NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Capelle aan den IJssel

 • 30 dagen proef
 • Betaling bij werkende installatie
 • BTW vrije installatie
 • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in Capelle aan den IJssel

Zonnepanelen winnen aan populariteit als een duurzame energiebron in Nederland. Ze bieden huiseigenaren de mogelijkheid om groene energie op te wekken, waardoor ze niet alleen kunnen besparen op hun energierekening, maar ook bijdragen aan een schonere en duurzamere toekomst. In steden zoals Capelle aan den IJssel wordt de vraag naar zonnepanelen dientengevolge steeds groter. Wil jij ook verduurzamen middels zonnepanelen in Capelle aan den IJssel? Klop dan aan bij NL Zonnepanelen! Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige zonnepanelen van bekende merken. Bij ons heb je binnen slechts een paar klikken een op maat gemaakte zonnepanelenset voor jouw situatie.

 • Deskundig advies: NL Zonnepanelen adviseert zoals wij onze familie zouden adviseren
 • Gecertificeerde installateurs: installatie door gecertificeerde installateur
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Online dakscan: ontdek direct wat u kunt besparen op uw energiekosten
 • BTW vrije installatie: installatie zonder BTW-kosten
 • Maatwerk oplossingen: elk huis en dak krijgt een op maat gemaakte installatie voor optimale prestaties.
 • Garantie: tot wel 20 jaar garantie
 • Opslag van zonne-energie: mogelijkheid tot opslag van energie met thuisbatterijen

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in Capelle aan den IJssel passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

Waarom nu zonnepanelen in Capelle aan den IJssel?

Zonne-energie is hernieuwbaar en onuitputtelijk, waardoor het een duurzame energiebron is die geen schadelijke uitstoot produceert. Het gebruik van zonne-energie vermindert kortom de uitstoot van broeikasgassen en helpt klimaatverandering te bestrijden, omdat het geen schadelijke gassen produceert tijdens de energieproductie. Zonnepanelen verminderen daarnaast je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet, wat kan resulteren in aanzienlijke besparingen op de energierekening, vooral op de lange termijn. Door zonne-energie te benutten kun je ook sneller zelfvoorzienend worden in je energiebehoeften, waardoor je geen last hebt van fluctuerende energieprijzen of storingen in het stroomnetwerk. Huizen met zonnepanelen hebben bovendien over het algemeen een hogere waarde op de vastgoedmarkt, omdat potentiële kopers worden aangetrokken door lage energiekosten en duurzame aspecten.

Voordelen van zonnepanelen in Capelle aan den IJssel

Zonnepanelen bieden verschillende voordelen, zowel op het gebied van financiën als op het gebied van milieu. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen:

 • Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, wat kan resulteren in aanzienlijk lagere energiekosten. Je kunt je eigen elektriciteit opwekken en hoeft dus minder elektriciteit van het net te kopen.
 • Met je eigen elektriciteit ben je ook minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen en eventuele stroomstoringen.
 • Zonnepanelen stoten geen schadelijke broeikasgassen uit tijdens de elektriciteitsproductie. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je bij aan een vermindering van de uitstoot van koolstofdioxide en help je klimaatverandering te bestrijden.
 • Door zonne-energie te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen draag je bovendien bij aan een verminderde uitputting van natuurlijke hulpbronnen.
 • Zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Veel kopers zijn bereid meer te betalen voor een huis met zonne-energievoorzieningen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke aspecten.
 • Zonnepanelen hebben doorgaans een lange levensduur, vaak meer dan 25 jaar, met weinig onderhoudskosten. Ze zijn robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Wij werken samen met de zonnepanelen installateur van Capelle aan den IJssel en omgeving

NL Zonnepanelen heeft HR Techniek uitgekozen om jouw zonnepanelen te laten plaatsen. Het team van HR Techniek, met ervaren vakmensen, is actief in Capelle aan den IJssel en nabije omgeving. Elke week voltooien ze met succes meer dan 40 installaties. Als toegewijde leden van Techniek Nederland beschikken ze over een schat aan kennis, volgen ze erkende opleidingen en bezitten ze belangrijke certificaten. Dankzij deze garanties kan NL Zonnepanelen met volle vertrouwen beloven dat jouw zonnepanelen zonder problemen zullen worden geïnstalleerd.

Subsidies voor zonnepanelen in Capelle aan den IJssel?

In Capelle aan den IJssel zijn geen subsidies voor zonnepanelen mogelijk. Dat betekent echter niet dat je moet wachten met je zonnepanelen aan te schaffen. Sinds 1 januari 2023 geldt namelijk een nieuwe regel, waardoor je btw-vrij je zonnepanelen kunt kopen. In plaats van het verlaagde btw-tarief van 6% geldt nu een 0% tarief, waardoor je geen btw betaalt over de aankoop en installatie van zonnepanelen. Bovendien is vooralsnog de salderingsregeling van toepassing. Deze regel stelt dat, wanneer je een overschot aan groene stroom produceert met zonnepanelen, je dit overschot terug mag leveren aan het energienetwerk tegen een kleine vergoeding. Let op: deze salderingsregeling loopt nog tot 2025, waarna hij langzaam wordt afgebouwd.

Kosten zonnepanelen

Het kan duur lijken om zonnepanelen te kopen in Capelle aan den IJssel. Moderne zonnepanelen maken echter steeds meer groene stroom. Daardoor duurt het minder lang, voordat je je initiéle investering terugverdiend hebt. Zonnepanelen gaan meestal lang mee en hebben weinig onderhoud nodig. Ze zijn sterk en kunnen tegen verschillende weersomstandigheden. Daardoor hoef je niet veel geld uit te geven aan onderhoud. De kosten van de installatie hangen daarnaast af van hoeveel zonnepanelen je wilt, welke soort je kiest, welk merk en hoe moeilijk de klus is. Doe de dakcheck of vraag een offerte aan voor een op maat gemaakte prijsindicatie.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Zonnepanelen kopen in Capelle aan den IJssel dus bij NL Zonnepanelen

Bij NL Zonnepanelen werken we uitsluitend met hoogwaardige zonnepanelen van A-merken, zoals Longi en LG. Wij moedigen je aan om je eigen set van zonnepanelen samen te stellen, zodat je nooit teveel betaalt. Ons team staat klaar om je te helpen om op verschillende manieren te besparen. Door je huis duurzamer te maken met zonnepanelen, draag je niet alleen bij aan een groenere toekomst, maar bespaar je ook op je energierekening. Dagelijks helpen we gezinnen met het installeren van hun zonnepaneelsystemen, niet alleen in Capelle aan den IJssel, maar ook in omliggende steden zoals Harderwijk en Kampen. Wacht niet langer en profiteer van je eigen set zonnepanelen in Capelle aan den IJssel. Doe de gratis dakcheck en vraag vandaag nog een offerte aan.