NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Deurne

 • 30 dagen proef
 • Betaling bij werkende installatie
 • BTW vrije installatie
 • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in Deurne

Zonnepanelen in Deurne worden steeds populairder. Het is dan ook te merken dat steeds meer huizen gebruik maken van zonnepanelen in Deurne. Dat vinden we bij NL Zonnepanelen niet heel gek, want je bespaart op je energiekosten en je bent milieubewust bezig. Daarnaast stijgt de waarde van jouw huis. Er zijn dus genoeg redenen om te kiezen voor zonnepanelen! Besluit je nu om zonnepanelen te kopen, dan moet je nog een geschikte aanbieder vinden. Wij van NL Zonnepanelen helpen je graag! Wij bieden verschillende soorten zonnepanelen aan en hebben zonnepanelen installateurs in Deurne. Wij zorgen ervoor dat je het maximale uit jouw zonnepanelen gaat halen. Ben jij benieuwd geworden? Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

 • Gecertificeerde installateurs: installatie met eigen personeel
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Naadloze integratie: zonnepanelen die perfect aansluiten op uw bestaande energie-infrastructuur
 • 10+ jaar ervaring: specialist in zonne-energie sinds 2013
 • Zonion-app: 24/7 inzicht in opbrengst & verbruik
 • Service van a tot z: van offerte op maat tot en met installatie en onderhoud
 • Garantie: tot wel 25 jaar garantie

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in Deurne passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

De zonnepanelen installateur van Deurne 

Het installeren van zonnepanelen in Deurne kost veel werk. Het plaatsen is dan ook niet voor iedereen weggelegd. Vaak hebben mensen niet de juiste attributen, de kennis of de juiste beschermingsmiddelen. Het is namelijk belangrijk om beschermingsmiddelen te dragen, zodat je veilig het dak kunt betreden en op het dak kunt verplaatsen. Voor het bepalen van de ligging van de zonnepanelen is een expert nodig. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de bedrading van de zonnepanelen en de techniek voor het aansluiten op de groepenkast. Als dit niet goed wordt geïnstalleerd, zal het rendement van de zonnepanelen in Deurne behoorlijk minder zijn. Bij NL zonnepanelen hebben wij een team van professionals met ruime ervaring in het plaatsen van zonnepanelen. Onze installateurs weten precies hoe de bedrading moet komen en welke techniek voor de aansluiting op de groepenkast het beste is, zodat jij het meeste rendement uit de panelen haalt. 

Voordelen van zonnepanelen in Deurne

Zonnepanelen bieden verschillende voordelen, zowel op het gebied van financiën als op het gebied van milieu. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen:

 • Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, wat kan resulteren in aanzienlijk lagere energiekosten. Je kunt je eigen elektriciteit opwekken en hoeft dus minder elektriciteit van het net te kopen.
 • Met je eigen elektriciteit ben je ook minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen en eventuele stroomstoringen.
 • Zonnepanelen stoten geen schadelijke broeikasgassen uit tijdens de elektriciteitsproductie. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je bij aan een vermindering van de uitstoot van koolstofdioxide en help je klimaatverandering te bestrijden.
 • Door zonne-energie te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen draag je bovendien bij aan een verminderde uitputting van natuurlijke hulpbronnen.
 • Zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Veel kopers zijn bereid meer te betalen voor een huis met zonne-energievoorzieningen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke aspecten.
 • Zonnepanelen hebben doorgaans een lange levensduur, vaak meer dan 25 jaar, met weinig onderhoudskosten. Ze zijn robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Advies over zonnepanelen in Deurne 

Weet je niet welke zonnepanelen het beste passen bij jouw woning in Deurne? Geen probleem, wij van NL Zonnepanelen voorzien jou graag van een eerlijk en passend advies. Bij dit advies kijken wij niet alleen naar welke panelen het beste bij jouw woning passen, maar ook naar de plaatsing. Zo verschilt het per huis hoeveel panelen er geplaatst kunnen worden, maar ook waar de panelen geplaatst kunnen worden. Wij passen ons advies aan op jouw situatie, wij bezorgen je graag een dak met zonnepanelen op maat. Voor de plaatsing van de zonnepanelen staat onze zonnepanelen installateur uit Deurne voor je klaar. Met alle kennis en ervaring ben je bij NL zonnepanelen in goede handen. 

Wat heb je nodig voor installatie van zonnepanelen in Deurne  

Om zonnepanelen te installeren, heb je een set zonnepanelen nodig. Echter werken de zonnepanelen nog niet meteen. Je hebt ook omvormers nodig, ook wel de harde werkers van het systeem genoemd. De omvormers zorgen ervoor dat alle energie wordt verwerkt tot bruikbare stroom. Ook heb je een optimizer nodig, dit zorgt ervoor dat van elk paneel apart de energieopbrengst wordt gebruikt. Door de optimizer kun je het maximale halen uit je zonnepanelen in Deurne. Om de zonnepanelen in Deurne te kunnen monteren, heb je stevig montagemateriaal nodig. Voor een goede montage gebruikt onze zonnepanelen installateur uit Deurne materiaal van Solarstell of Esdec. Als laatste om de zonnepanelen werkend te krijgen, heb je bekabeling nodig. Als je kiest voor een complete installatie vanuit NL Zonnepanelen, hoef je hier niet meer naar om te kijken. Dit zit in het pakket inbegrepen.  

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Zonnepanelen kopen in Deurne

Wil jij zonnepanelen van de échte specialist in Deurne, zoek dan vooral niet verder! Door onze jarenlange ervaring heeft NL Zonnepanelen alle kennis en kunde in huis om jou van een passend advies te voorzien. Wij kijken altijd naar jouw wensen, zodat jij tevreden bent. Bij ons zijn persoonlijke aandacht en het leveren van goede service het belangrijkste. Ben jij benieuwd naar wat jij kunt besparen met het leggen van zonnepanelen in Deurne? Doe dan vrijblijvend de dakcheck en kom erachter wat jij jaarlijks kunt besparen. Bij vragen, staan wij altijd voor je klaar. Neem vooral even contact met ons op, want wij helpen je graag! Wij bovendien werkzaam in andere gebieden in Nederland. Zonnepanelen kopen in Deventer? Dat is daarom geen probleem!