NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Emmeloord

 • 30 dagen proef
 • Betaling bij werkende installatie
 • BTW vrije installatie
 • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in Emmeloord

Het gebruik van zonne-energie is de afgelopen jaren exponentieel gegroeid, en terecht. Zonnepanelen bieden een duurzame en kostenefficiënte manier om energie op te wekken. Wil jij ook zonnepanelen in Emmeloord laten installeren door een specialist in zonnepanelen? Dan ben je op de juiste plek bij NL Zonnepanelen. Bij ons kun je jouw set zonnepanelen volledig op maat samenstellen en wij sturen een deskundig team om je hoogwaardige zonnepanelen snel en op gedegen wijze te plaatsen.

 • Deskundig advies: NL Zonnepanelen adviseert zoals wij onze familie zouden adviseren
 • Gecertificeerde installateurs: installatie door gecertificeerde installateur
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Online dakscan: ontdek direct wat u kunt besparen op uw energiekosten
 • BTW vrije installatie: installatie zonder BTW-kosten
 • Maatwerk oplossingen: elk huis en dak krijgt een op maat gemaakte installatie voor optimale prestaties.
 • Garantie: tot wel 20 jaar garantie
 • Opslag van zonne-energie: mogelijkheid tot opslag van energie met thuisbatterijen

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in Emmeloord passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

Voordelen van zonnepanelen in Emmeloord

Zonnepanelen bieden verschillende voordelen, zowel op het gebied van financiën als op het gebied van milieu. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen:

 • Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, wat kan resulteren in aanzienlijk lagere energiekosten. Je kunt je eigen elektriciteit opwekken en hoeft dus minder elektriciteit van het net te kopen.
 • Met je eigen elektriciteit ben je ook minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen en eventuele stroomstoringen.
 • Zonnepanelen stoten geen schadelijke broeikasgassen uit tijdens de elektriciteitsproductie. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je bij aan een vermindering van de uitstoot van koolstofdioxide en help je klimaatverandering te bestrijden.
 • Door zonne-energie te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen draag je bovendien bij aan een verminderde uitputting van natuurlijke hulpbronnen.
 • Zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Veel kopers zijn bereid meer te betalen voor een huis met zonne-energievoorzieningen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke aspecten.
 • Zonnepanelen hebben doorgaans een lange levensduur, vaak meer dan 25 jaar, met weinig onderhoudskosten. Ze zijn robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Kosten van zonnepanelen

De kosten van zonnepanelen kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type panelen, de kwaliteit, het vermogen, de installatiekosten en eventuele extra componenten zoals omvormers en montagesystemen. Het is echter belangrijk op te merken dat hoewel de initiële kosten misschien hoog lijken, zonnepanelen op de lange termijn een rendabele investering kunnen zijn vanwege de besparingen op energiekosten.

Is er een zonnepanelen subsidie in Emmeloord?

Er zijn anno 2024 geen subsidies beschikbaar in Emmeloord voor de installatie van zonnepanelen. Wel kun je er gebruikmaken van het nieuwe BTW-tarief dat geldig is sinds 2023. Er geldt nu in plaats van het reeds verlaagde btw-tarief van 6% helemaal geen btw meer op de aanschaf en installatie van zonnepanelen in Emmeloord. Daarnaast is er nog tot 2025 een salderingsregeling. Hierin wordt gesteld dat je bij een overschot aan zelf geproduceerde groene stroom, je het overschot mag terug leveren aan het stroomnetwerk tegen een kleine vergoeding. Vanaf 2025 wordt deze regeling langzaam afgebouwd.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Zonnepanelen kopen in Emmeloord bij NL Zonnepanelen

Bij NL Zonnepanelen werken we alleen met de beste merken zonnepanelen om ervoor te zorgen dat onze producten van topkwaliteit zijn. Je kunt zelfs je eigen set zonnepanelen bij ons samenstellen. Op deze manier betaal je nooit te veel. We zijn er ook om je op andere manieren te helpen besparen. Door je huis groener te maken met zonnepanelen, draag je niet alleen bij aan een betere toekomst, maar bespaar je ook geld op je energierekening. Elke dag zijn we druk bezig met het helpen van gezinnen bij het installeren van hun zonnestelsels. En het is niet alleen in Emmeloord, we werken ook in nabijgelegen plaatsen. We installeren zonnepanelen bijvoorbeeld in Harderwijk en je kunt ons ook vinden in Hoofddorp.

Jouw zonnepanelen door de installateur van Emmeloord en omgeving

In de keuze voor de installatie van jouw zonnepanelen heeft NL Zonnepanelen haar vertrouwen gesteld in de expertise van HR Techniek. De vakbekwame professionals van HR Techniek zijn doorgewinterd in hun vak en bedienen niet alleen Emmeloord, maar ook de omliggende gebieden. Met een indrukwekkende prestatie van meer dan 40 succesvolle installaties per week, tonen ze hun toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid. Als trotse leden van Techniek Nederland beschikken ze over een schat aan kennis en expertise. Ze blijven voortdurend up-to-date door het volgen van erkende opleidingen en het behalen van belangrijke certificaten. Deze waarborgen stellen NL Zonnepanelen in staat om met vol vertrouwen te beloven dat de installatie van jouw zonnepanelen zonder enige problemen zal verlopen.