100+ klanten gingen u voor!

Bespaar op uw energierekening met NL Zonnepanelen!

NL Zonnepanelen is dé specialist in

Nederland

Beoordeeld met een 9,5

Kom er achter hoeveel u kunt besparen!

Volledig vrijblijvend

Zonnepanelen Capelle aan den IJssel

Zonnepanelen winnen aan populariteit als een duurzame energiebron in Nederland. Ze bieden huiseigenaren de mogelijkheid om groene energie op te wekken, waardoor ze niet alleen kunnen besparen op hun energierekening, maar ook bijdragen aan een schonere en duurzamere toekomst. In steden zoals Capelle aan den IJssel wordt de vraag naar zonnepanelen dientengevolge steeds groter. Wil jij ook verduurzamen middels zonnepanelen in Capelle aan den IJssel? Klop dan aan bij NL Zonnepanelen! Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige zonnepanelen van bekende merken. Bij ons heb je binnen slechts een paar klikken een op maat gemaakte zonnepanelenset voor jouw situatie.

Waarom nu zonnepanelen in Capelle aan den IJssel?

Zonne-energie is hernieuwbaar en onuitputtelijk, waardoor het een duurzame energiebron is die geen schadelijke uitstoot produceert. Het gebruik van zonne-energie vermindert kortom de uitstoot van broeikasgassen en helpt klimaatverandering te bestrijden, omdat het geen schadelijke gassen produceert tijdens de energieproductie. Zonnepanelen verminderen daarnaast je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet, wat kan resulteren in aanzienlijke besparingen op de energierekening, vooral op de lange termijn. Door zonne-energie te benutten kun je ook sneller zelfvoorzienend worden in je energiebehoeften, waardoor je geen last hebt van fluctuerende energieprijzen of storingen in het stroomnetwerk. Huizen met zonnepanelen hebben bovendien over het algemeen een hogere waarde op de vastgoedmarkt, omdat potentiële kopers worden aangetrokken door lage energiekosten en duurzame aspecten.

Offerte aanvragen
zonnepanelen heemstede
zonnepanelen alkmaar

Wij werken samen met de zonnepanelen installateur van Capelle aan den IJssel en omgeving

NL Zonnepanelen heeft HR Techniek uitgekozen om jouw zonnepanelen te laten plaatsen. Het team van HR Techniek, met ervaren vakmensen, is actief in Capelle aan den IJssel en nabije omgeving. Elke week voltooien ze met succes meer dan 40 installaties. Als toegewijde leden van Techniek Nederland beschikken ze over een schat aan kennis, volgen ze erkende opleidingen en bezitten ze belangrijke certificaten. Dankzij deze garanties kan NL Zonnepanelen met volle vertrouwen beloven dat jouw zonnepanelen zonder problemen zullen worden geïnstalleerd.

Subsidies voor zonnepanelen in Capelle aan den IJssel?

In Capelle aan den IJssel zijn geen subsidies voor zonnepanelen mogelijk. Dat betekent echter niet dat je moet wachten met je zonnepanelen aan te schaffen. Sinds 1 januari 2023 geldt namelijk een nieuwe regel, waardoor je btw-vrij je zonnepanelen kunt kopen. In plaats van het verlaagde btw-tarief van 6% geldt nu een 0% tarief, waardoor je geen btw betaalt over de aankoop en installatie van zonnepanelen. Bovendien is vooralsnog de salderingsregeling van toepassing. Deze regel stelt dat, wanneer je een overschot aan groene stroom produceert met zonnepanelen, je dit overschot terug mag leveren aan het energienetwerk tegen een kleine vergoeding. Let op: deze salderingsregeling loopt nog tot 2025, waarna hij langzaam wordt afgebouwd.

Kosten zonnepanelen

Het kan duur lijken om zonnepanelen te kopen in Capelle aan den IJssel. Moderne zonnepanelen maken echter steeds meer groene stroom. Daardoor duurt het minder lang, voordat je je initiéle investering terugverdiend hebt. Zonnepanelen gaan meestal lang mee en hebben weinig onderhoud nodig. Ze zijn sterk en kunnen tegen verschillende weersomstandigheden. Daardoor hoef je niet veel geld uit te geven aan onderhoud. De kosten van de installatie hangen daarnaast af van hoeveel zonnepanelen je wilt, welke soort je kiest, welk merk en hoe moeilijk de klus is. Doe de dakcheck of vraag een offerte aan voor een op maat gemaakte prijsindicatie.

Zonnepanelen kopen in Capelle aan den IJssel dus bij NL Zonnepanelen

Bij NL Zonnepanelen werken we uitsluitend met hoogwaardige zonnepanelen van A-merken, zoals Longi en LG. Wij moedigen je aan om je eigen set van zonnepanelen samen te stellen, zodat je nooit teveel betaalt. Ons team staat klaar om je te helpen om op verschillende manieren te besparen. Door je huis duurzamer te maken met zonnepanelen, draag je niet alleen bij aan een groenere toekomst, maar bespaar je ook op je energierekening. Dagelijks helpen we gezinnen met het installeren van hun zonnepaneelsystemen, niet alleen in Capelle aan den IJssel, maar ook in omliggende steden zoals Harderwijk en Kampen. Wacht niet langer en profiteer van je eigen set zonnepanelen in Capelle aan den IJssel. Doe de gratis dakcheck en vraag vandaag nog een offerte aan.

Zonnepanelen Alkmaar

100+ klanten gingen u voor!

Bespaar op uw energierekening met NL Zonnepanelen!

NL ZONNEPANELEN IS DÉ SPECIALIST IN NEDERLAND.

Kom er achter hoeveel u kunt besparen!

Volledig vrijblijvend