NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Den Bosch

 • 30 dagen proef
 • Betaling bij werkende installatie
 • BTW vrije installatie
 • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in Den Bosch

en je erover na aan het denken om zonnepanelen in Den Bosch aan te schaffen? Dan helpen wij van NL Zonnepanelen je graag verder. Op onze website heb je een ruime keuze uit verschillende soorten zonnepanelen en bijbehorende materialen van een uitstekende kwaliteit. Wij onderscheiden ons van alle andere aanbieders met onze focus op service en garantie. Wij staan klaar voor al onze klanten met het kopen van zonnepanelen in Den Bosch door te ondersteunen bij het maken van een keuze in duurzame energie. Of je nu uit Den Bosch komt of een geheel andere kant van Nederland, wij staan voor je klaar bij de aanschaf van jouw zonnepanelen-installatie. Wil je meer weten over ons of ons aanbod van zonnepanelen? Neem dan een kijkje op onze website! Ook kun je nu alvast wat meer informatie krijgen over zonnepanelen in Den Bosch. Wij zorgen er graag voor dat je de beste zonnepanelen op jouw dak hebt liggen.

 • Gecertificeerde installateurs: installatie met eigen personeel
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Naadloze integratie: zonnepanelen die perfect aansluiten op uw bestaande energie-infrastructuur
 • 10+ jaar ervaring: specialist in zonne-energie sinds 2013
 • Zonion-app: 24/7 inzicht in opbrengst & verbruik
 • Service van a tot z: van offerte op maat tot en met installatie en onderhoud
 • Garantie: tot wel 25 jaar garantie

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in
Den Bosch passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

Waarom zonnepanelen in Den Bosch?

Het kopen van zonnepanelen in Den Bosch brengt een aantal grote voordelen met zich mee. Het wordt dan ook niet voor niets dé investering in de toekomst genoemd. Het grootste en meest bekende voordeel is dat de kosten van de energierekening enorm zullen dalen. Je gaat gebruik maken van de energie die je zelf hebt opgewekt in plaats van de energie die afkomstig is van een energieleverancier. Een zonnepaneel is namelijk een paneel die met fotovoltaïsche cellen een deel van de fotonen uit het zonlicht kan omzetten in elektriciteit. Wanneer je meer energie opwekt dan je gebruikt kun je zelfs energie terugleveren aan je energieleverancier en er geld mee verdienen. Daarnaast zorgen zonnepanelen in Den Bosch ervoor dat jouw woningwaarde zal stijgen, je wooncomfort zal toenemen en je jouw steentje bijdraagt aan een duurzame wereld. Het is tenslotte een vorm van duurzame energie. Wij van NL Zonnepanelen helpen je graag met het maken van deze slimme investering. Door middel van software waar wij gebruik van maken kunnen wij voordat de zonnepanelen op jouw dak liggen inschatten hoeveel energie je zult opwekken. Zo kom je er van tevoren achter of zonnepanelen in Den Bosch ook voor jou de juiste investering is. We werken uitsluitend met gecertificeerde vakmensen die jou kunnen voorzien van het juiste advies. Bovendien vind je ons op andere plekken in Nederland. Wil je bijvoorbeeld in Dronten zonnepanelen kopen? Dan kan dat.

Voordelen van zonnepanelen in Den Bosch

Zonnepanelen bieden verschillende voordelen, zowel op het gebied van financiën als op het gebied van milieu. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen:

 • Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, wat kan resulteren in aanzienlijk lagere energiekosten. Je kunt je eigen elektriciteit opwekken en hoeft dus minder elektriciteit van het net te kopen.
 • Met je eigen elektriciteit ben je ook minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen en eventuele stroomstoringen.
 • Zonnepanelen stoten geen schadelijke broeikasgassen uit tijdens de elektriciteitsproductie. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je bij aan een vermindering van de uitstoot van koolstofdioxide en help je klimaatverandering te bestrijden.
 • Door zonne-energie te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen draag je bovendien bij aan een verminderde uitputting van natuurlijke hulpbronnen.
 • Zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Veel kopers zijn bereid meer te betalen voor een huis met zonne-energievoorzieningen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke aspecten.
 • Zonnepanelen hebben doorgaans een lange levensduur, vaak meer dan 25 jaar, met weinig onderhoudskosten. Ze zijn robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Wat is de gemiddelde prijs van een zonnepaneel?

De kosten van zonnepanelen kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type zonnepanelen, de omvang van het systeem en het merk zonnepanelen. Hoewel zonnepanelen een flinke investering zijn, zul je op de lange termijn een besparing realiseren. Doordat wij uitsluitend met hoogwaardige zonnepanelen werken, garanderen wij dat onze zonnepanelen ook met weinig zonuren genoeg energie opwekken waardoor je terugverdientijd nog korter wordt.

Zijn er zonnepanelen subsidies in Amersfoort?

In Amersfoort kun je net als in de rest van Nederland gebruikmaken van het nul procent tarief. Dit houdt in dat je zonnepanelen kunt kopen en installeren zonder BTW voor de aanschaf en installatie te hoeven betalen. Deze regeling is sinds januari 2023 in gebruik en vervangt het goedkopere BTW-tarief van 6%. Het overschot aan opgewekte elektriciteit kan worden teruggevoerd naar het elektriciteitsnet, waardoor je mogelijk een vergoeding krijgt van je elektriciteitsmaatschappij of een tegoed opbouwt voor toekomstig gebruik. Dit heet ook wel de salderingsregeling en is nog geldig tot 2025. In Amersfoort is er geen sprake van lokale zonnepanelen subsidies.

Het aanschaffen van zonnepanelen in Den Bosch

Bij het aanschaffen van zonnepanelen in Den Bosch moet u aan meer dan alleen zonnepanelen denken. Zo is de aanschaf van verschillende montagematerialen, een omvormer, optimizer en bekabeling ook van belang. Zo zorgt een omvormer ervoor dat de stroom die een zonnepaneel oplevert, wordt omgezet in bruikbare stroom die u kunt gebruiken voor bijvoorbeeld uw televisie, oplader of elektrische auto. Een optimizer zorgt ervoor dat de energieopbrengst van elk paneel afzonderlijk van elkaar maximaal kan worden gebruikt. Wanneer er geen optimizer wordt gebruikt wordt de opbrengst namelijk bepaald door het paneel met de zwakste opbrengst. Ook de verschillende montagematerialen en bekabelingen hebben invloed op de werking en uiteindelijke opbrengst van uw zonnepanelen in Den Bosch. U leest er meer over op onze website. Ook kunt u altijd vragen aan ons stellen en geven wij u uiteraard een geschikt advies voor uw persoonlijke situatie.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

NL Zonnepanelen als zonnepanelen installateur in Den Bosch

Maar waarom nu kiezen voor NL Zonnepanelen als zonnepanelen installateur in Den Bosch? Wij van NL Zonnepanelen zijn een typisch familiebedrijf die een boost wilt geven aan de energietransitie. We vinden het van belang om op lokaal niveau contact te houden met onze klanten. We zijn dan ook gevestigd in Haarlem, Almere en Best. Ben je niet woonachtig in de omgeving van deze regio? Dat is geen probleem! Ook op afstand helpen we je graag met het maken van de juiste beslissingen. Zoals we eerder al zeiden houden we de focus op garantie en service. We werken enkel met gecertificeerde vakmensen en een installatiepartner met meer dan 40 installaties per week. Hetgeen waar wij onze als zonnepanelen installateur in Den Bosch het meest mee onderscheiden is dat het mogelijk is om je eigen zonnepanelen set op onze website samen te stellen. Zo weet je zeker dat jij de installatie op jouw dak krijgt die het meest bij jouw situatie past. Andere voordelen waar wij mee werken is dat het mogelijk is om 100% achteraf te betalen, je 21% btw retour kunt krijgen en we je een bezorging binnen één week garanderen. Wil je meer weten over wie wij zijn of hoe voorgaande klanten over ons denken? Je leest meer dan tientallen reviews op Klantenvertellen.nl. Wij hopen dat we jou net zo enthousiast kunnen krijgen als zij dat zijn. Wij staan in ieder geval voor je klaar als zonnepanelen installateur in Den Bosch.