NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Amsterdam Noord

 • 30 dagen proef
 • Betaling bij werkende installatie
 • BTW vrije installatie
 • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in Amsterdam Noord

Ben je van plan om te gaan investeren in zonnepanelen in Amsterdam Noord? Dan helpen wij van NL Zonnepanelen je graag verder. Wij zijn een typisch familiebedrijf die een boost wilt geven aan de energietransitie. Dit betekent dat wij zoveel mogelijk huishoudens willen voorzien van zonne-energie. Niet alleen in de omgeving, maar in heel Nederland. Zonnepanelen in Amsterdam Noord zijn dan ook niet alleen een besparing op de energiekosten. Het installeren van zonnepanelen op jouw dak zorgt er namelijk ook voor dat de woningwaarde van jouw huis zal stijgen en je gebruik maakt van groene energie. Zo draag jij ook jouw steentje bij aan een duurzame toekomst. Wil je graag meer weten over het installeren van zonnepanelen in Amsterdam Noord? Of juist over ons als NL Zonnepanelen? Dan vind je meer informatie op onze website. Ook vertellen we je er nu alvast wat meer over. We hopen je te kunnen overtuigen om te investeren in jouw toekomst.

 • Gecertificeerde installateurs: installatie met eigen personeel
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Naadloze integratie: zonnepanelen die perfect aansluiten op uw bestaande energie-infrastructuur
 • 10+ jaar ervaring: specialist in zonne-energie sinds 2013
 • Zonion-app: 24/7 inzicht in opbrengst & verbruik
 • Service van a tot z: van offerte op maat tot en met installatie en onderhoud
 • Garantie: tot wel 25 jaar garantie

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in Amsterdam Noord passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

Waarom zonnepanelen in Amsterdam Noord kopen bij NL Zonnepanelen

Zonnepanelen in Amsterdam Noord staan bekend als een financiële investering en een vorm van groene energie. Zonnepanelen kunnen jouw woning voorzien van stroom, dit in plaats van de stroom die je normaal gebruikt van een energieleverancier. Hoe zonnepanelen werken?  Een paneel bestaat uit meerdere zonnecellen, deze zijn gemaakt van silicium dat stroom geleidt wanneer er licht op valt. Deze stroom wordt ook wel gelijkstroom genoemd. Gelijkstroom ontstaat er als er een positieve lading bovenop de cel en een negatieve lading onder de cel ontstaat. Deze gelijkstroom wordt naar een omvormer geleid. Een omvormer zet deze stroom vervolgens om in wisselstroom. Wisselstroom is de stroom die komt uit de stopcontacten wanneer je stroom nodig hebt. Hoeveel zonnepanelen in Amsterdam Noord precies opleveren is per situatie verschillend. Dit is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Op onze website kun je gratis een dakcheck doen, wij zullen dan voor jou berekenen hoeveel je kunt besparen met zonnepanelen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Voordelen van zonnepanelen in Amsterdam Noord

Zonnepanelen bieden verschillende voordelen, zowel op het gebied van financiën als op het gebied van milieu. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen:

 • Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, wat kan resulteren in aanzienlijk lagere energiekosten. Je kunt je eigen elektriciteit opwekken en hoeft dus minder elektriciteit van het net te kopen.
 • Met je eigen elektriciteit ben je ook minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen en eventuele stroomstoringen.
 • Zonnepanelen stoten geen schadelijke broeikasgassen uit tijdens de elektriciteitsproductie. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je bij aan een vermindering van de uitstoot van koolstofdioxide en help je klimaatverandering te bestrijden.
 • Door zonne-energie te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen draag je bovendien bij aan een verminderde uitputting van natuurlijke hulpbronnen.
 • Zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Veel kopers zijn bereid meer te betalen voor een huis met zonne-energievoorzieningen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke aspecten.
 • Zonnepanelen hebben doorgaans een lange levensduur, vaak meer dan 25 jaar, met weinig onderhoudskosten. Ze zijn robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Kiezen voor NL Zonnepanelen

Waarom je moet kiezen voor NL Zonnepanelen als zonnepanelen leverancier en installateur? Naast dat al onze producten van een uitstekende kwaliteit zijn, hebben we een focus op service en garantie. We ondersteunen onze klanten bij het maken van een keuze in duurzame energie. Wij vinden het dan ook enorm belangrijk om op lokaal niveau contact te onderhouden. Dit betekent niet dat we alleen mensen helpen in de omgeving, wij staan voor iedereen klaar in geheel Nederland. Door middel van software dat mede door de TU Delft is ontwikkeld, kunnen wij inschatten hoeveel energie je kunt opwekken op jouw adres met zonnepanelen in Amsterdam Noord. Daarnaast werken we alleen samen met gecertificeerde vakmensen. Hetgeen ons echt bijzonder maakt, is dat je bij ons je eigen zonnepanelen set kunt samenstellen. Zo weet je zeker dat jij voor de juiste zonnepanelen gaat die perfect aansluiten op jouw persoonlijk situatie. Dit kun je geheel zelf doen. Natuurlijk controleren wij altijd of de bestelling overeenkomt met de wensen die jij voor ogen had. Wij hopen dat we jou hebben kunnen overtuigen om te investeren in zonnepanelen en dat we je snel verder kunnen helpen. We zien je dan ook graag terug op locatie! Wij zijn ook werkzaam in andere plekken in Nederland. Dus zonnepanelen nodig in Kampen? Dat kan bij ons.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Zonnepanelen kopen in Amsterdam Noord

Ben je ervan overtuigd om zonnepanelen in Amsterdam Noord aan te schaffen? Dan bespaar je direct op jouw energierekening, heb je recht op 21% BTW retour en heb je 13% rendement op jaarbasis. Daarnaast gaan wij aan de slag aan de hand van vijf simpele en overzichtelijke stappen. Wanneer jij een offerte aanvraagt kun je deze binnen 24 uur verwachten. Ook bespreken we deze graag met je via de telefoon of op locatie in Haarlem, Almere en Best. We bespreken dan samen alle wensen, iedere situatie is tenslotte uniek. Het doel is om uiteindelijk te komen tot een offerte op maat voor de beste zonnepanelen in Amsterdam Noord. Wanneer je akkoord bent gegaan met de offerte kan de installatie gepland worden, wij zorgen ervoor dat je binnen één week op de hoogte bent over wanneer een van onze installatiepartners de zonnepanelen komt installeren. Je bent er in ieder geval van gegarandeerd dat de zonnepanelen- installatie binnen één dag op jouw dak ligt. Als de zonnepanelen op het dak liggen kan de BTW worden teruggevraagd bij de Belastingdienst, ook dit nemen we je graag uit handen. De laatste en zeker ook de leukste stap is dat het besparen kan beginnen en je kunt gaan genieten van de zon. Het is namelijk zo dat onze klanten gemiddeld zo’n €816 per jaar besparen met hun zonnepanelen in Amsterdam Noord. Wil jij dat ook? Neem dan contact op met ons via de website. We gaan graag voor je aan de slag!

Ben je nog niet helemaal zeker of je echt voor zonnepanelen in Amsterdam Noord wilt gaan? Kies er dan voor om 30 dagen op proef te gaan! Wanneer je niet tevreden bent krijg je namelijk je geld terug en komen wij alles demonteren.