije installatie: installatie zonder BTW-kosten
 • Maatwerk oplossingen: elk huis en dak krijgt een op maat gemaakte installatie voor optimale prestaties.
 • Garantie: tot wel 20 jaar garantie
 • Opslag van zonne-energie: mogelijkheid tot opslag van energie met thuisbatterijen

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in Amstelveen passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

Zonnepanelen installateur Amstelveen

Wij van NL Zonnepanelen zijn graag de zonnepanelen installateur in Amstelveen die jij zoekt! Al enige jaren hebben wij ervaring in de verkoop van zonnepanelen. Natuurlijk kun je de zonnepanelen die je bij NL Zonnepanelen hebt besteld ook door ons laten installeren. Wij werken namelijk samen met onze speciale installatiepartner
HR techniek. HR Techniek is aangesloten bij Techniek Nederland en voert zo’n 40 installaties per week uit. Bovendien zijn deze installateurs in het bezit van de vereiste opleidingen en certificaten. Zo worden jouw zonnepanelen op de juiste manier geïnstalleerd.

Zonnepanelen installateur

Voordelen van zonnepanelen in Amstelveen

Zonnepanelen bieden verschillende voordelen, zowel op het gebied van financiën als op het gebied van milieu. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen:

 • Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, wat kan resulteren in aanzienlijk lagere energiekosten. Je kunt je eigen elektriciteit opwekken en hoeft dus minder elektriciteit van het net te kopen.
 • Met je eigen elektriciteit ben je ook minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen en eventuele stroomstoringen.
 • Zonnepanelen stoten geen schadelijke broeikasgassen uit tijdens de elektriciteitsproductie. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je bij aan een vermindering van de uitstoot van koolstofdioxide en help je klimaatverandering te bestrijden.
 • Door zonne-energie te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen draag je bovendien bij aan een verminderde uitputting van natuurlijke hulpbronnen.
 • Zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Veel kopers zijn bereid meer te betalen voor een huis met zonne-energievoorzieningen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke aspecten.
 • Zonnepanelen hebben doorgaans een lange levensduur, vaak meer dan 25 jaar, met weinig onderhoudskosten. Ze zijn robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Subsidie zonnepanelen Amstelveen

Tegenwoordig is er geen landelijke subsidie meer voor de aankoop van zonnepanelen. Per gemeente gelden echter wel speciale regelingen op maat. Verleent jouw gemeente subsidie? Dat kun je terugvinden met de subsidiewijzer.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Zonnepanelen kopen in Amstelveen

Bij NL Zonnepanelen staat persoonlijke aandacht en een goed service centraal. Zo heb je bij ons de keuze om zelf jouw zonnepanelen samen te stellen. Zo leveren wij dus maatwerk voor jou. Wij zorgen er daarnaast ook voor dat elke bestelling wordt gecontroleerd op dat deze in lijn is met de wensen van de klant. Mocht dit niet zo zijn, dan passen wij dit uiteraard kosteloos voor jou aan. Vanuit Haarlem staan wij van NL Zonnepanelen voor u klaar en leveren onze diensten in de regio rondom Haarlem en Alphen aan de Rijn. Daarom kun je ook bij ons terecht als je zonnepanelen nodig hebt in Zeewolde.

Heb je vragen of ben je op zoek naar extra informatie? Neem dan contact met ons op en dan helpen wij je graag verder.