NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Den Haag

 • 30 dagen proef
 • Betaling bij werkende installatie
 • BTW vrije installatie
 • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in Den Haag

Zonnepanelen vormen een van de oplossingen voor een toekomst van duurzame energie. In een wereld waar milieuproblemen steeds dringender worden en energiekosten blijven stijgen, bieden zonnepanelen een slimme en milieuvriendelijke oplossing. Zonnepanelen kopen in Den Haag? Bij NL Zonnepanelen ben je aan het goede adres. Wij bieden kwalitatieve zonnepanelen aan van hoogwaardige merken als LG. Bovendien hebben wij als unieke dienst dat je jouw set zonnepanelen helemaal zelf kunt samenstellen; zo betaal je nooit te veel voor je zonnepanelensysteem. Klik op de link om te starten met je eigen set samen te stellen.

 • Deskundig advies: NL Zonnepanelen adviseert zoals wij onze familie zouden adviseren
 • Gecertificeerde installateurs: installatie door gecertificeerde installateur
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Online dakscan: ontdek direct wat u kunt besparen op uw energiekosten
 • BTW vrije installatie: installatie zonder BTW-kosten
 • Maatwerk oplossingen: elk huis en dak krijgt een op maat gemaakte installatie voor optimale prestaties.
 • Garantie: tot wel 20 jaar garantie
 • Opslag van zonne-energie: mogelijkheid tot opslag van energie met thuisbatterijen

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in Den Haag passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

Werking zonnepanelen

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Dit gebeurt in een proces, dat fotovoltaïsche omzetting wordt genoemd. Zonnepanelen zijn gemaakt uit zonnecellen, die vervaardigd zijn uit halfgeleidermateriaal zoals silicium. Deze cellen absorberen zonlicht. Het zonlicht, dat geabsorbeerd wordt, geeft energie aan de elektronen in de zonnecellen, waardoor deze loskomen. De losgemaakte elektronen creëren een elektrische stroom, namelijk gelijkstroom, die vervolgens door de omvormer wordt omgezet in wisselstroom. Deze elektriciteit kan in de elektrische apparaten gebruikt worden.

Voordelen van zonnepanelen in Den Haag

Zonnepanelen bieden verschillende voordelen, zowel op het gebied van financiën als op het gebied van milieu. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen:

 • Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, wat kan resulteren in aanzienlijk lagere energiekosten. Je kunt je eigen elektriciteit opwekken en hoeft dus minder elektriciteit van het net te kopen.
 • Met je eigen elektriciteit ben je ook minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen en eventuele stroomstoringen.
 • Zonnepanelen stoten geen schadelijke broeikasgassen uit tijdens de elektriciteitsproductie. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je bij aan een vermindering van de uitstoot van koolstofdioxide en help je klimaatverandering te bestrijden.
 • Door zonne-energie te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen draag je bovendien bij aan een verminderde uitputting van natuurlijke hulpbronnen.
 • Zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Veel kopers zijn bereid meer te betalen voor een huis met zonne-energievoorzieningen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke aspecten.
 • Zonnepanelen hebben doorgaans een lange levensduur, vaak meer dan 25 jaar, met weinig onderhoudskosten. Ze zijn robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Wat kost een zonnepanelensysteem?

De kosten van zonnepanelen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de efficiëntie en het vermogen van de zonnepanelen, de grootte van het te installeren systeem en de gekozen installateur. De grootte van je zonnepanelensysteem heeft een grote invloed op de kosten. Grotere systemen hebben vaak meer energieproductie tot gevolg, maar je betaalt er ook meer voor. Over het algemeen zijn de onderhoudskosten laag van zonnepanelen, omdat de panelen zichzelf reinigen. Het is echter wel aan te raden jaarlijks een check te doen, zodat de prestaties behouden blijven.

Zijn er zonnepanelen subsidies in Den Haag?

Er worden geen zonnepanelen subsidies aangeboden in de gemeente Den Haag. Wel kun je een overschot aan energie terug leveren aan het stroomnetwerk. Hiervoor ontvang je een kleine vergoeding. Deze salderingsregeling is nog tot 2025 van toepassing. Hierna wordt de regeling langzaam afgebouwd. Bovendien geldt er sinds januari 2023 een nul procent BTW-tarief op de aankoop en installatie van zonnepanelen. Dit houdt kortweg in dat je geen BTW meer hoeft te betalen. Lees hier meer over de verandering in het BTW-tarief.

Waarom zonnepanelen in Den Haag?

Voor zonnepanelen kiezen in Den Haag is een flinke investering, maar de voordelen wegen hier zeker tegenop. Ten eerste bespaar je, doordat je jouw eigen stroom opwekt, op je energiekosten. Bovendien ben je minder afhankelijk van het energienet, waardoor je minder last hebt van fluctuerende energieprijzen en storingen op het netwerk. Een tweede voordeel is dat zonne-energie milieuvriendelijk is. Het produceert geen CO² en zonne-energie is een oneindige energiebron in tegenstelling tot de fossiele brandstof gas. Zonnepanelen vormen een grote investering, maar zonnepanelen betalen zichzelf terug door de energiebesparingen en door hun lange levensduur. Een laatste voordeel is dat zonnepanelen de waarde van je huis verhogen. Huizen met energiezuinige oplossingen hebben een hogere marktwaarde en zijn daardoor aantrekkelijk voor nieuwe kopers.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Zonnepanelen kopen in Den Haag

Kies nu ook voor zonnepanelen en lever een eigen bijdrage aan het milieu en aan je energierekening. NL Zonnepanelen maakt het mogelijk. Waarom zou je voor ons kiezen? Heel eenvoudig! Bij ons staan kwaliteit en service voorop, zodat je snel en zonder zorgen kunt genieten van groene stroom. Wij zijn als zonnepanelenspecialist uiteraard ook niet alleen maar werkzaam in Den Haag. Zonnepanelen kopen in AlmereZonnepanelen installeren in Zandvoort? Dit allemaal en meer kan bij ons bedrijf. Wil je weten of jouw woning binnen ons werkgebied valt? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden voor bij jou aan huis.

Jouw zonnepanelen installateur in Den Haag

Onze installaties laten we uitvoeren door onze betrouwbare partner, HR Techniek. HR Techniek is een gerenommeerde partner en voert iedere week meer dan veertig succesvolle zonnepaneleninstallaties uit. Ze zijn niet voor niets trots lid van Techniek Nederland. Je bent verzekerd van een hoogwaardige zonnepaneleninstallatie door de certificeringen van de vakmensen, de ongekende expertise van de installateurs en de vele branche-erkende opleidingen bij HR Techniek.