NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Eindhoven

 • 30 dagen proef
 • Betaling bij werkende installatie
 • BTW vrije installatie
 • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in Eindhoven

In de moderne wereld, waar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid centraal staan, is de vraag naar zonne-energie gestaag toegenomen. Zonnepanelen zijn een geweldige manier om groene energie op te wekken en je ecologische voetafdruk te verkleinen. Zonnepanelen in Eindhoven nodig? Schakel NL Zonnepanelen in! Wij bieden degelijke zonnepanelen installaties aan tegen een scherp tarief, want jij stelt je eigen set panelen samen! Begin hier met jouw ideale zonnepanelen set samen te stellen. Zo betaal je nooit te veel voor wat jij nodig hebt.

 • Gecertificeerde installateurs: installatie met eigen personeel
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Naadloze integratie: zonnepanelen die perfect aansluiten op uw bestaande energie-infrastructuur
 • 10+ jaar ervaring: specialist in zonne-energie sinds 2013
 • Zonion-app: 24/7 inzicht in opbrengst & verbruik
 • Service van a tot z: van offerte op maat tot en met installatie en onderhoud
 • Garantie: tot wel 25 jaar garantie

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in Eindhoven passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

In het kort: de werking van zonnepanelen

Zonnepanelen werken door zonlicht om te zetten in bruikbare elektriciteit. Het proces is gebaseerd op het fotovoltaïsche effect dat optreedt in de zonnecellen waaruit de panelen zijn opgebouwd. Elke zonnecel bestaat uit twee lagen silicium, waarvan er één een positieve lading heeft en de andere een negatieve lading. Wanneer zonlicht op het oppervlak van een zonnecel valt, worden fotonen (lichtdeeltjes) geabsorbeerd door het siliciummateriaal. Deze geabsorbeerde fotonen brengen de elektronen in de siliciumatomen in beweging, waardoor ze loskomen van hun atomen en een elektrische stroom genereren. Dit resulteert in de creatie van gelijkstroom (DC) in de zonnecel. De gelijkstroom die wordt geproduceerd, kan echter niet rechtstreeks in huiselijke apparaten worden gebruikt, omdat deze apparaten wisselstroom (AC) nodig hebben om te functioneren. Daarom zijn zonnepanelen uitgerust met een omvormer, die de opgewekte gelijkstroom omzet in bruikbare wisselstroom. De omvormer stuurt de opgewekte elektriciteit naar het elektrische systeem van het huis, zodat de apparaten in huis de energie kunnen benutten.

Voordelen van zonnepanelen in Eindhoven

Zonnepanelen bieden verschillende voordelen, zowel op het gebied van financiën als op het gebied van milieu. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen:

 • Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, wat kan resulteren in aanzienlijk lagere energiekosten. Je kunt je eigen elektriciteit opwekken en hoeft dus minder elektriciteit van het net te kopen.
 • Met je eigen elektriciteit ben je ook minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen en eventuele stroomstoringen.
 • Zonnepanelen stoten geen schadelijke broeikasgassen uit tijdens de elektriciteitsproductie. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je bij aan een vermindering van de uitstoot van koolstofdioxide en help je klimaatverandering te bestrijden.
 • Door zonne-energie te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen draag je bovendien bij aan een verminderde uitputting van natuurlijke hulpbronnen.
 • Zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Veel kopers zijn bereid meer te betalen voor een huis met zonne-energievoorzieningen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke aspecten.
 • Zonnepanelen hebben doorgaans een lange levensduur, vaak meer dan 25 jaar, met weinig onderhoudskosten. Ze zijn robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Kosten en subsidies

Op dit moment kent Eindhoven geen subsidies voor zonnepanelen. Wel geldt er sinds januari 2023 een btw-vrije aankoop en installatie van zonnepanelen. Lees in deze blog meer over het nieuwe nultarief voor zonnepanelen. Ook kun je gebruikmaken van de salderingsregeling, die nog tot 2025 van toepassing is. Deze regeling houdt in dat wanneer jouw zonnepanelen meer energie opwekken dan je verbruikt, kan het overschot worden terug geleverd aan het elektriciteitsnet.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Zonnepanelen kopen bij de zonnepanelen installateur van Eindhoven

Dus ben jij op zoek naar een betrouwbaar bedrijf die zonnepanelen van de beste kwaliteit aanbiedt en deze komt installeren bij jou thuis? Zoek dan niet verder, want NL Zonnepanelen heeft alles in huis om jou goed te kunnen helpen. Door onze persoonlijke service, ons maatwerk, onze jarenlange ervaring en onze expertise worden wij gezien als dé zonnepanelen installateur in Eindhoven. Onze zonnepanelen installateur werkt met dezelfde nauwkeurigheid en deskundigheid als al onze adviseurs, waardoor het plaatsen van jouw zonnepanelen hoogstwaarschijnlijk slechts één dag hoeft te duren. We doen er alles aan om het maximale te halen uit jouw investering. Dus neem gerust vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen kunnen bespreken wat we voor jou kunnen betekenen. Of vraag vrijblijvend een offerte aan! Naast Eindhoven bieden wij ook in andere steden onze diensten aan. Lees hier verder over de mogelijkheden in bijvoorbeeld Den Bosch en Helmond.

Installatie van jouw zonnepanelen

Bij het installeren van zonnepanelen komt heel veel kijken. Het zelf plaatsen van de panelen is dan ook zeker niet voor iedereen weggelegd. De meeste mensen hebben niet de juiste attributen en beschermingsmiddelen om veilig het dak op te komen en zich daar te bewegen. Bovendien heb je een expert nodig die de ideale ligging van de panelen kan bepalen, het bevestigingsmateriaal en de bekabeling vakkundig kan plaatsen en die een techniek kan kiezen die goed aansluit op de groepenkast. Bij het geringste foutje kan het rendement van jouw zonnepanelen al aanzienlijk afnemen. Kortom, je hebt iemand nodig met verstand van zaken. Bij NL Zonnepanelen hoef je je hier niet druk over te maken. Ontspan en laat je zonnepanelen probleemloos installeren door NL Zonnepanelen in samenwerking met HR techniek, de toonaangevende partner die hooggekwalificeerde installateurs in Eindhoven levert. Als lid van Techniek Nederland voert HR Techniek wekelijks meer dan 40 succesvolle installaties uit, en met hun ongeëvenaarde expertise, branche-erkende opleidingen en prestigieuze certificaten garanderen wij een vlekkeloze installatie van je zonnepanelen in Eindhoven.