NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Dordrecht

 • 30 dagen proef
 • Betaling bij werkende installatie
 • BTW vrije installatie
 • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in Dordrecht

In een wereld waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is de vraag naar zonnepanelen gestaag toegenomen. Het installeren van zonnepanelen op je huis of bedrijf is niet alleen goed voor het milieu, maar het kan ook aanzienlijke financiële voordelen opleveren. Wacht dus niet langer! Zonnepanelen in Dordrecht nodig? Schakel NL Zonnepanelen in. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige zonnepanelen van bekende merken als LG en Longi. Bovendien bieden wij je de kans om zelf je set samen te stellen. Start hier met jouw zonnepanelensysteem te creëren.

 • Gecertificeerde installateurs: installatie met eigen personeel
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Naadloze integratie: zonnepanelen die perfect aansluiten op uw bestaande energie-infrastructuur
 • 10+ jaar ervaring: specialist in zonne-energie sinds 2013
 • Zonion-app: 24/7 inzicht in opbrengst & verbruik
 • Service van a tot z: van offerte op maat tot en met installatie en onderhoud
 • Garantie: tot wel 25 jaar garantie

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in Dordrecht passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

Zo wordt zon groene stroom

Zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche (PV) cellen, meestal gemaakt van silicium. Deze cellen absorberen zonlicht wanneer de zon schijnt op het oppervlak van de panelen. Wanneer het zonlicht op de PV-cellen valt, absorberen de cellen de fotonen (lichtdeeltjes) en geven ze energie af aan de elektronen in de cellen. Dit proces zorgt ervoor dat de elektronen loskomen van hun atomen. De losgemaakte elektronen bewegen door het silicium en creëren zo een elektrische stroom. Dit is wat we kennen als gelijkstroom (DC). De gegenereerde gelijkstroom is niet direct bruikbaar voor de meeste huishoudelijke apparaten en het elektriciteitsnet. Daarom wordt de gelijkstroom omgezet in wisselstroom (AC) met behulp van een omvormer. Wisselstroom is het type elektriciteit dat wordt gebruikt in onze huizen.

Voordelen van zonnepanelen in Dordrecht

Zonnepanelen bieden verschillende voordelen, zowel op het gebied van financiën als op het gebied van milieu. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen:

 • Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, wat kan resulteren in aanzienlijk lagere energiekosten. Je kunt je eigen elektriciteit opwekken en hoeft dus minder elektriciteit van het net te kopen.
 • Met je eigen elektriciteit ben je ook minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen en eventuele stroomstoringen.
 • Zonnepanelen stoten geen schadelijke broeikasgassen uit tijdens de elektriciteitsproductie. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je bij aan een vermindering van de uitstoot van koolstofdioxide en help je klimaatverandering te bestrijden.
 • Door zonne-energie te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen draag je bovendien bij aan een verminderde uitputting van natuurlijke hulpbronnen.
 • Zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Veel kopers zijn bereid meer te betalen voor een huis met zonne-energievoorzieningen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke aspecten.
 • Zonnepanelen hebben doorgaans een lange levensduur, vaak meer dan 25 jaar, met weinig onderhoudskosten. Ze zijn robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Kosten zonnepanelen

De kosten van zonnepanelen kunnen variëren op basis van verschillende factoren, zoals de soort zonnepanelen, de hoeveelheid panelen in je systeem, de complexiteit van je dak of extra apparatuur. Over het algemeen vereisen zonnepanelen weinig onderhoud, maar je moet wel rekening houden met eventuele kosten voor reiniging in de toekomst.

Zonnepanelen subsidies in Dordrecht

Er zijn momenteel geen zonnepanelen subsidies van toepassing in Dordrecht. Wel kun je er nog gebruikmaken van de salderingsregeling. Dit houdt in dat je bij een overschot aan energie, je dit overschot kunt terug leveren aan het energienetwerk tegen een kleine vergoeding. Deze regeling is nog van toepassing tot 2025, waarna hij langzaam afgebouwd wordt. Bovendien is er sinds januari 2023 sprake van een nul procent btw-tarief bij de aankoop en installatie van zonnepanelen. Dit houdt in dat je in plaats van het verlaagde btw-tarief van 6% nu helemaal geen btw meer betaalt. Lees hier meer over deze nieuwe regel.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Zonnepanelen kopen in Dordrecht bij NL Zonnepanelen

Wil je ook zonnepanelen kopen in Dordrecht en genieten van alle voordelen die de panelen te bieden hebben? NL Zonnepanelen begrijpt die wens. Bij NL Zonnepanelen staat jouw tevredenheid voorop. Met onze uitgebreide klantenservice en garantie zorgen we ervoor dat je de perfecte set zonnepanelen kunt samenstellen. We houden nauwlettend in de gaten of je tevreden bent en staan altijd klaar om aanpassingen te maken als dat nodig is. Hoewel onze thuisbasis in Haarlem ligt, kunnen wij je ook helpen aan zonnepanelen in Alphen aan den Rijn of zonnepanelen in Heemskerk.

De zonnepanelen installateur in Dordrecht

Bij ons is het niet alleen mogelijk om zonnepanelen te bestellen, maar we bieden ook een naadloze installatieservice in samenwerking met HR Techniek. Deze toonaangevende installateur is lid van Techniek Nederland en werkt uitsluitend met hoogopgeleide, gecertificeerde experts. Ze realiseren wekelijks tot wel 40 installaties, waardoor je binnenkort ongestoord kunt genieten van je groene stroom.