NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Dronten

 • 30 dagen proef
 • Betaling bij werkende installatie
 • BTW vrije installatie
 • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in Dronten

De panelen zijn een revolutionaire manier om groene energie op te wekken en zijn de laatste jaren in populariteit toegenomen. Zonnepanelen in Dronten kopen? Dat doe je bij NL Zonnepanelen. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van kwalitatieve zonnepanelen van topmerken als JA Solar of LG Solar. Koop jouw zonnepanelen nu en geniet ook van alle voordelen van zonnepanelen.

 • Gecertificeerde installateurs: installatie met eigen personeel
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Naadloze integratie: zonnepanelen die perfect aansluiten op uw bestaande energie-infrastructuur
 • 10+ jaar ervaring: specialist in zonne-energie sinds 2013
 • Zonion-app: 24/7 inzicht in opbrengst & verbruik
 • Service van a tot z: van offerte op maat tot en met installatie en onderhoud
 • Garantie: tot wel 25 jaar garantie

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in Dronten passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

Werking zonnepanelen

Zonnepanelen werken door zonlicht om te zetten in elektriciteit via een fotovoltaïsch (PV) proces. De belangrijkste componenten van een zonnepaneel zijn de zonnecellen, meestal gemaakt van silicium. Deze cellen absorberen fotonen (lichtdeeltjes) uit zonlicht, wat resulteert in de vrijmaking van elektronen. De elektronen worden dan geleid door een elektrisch veld binnen de zonnecel, waardoor er een stroom ontstaat. Dit is gelijkstroom (DC) en om het geschikt te maken voor huishoudelijk gebruik, wordt het via een omvormer omgezet in wisselstroom (AC). Wisselstroom is de standaardvorm van elektriciteit die in huizen wordt gebruikt.

Voordelen van zonnepanelen in Dronten

Zonnepanelen bieden verschillende voordelen, zowel op het gebied van financiën als op het gebied van milieu. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen:

 • Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, wat kan resulteren in aanzienlijk lagere energiekosten. Je kunt je eigen elektriciteit opwekken en hoeft dus minder elektriciteit van het net te kopen.
 • Met je eigen elektriciteit ben je ook minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen en eventuele stroomstoringen.
 • Zonnepanelen stoten geen schadelijke broeikasgassen uit tijdens de elektriciteitsproductie. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je bij aan een vermindering van de uitstoot van koolstofdioxide en help je klimaatverandering te bestrijden.
 • Door zonne-energie te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen draag je bovendien bij aan een verminderde uitputting van natuurlijke hulpbronnen.
 • Zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Veel kopers zijn bereid meer te betalen voor een huis met zonne-energievoorzieningen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke aspecten.
 • Zonnepanelen hebben doorgaans een lange levensduur, vaak meer dan 25 jaar, met weinig onderhoudskosten. Ze zijn robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Kosten zonnepanelen in Dronten

De prijs van jouw zonnepanelen hangt af van verschillende dingen. Denk bijvoorbeeld aan zaken zoals het soort zonnepanelen dat je kiest, hoeveel panelen er in je systeem zitten, de complexiteit van je dak en eventuele extra apparatuur die je wilt toevoegen. Over het algemeen staan zonnepanelen bekend als makkelijk in onderhoud, maar het is belangrijk om te weten dat er in de toekomst kosten kunnen ontstaan, zoals periodieke schoonmaakkosten.

Voor zonnepanelen in Dronten subsidie mogelijk?

Er zijn geen subsidies in Dronten voor de aanschaf van zonnepanelen. Wel kun je gebruikmaken van de salderingsregeling. Dit houdt in dat je een overschot aan opgewekte, groene energie aan het elektriciteitsnet kunt terug leveren. Deze salderingsregeling blijft nog tot 2025, waarna deze langzaam afgebouwd wordt. Daarbij kun je vanaf januari 2023 btw-vrij je zonnepanelen kopen en laten installeren. In plaats van het verlaagde btw-tarief van 6% geldt er nu een tarief van 0%. Lees hier meer over het nieuwe btw-tarief.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Zonnepanelen kopen in Dronten

Zonnepanelen kopen in Dronten doe je bij NL Zonnepanelen, want dit was nog nooit zo goedkoop. Niet alleen is de btw verdwenen, maar ook kun je bij ons je eigen set samenstellen waardoor je nooit te veel voor je zonnepanelen betaalt. Onze thuisbasis ligt in Haarlem, maar we zijn door heel Nederland werkzaam. Ben je dus op zoek naar zonnepanelen in Nuenen, dan kan dat. Maar je kunt ook zonnepanelen laten installeren in Hoorn. We reizen echter ook voor onderhoud het land door, dus zoek je iemand om je airco te onderhouden in Harderwijk? Dat kan ook bij ons. Met onze ongeëvenaarde klantenservice en waterdichte garantie verzekeren wij dat je moeiteloos de perfecte zonnepanelen set kunt samenstellen. Daarbovenop houden we constant een vinger aan de pols om te garanderen dat jouw tevredenheid altijd voorop staat. Indien nodig staan we klaar om direct aanpassingen door te voeren.

Installatie door zonnepanelen installateur in Dronten

In nauwe samenwerking met HR Techniek, dé autoriteit op het gebied van zonnepanelen-installaties, verzekeren wij jou van een voortreffelijke installatie van je zonnepanelen. De bekwame vakmensen van HR Techniek, met een indrukwekkend wekelijks record van meer dan 40 succesvolle installaties, zijn trots lid van Techniek Nederland, wat hun ongeëvenaarde expertise onderstreept. Gesteund door erkende branche-opleidingen en prestigieuze certificeringen, staan zij garant voor een uiterst precieze installatie van jouw zonnepanelen.