NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Amsterdam

 • 30 dagen proef
 • Betaling bij werkende installatie
 • BTW vrije installatie
 • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in Amsterdam

Zonnepanelen in Amsterdam winnen aan populariteit, waardoor je deze steeds vaker op de daken van onze prachtige hoofdstad ziet verschijnen. Wij vinden dat niet vreemd, want met behulp van dit knap staaltje techniek kun jij je eigen energie opwekken. Dat is niet alleen goed voor je bankrekening, maar ook nog eens ontzettend milieubewust. Steeds meer Amsterdammers beginnen deze waarden in te zien en dat is precies de reden waarom steeds meer zonnepanelen in Amsterdam worden geplaatst. Wellicht twijfel je zelf nog een beetje, want het gemiddeld aantal dagen zon in Nederland is inderdaad niet bijzonder hoog.

 • Gecertificeerde installateurs: installatie met eigen personeel
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Naadloze integratie: zonnepanelen die perfect aansluiten op uw bestaande energie-infrastructuur
 • 10+ jaar ervaring: specialist in zonne-energie sinds 2013
 • Zonion-app: 24/7 inzicht in opbrengst & verbruik
 • Service van a tot z: van offerte op maat tot en met installatie en onderhoud
 • Garantie: tot wel 25 jaar garantie

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in Amsterdam passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

Zonnepanelen in een notendop

Wij van NL Zonnepanelen garanderen je echter dat onze zonnepanelen ook met minder zonuren ontzettend goed werken. Met onze jarenlange ervaring zijn  wij volledig in staat om jou van gedegen en eerlijk advies te voorzien. Samen zullen we kijken naar je specifieke situatie en luisteren we goed naar jouw wensen. Op die manier gaan wij er voor zorgen, dat jij het maximale uit jouw zonnepanelen set kunt halen. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan snel een offerte aan.

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen in Amsterdam?

Zojuist hebben we al kort benoemd dat het plaatsen van zonnepanelen in Amsterdam financieel voordelig is. Maar hoe voordelig is het daadwerkelijk en kun je er echt een hoop kosten mee besparen? In Nederland is de zon namelijk niet altijd even vaak aanwezig. Wij kunnen je echter garanderen dat dit niet ontzettend veel uitmaakt. Ook al schijnt de zon niet, onze zonnepanelen zullen altijd een bepaalde hoeveelheid energie opwekken. Dat komt omdat wij enkel met zonnepanelen werken die van hoogwaardige kwaliteit zijn. Daardoor presteren ze ook optimaal bij bewolkt weer. We kunnen je dus al verklappen, dat tien zonnepanelen in Amsterdam maar liefst 600 euro per jaar aan energiekosten zullen besparen. Kun en wil jij meer zonnepanelen op je dak leggen? Dan ga je uiteraard meer energie opwekken en meer kosten besparen. Daarnaast is het ook nog mogelijk om de door jou opgewekte energie, die je niet hebt verbruikt, terug te leveren aan jouw energieleverancier. Hiervoor krijg je uiteraard een terugleververgoeding. Zodoende bespaar je niet alleen energiekosten, je krijgt er ook nog eens geld voor terug. Het aankoopbedrag van jouw zonnepanelen in Amsterdam heb je al binnen tien jaar weer terugverdiend. Mocht je hier nog niet door overtuigd raken, dan kunnen we je ook nog garanderen dat zonnepanelen uitermate milieubewust zijn. Het opwekken van zonne-energie is duurzaam en valt daardoor onder groene energie. Groene energie is natuurlijk welbekend als energie dat een stuk beter is voor het milieu. Tot slot kunnen we je nog verklappen dat woningen met zonnepanelen doorgaans meer waard zijn dan woningen zonder zonnepanelen. Meer voordelen heb je toch niet nodig om zonnepanelen in Amsterdam te laten plaatsen?

Zoek niet verder voor een zonnepanelen installateur in Amsterdam

Ben je op zoek naar een betrouwbare zonnepanelen installateur in Amsterdam? Dan ben je bij NL Zonnepanelen aan het juiste adres. Wij voorzien niet alleen in gedegen advies, we verkopen en installeren ook zonnepanelen in Amsterdam met onze partner HR techniek. Met onze jarenlange ervaring in de zonnepanelenbranche en passie voor het vak zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Samen met jou zullen we kijken naar de mogelijkheden en hier nemen we je wensen graag in mee. Wij bieden dus een totaalpakket, waarbij onze adviseurs en installateurs altijd de beste service zullen leveren. Daarnaast garanderen we je dat onze zonnepanelen installateur in Amsterdam over alle vereiste certificaten en opleidingen beschikt. Zo bieden we jou ook de hoogste kwaliteitsgarantie. En we zijn niet alleen in Amsterdam werkzaam: bij ons kun je ook in bijvoorbeeld Amersfoort zonnepanelen kopen of Apeldoorn.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

NL Zonnepanelen is jouw specialist op het gebied van zonnepanelen in Amsterdam

Zoek niet verder voor een échte zonnepanelen specialist. Door onze jarenlange ervaring hebben wij alle kennis en kunde in huis, om jou te voorzien van een gedegen advies. We luisteren goed naar jouw wensen en bekijken samen de situatie, op die manier zorgen wij dat je altijd tevreden zult zijn over je zonnepanelen in Amsterdam. Niet voor niets staan persoonlijke aandacht en goede service bij ons hoog in het vaandel. Het leveren van maatwerk is bij ons vanzelfsprekend en we zullen altijd jouw keuze respecteren. Ook als je minder zonnepanelen wilt plaatsen, dan dat wij je aanraden. Uiteraard stopt onze nauwkeurigheid en professionaliteit niet bij de aankoop. Wij garanderen dat onze zonnepanelen installateur in Amsterdam dezelfde zorgvuldigheid hanteert bij de installatie van jouw zonnepanelen. Onze installateurs zijn overigens zo vakkundig, dat het plaatsen van de zonnepanelen slechts één dag hoeft te duren. Je kunt bij ons een vrijblijvende dakscan uitvoeren, zo kun je direct zien hoeveel geld jij per jaar kunt besparen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!