NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Deventer

 • 30 dagen proef
 • Betaling bij werkende installatie
 • BTW vrije installatie
 • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in Deventer

Zonnepanelen zijn de toekomst als het gaat om duurzame energiebronnen. In Deventer, een stad in Nederland met een groeiende focus op milieubewustzijn, is de aanschaf van zonnepanelen een slimme keuze. Dus wil je zonnepanelen in Deventer kopen? Dan ben je bij NL Zonnepanelen aan het goede adres. Wij verkopen alleen maar degelijke merken van zonnepanelen, zoals LG en Longhi. Bovendien kun je bij ons je een unieke zonnepanelen set samenstellen.

 • Gecertificeerde installateurs: installatie met eigen personeel
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Naadloze integratie: zonnepanelen die perfect aansluiten op uw bestaande energie-infrastructuur
 • 10+ jaar ervaring: specialist in zonne-energie sinds 2013
 • Zonion-app: 24/7 inzicht in opbrengst & verbruik
 • Service van a tot z: van offerte op maat tot en met installatie en onderhoud
 • Garantie: tot wel 25 jaar garantie

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in Deventer passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

Dit doen zonnepanelen

Zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen, meestal gemaakt van silicium. Deze cellen absorberen zonlicht en genereren elektrische stroom, wanneer er licht op valt. De fotovoltaïsche cellen in de zonnepanelen genereren gelijkstroom (DC) elektriciteit uit het opgevangen zonlicht. Deze elektriciteit is echter nog niet klaar voor huishoudelijk gebruik. De opgewekte gelijkstroom wordt naar een omvormer gestuurd. De omvormer is verantwoordelijk voor het omzetten van de gelijkstroom naar wisselstroom (AC), die gebruikt wordt in onze huizen en op het elektriciteitsnet.

Voordelen van zonnepanelen in Deventer

Zonnepanelen bieden verschillende voordelen, zowel op het gebied van financiën als op het gebied van milieu. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen:

 • Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, wat kan resulteren in aanzienlijk lagere energiekosten. Je kunt je eigen elektriciteit opwekken en hoeft dus minder elektriciteit van het net te kopen.
 • Met je eigen elektriciteit ben je ook minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen en eventuele stroomstoringen.
 • Zonnepanelen stoten geen schadelijke broeikasgassen uit tijdens de elektriciteitsproductie. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je bij aan een vermindering van de uitstoot van koolstofdioxide en help je klimaatverandering te bestrijden.
 • Door zonne-energie te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen draag je bovendien bij aan een verminderde uitputting van natuurlijke hulpbronnen.
 • Zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Veel kopers zijn bereid meer te betalen voor een huis met zonne-energievoorzieningen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke aspecten.
 • Zonnepanelen hebben doorgaans een lange levensduur, vaak meer dan 25 jaar, met weinig onderhoudskosten. Ze zijn robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Waarom zonnepanelen in Deventer?

Zonnepanelen zijn een slimme investering voor je huis of bedrijf. Ze zijn milieuvriendelijk, verminderen je energiekosten en dragen bij aan een duurzamere toekomst. Zonnepanelen wekken namelijk elektriciteit op uit zonlicht, waardoor je minder afhankelijk bent van energieleveranciers. Dit resulteert in lagere energierekeningen en kan op de lange termijn aanzienlijke besparingen opleveren. Met zonnepanelen kun je daarom ook deels zelfvoorzienend zijn wat betreft elektriciteit. In sommige gevallen kun je zelfs volledig off-grid gaan, wat handig kan zijn in afgelegen gebieden. Zonne-energie is bovendien een schone en hernieuwbare energiebron. Het gebruik van zonnepanelen vermindert de uitstoot van broeikasgassen en draagt bij aan de vermindering van de klimaatverandering. Het installeren van zonnepanelen kan als laatste de waarde van je woning verhogen, omdat potentiële kopers worden aangetrokken door de energie-efficiëntie en lagere energiekosten.

Kosten zonnepanelen kopen in Deventer

De kosten van zonnepanelen in Deventer, zoals in veel andere plaatsen, kunnen variëren op basis van verschillende factoren. De kosten zijn bijvoorbeeld sterk afhankelijk van het aantal zonnepanelen dat je wilt installeren. Hoe meer panelen je plaatst, hoe hoger de initiële kosten. Er zijn verschillende soorten zonnepanelen beschikbaar, met verschillende prijsniveaus. A-merken zijn duurder dan budgetmerken, maar de kwaliteit is dan ook vele malen beter. Hoogwaardige zonnepanelen hebben over het algemeen een betere energieopbrengst en een langere levensduur.

Subsidies mogelijk?

In Deventer zijn er geen subsidies voor zonnepanelen. Wel kun je sinds januari 2023 BTW-vrij je zonnepanelen kopen en laten installeren. Lees hier meer over het 0% BTW-tarief. Bovendien is er tot 2025 nog sprake van de salderingsregeling. Deze regeling maakt het mogelijk om een overschot aan opgewekte energie terug te leveren aan het energienet. Hiervoor ontvang je dan een kleine vergoeding.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Zonnepalen in Deventer kopen bij NL Zonnepanelen

Wil je ook genieten van zonnepanelen in Deventer? Dan twijfel niet langer en schaf je zonnepanelensysteem aan bij NL Zonnepanelen. We zijn gevestigd in Haarlem, maar zijn ook werkzaam in bijvoorbeeld Almere en Dordrecht. Wil je dus in Almere zonnepanelen kopen of in Dordrecht zonnepanelen laten installeren? Dat kan bij ons. Bij NL Zonnepanelen draait alles om jouw gemoedsrust. Met onze toegewijde klantenservice en garantie, verzekeren we je dat je de ideale zonnepanelenset kunt samenstellen. We monitoren voortdurend jouw tevredenheid en staan altijd klaar om aanpassingen te maken, mocht dat nodig zijn.

De zonnepanelen installateur in Deventer

Bij ons kun je niet alleen zonnepanelen bestellen, maar we bieden ook een naadloze installatieservice in samenwerking met HR Techniek, een vooraanstaande installateur die lid is van Techniek Nederland en uitsluitend samenwerkt met hoogopgeleide, gecertificeerde experts. Ze voeren wekelijks maar liefst 40 installaties uit, waardoor je binnenkort ongestoord kunt genieten van groene stroom van de hoogste kwaliteit. Wacht niet langer en maak de overstap naar duurzame energie met onze betrouwbare diensten.