NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Bloemendaal

 • 30 dagen proef
 • Betaling bij werkende installatie
 • BTW vrije installatie
 • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in Bloemendaal

Je ziet ze op steeds meer daken liggen: zonnepanelen. Bloemendaal is hier geen uitzondering op. Zonnepanelen in Bloemendaal worden alsmaar populairder en dat is een goed teken. Want zonnepanelen zijn niet alleen duurzaam, ze kunnen je ook nog eens veel geld besparen. De panelen die op je dak komen te liggen zetten zonlicht namelijk om in energie. En die energie kun jij weer gebruiken. Je wekt dus je eigen energie op en dat ga je merken in je energierekening. Ben je op zoek naar een installateur van zonnepanelen in Bloemendaal? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij van NL-Zonnepanelen helpen jou om dit te realiseren. Wij kijken naar jouw situatie en bieden oplossingen op maat. Zo kun je bij ons een eigen zonnepanelen set samenstellen. Geheel op basis van jouw wensen dus! Vraag gerust eens vrijblijvend een offerte aan.

 • Deskundig advies: NL Zonnepanelen adviseert zoals wij onze familie zouden adviseren
 • Gecertificeerde installateurs: installatie door gecertificeerde installateur
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Online dakscan: ontdek direct wat u kunt besparen op uw energiekosten
 • BTW vrije installatie: installatie zonder BTW-kosten
 • Maatwerk oplossingen: elk huis en dak krijgt een op maat gemaakte installatie voor optimale prestaties.
 • Garantie: tot wel 20 jaar garantie
 • Opslag van zonne-energie: mogelijkheid tot opslag van energie met thuisbatterijen

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in Amersfoort passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

Zonnepanelen installateur Bloemendaal

Door onze jarenlange expertise in zonnepanelen kunnen wij jou garanderen van de beste zonnepanelen van Bloemendaal. Dus ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Bloemendaal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook voor vragen over zonnepanelen mag je ons altijd bellen of mailen. Wij verkopen al jarenlang zonnepanelen in Bloemendaal en zijn op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen op dit gebied. Ook voor installatie ben je bij NL-Zonnepanelen op het juiste adres. Wij hebben de juiste kennis en expertise in huis om jou te helpen hiermee. Onze zonnepanelen installateur in Bloemendaal beschikt over alle vereiste certificaten en opleidingen. Net als al zijn collega’s waarmee hij samen, vaak binnen één dag, jouw zonnepanelen komt installeren! Wij werken samen met onze zeer gewaardeerde installatiepartner HR Techniek uit Alkmaar. Net als ons een specialist op het gebied van zonnepanelen.

Voordelen van zonnepanelen in Bloemendaal

Zonnepanelen bieden verschillende voordelen, zowel op het gebied van financiën als op het gebied van milieu. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen:

 • Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, wat kan resulteren in aanzienlijk lagere energiekosten. Je kunt je eigen elektriciteit opwekken en hoeft dus minder elektriciteit van het net te kopen.
 • Met je eigen elektriciteit ben je ook minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen en eventuele stroomstoringen.
 • Zonnepanelen stoten geen schadelijke broeikasgassen uit tijdens de elektriciteitsproductie. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je bij aan een vermindering van de uitstoot van koolstofdioxide en help je klimaatverandering te bestrijden.
 • Door zonne-energie te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen draag je bovendien bij aan een verminderde uitputting van natuurlijke hulpbronnen.
 • Zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Veel kopers zijn bereid meer te betalen voor een huis met zonne-energievoorzieningen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke aspecten.
 • Zonnepanelen hebben doorgaans een lange levensduur, vaak meer dan 25 jaar, met weinig onderhoudskosten. Ze zijn robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Subsidie zonnepanelen

Tegenwoordig is er geen landelijke subsidie meer voor de aanschaf van zonnepanelen. Dit wilt echter niet zeggen dat er geen regelingen meer getroffen kunnen worden. Per gemeente verschilt het of er speciale regelingen zijn voor de aanschaf van zonnepanelen. Bloemendaal kan zo’n gemeente zijn. Kijk hier of dit op dit moment ook voor jouw zonnepanelen geldt.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

NL Zonnepanelen is de specialist op het gebied van zonnepanelen in Bloemendaal

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van zonnepanelen mogen wij ons een echte specialist op dit gebied noemen. Bij NL Zonnepanelen staat persoonlijke aandacht en een uitstekende service centraal. Je mag ons alles vragen op dit gebied en wij garanderen jou dat wij met een eerlijk en deskundig advies voor je klaar staan. Wij kijken naar wat in jouw situatie de beste oplossing zou zijn. Wij leveren maatwerk en zorgen dat jouw bestelling compleet en volledig aan jouw wensen voldoet. Ook voor de installatie van zonnepanelen in Bloemendaal staan wij van begin tot eind voor jou klaar. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!