NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Haarlemmermeer

 • 30 dagen proef
 • Betaling bij werkende installatie
 • BTW vrije installatie
 • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in Haarlemmermeer

Woon in je in Haarlemmermeer en ben je op zoek naar zonnepanelen? Haarlemmermeer heeft steeds meer woningen met zonnepanelen en dat is niet voor niets. Met zonnepanelen in Haarlemmermeer kun jij namelijk je eigen energie opwekken. En daar zitten veel voordelen aan! Je bespaart niet alleen op energiekosten, maar je draagt ook nog een steentje bij aan een groene wereld. Zonnepanelen zijn namelijk hartstikke duurzaam. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer mensen de waarde en voordelen van zonnepanelen inzien.

 • Gecertificeerde installateurs: installatie met eigen personeel
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Naadloze integratie: zonnepanelen die perfect aansluiten op uw bestaande energie-infrastructuur
 • 10+ jaar ervaring: specialist in zonne-energie sinds 2013
 • Zonion-app: 24/7 inzicht in opbrengst & verbruik
 • Service van a tot z: van offerte op maat tot en met installatie en onderhoud
 • Garantie: tot wel 25 jaar garantie

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in Haarlemmermeer passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

Zonnepanelen in een notendop

Twijfel je of zonnepanelen in Haarlemmermeer iets voor jou zijn? Wij van NL Zonnepanelen nemen deze twijfel graag bij je weg. We zoeken namelijk naar de perfecte zonnepanelen voor jouw woning. Hierbij kijken we naar zaken zoals het type dak waar de zonnepanelen op komen te liggen en het huidige energieverbruik van je huishouden. Zo kun je het maximale uit je zonnepanelen halen, uiteraard geheel naar wens. Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. We kijken graag wat we voor je kunnen betekenen! Of vraag een offerte aan!

Voordelen van zonnepanelen in Haarlemmermeer

Zonnepanelen bieden verschillende voordelen, zowel op het gebied van financiën als op het gebied van milieu. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen:

 • Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, wat kan resulteren in aanzienlijk lagere energiekosten. Je kunt je eigen elektriciteit opwekken en hoeft dus minder elektriciteit van het net te kopen.
 • Met je eigen elektriciteit ben je ook minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen en eventuele stroomstoringen.
 • Zonnepanelen stoten geen schadelijke broeikasgassen uit tijdens de elektriciteitsproductie. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je bij aan een vermindering van de uitstoot van koolstofdioxide en help je klimaatverandering te bestrijden.
 • Door zonne-energie te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen draag je bovendien bij aan een verminderde uitputting van natuurlijke hulpbronnen.
 • Zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Veel kopers zijn bereid meer te betalen voor een huis met zonne-energievoorzieningen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke aspecten.
 • Zonnepanelen hebben doorgaans een lange levensduur, vaak meer dan 25 jaar, met weinig onderhoudskosten. Ze zijn robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Waarom zonnepanelen in Haarlemmermeer?

Zoals we eerder aan hebben gegeven zitten er veel voordelen aan het aanschaffen van zonnepanelen. Haarlemmermeer stimuleert bewoners om het investeren in duurzame energie aantrekkelijker te maken. Naast het feit dat zonnepanelen bijdragen aan een groene wereld, kun je met zonnepanelen ook nog eens flink besparen op je energierekening. Zo houd je meer geld over voor andere leuke dingen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het, soms net wat weinige, aantal zonuren in Nederland. Al onze zonnepanelen zijn namelijk van hoogwaardige kwaliteit, waardoor ze óók bij bewolkt weer optimaal kunnen presteren. Uiteraard kijken we samen met jou naar hoeveel zonnepanelen er nodig zijn om de gewenste energie op te wekken. De door de zonnepanelen opgewekte energie die niet wordt gebruikt, kan terug worden geleverd aan de energieleverancier. Hier staan aantrekkelijke terugleververgoedingen tegenover. Nog een voordeel van zonnepanelen is dat het de waarde van je woning laat stijgen. Huizen met zonnepanelen zijn namelijk doorgaans meer waard dan huizen zonder panelen. Dus tel uit je winst!

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Zonnepanelen kopen in Haarlemmermeer

Overtuigd van de voordelen, maar nog op zoek naar een zonnepanelen installateur in Haarlemmermeer? NL Zonnepanelen is dé specialist op het gebied van zonnepanelen, dus ook voor een zonnepanelen installateur in Haarlemmermeer kun je bij ons terecht. Samen met onze installatiepartner HR techniek uit Alkmaar komen we bij je langs om de zonnepanelen zorgvuldig en snel te monteren. In de meeste gevallen liggen de zonnepanelen in Haarlemmermeer binnen één dag op je dak. Zo kun je meteen beginnen met het besparen op je energierekening. Wist je dat zonnepanelen een slimme investering zijn, die je vaak al binnen 5 tot 7 jaar geheel terugverdiend? Wij van NL Zonnepanelen komen graag bij je langs voor de installatie van jouw zonnepanelen in Haarlemmermeer, zodat je snel gebruik kunt maken van de voordelen van zonnepanelen!

NL Zonnepanelen is dé zonnepanelen specialist

Door de jarenlange ervaring en vakkennis van onze professionals zijn wij dé geschikte partij als je op zoek bent naar zonnepanelen. Met ons totaalpakket aan producten en diensten kun je bij ons alles vinden op het gebied van zonnepanelen, zo ook bijproducten zoals omvormers of optimizers. Al onze zonnepanelen zijn van hoge kwaliteit. Onze zonnepanelen installateur in Haarlemmermeer hanteert dezelfde kwaliteit met het monteren van jouw zonnepanelen. Ben je benieuwd hoeveel jij per jaar kan besparen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Bij ons kun je ook zelf je eigen zonnepanelen set samen stellen. Wij zijn graag jouw specialist voor zonnepanelen!