NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Harderwijk

 • 30 dagen proef
 • Betaling bij werkende installatie
 • BTW vrije installatie
 • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in Harderwijk

In een wereld die steeds meer belang hecht aan duurzaamheid, is investeren in zonne-energie een slimme stap naar een groenere toekomst. Investeren in zonnepanelen zorgt er echter ook voor dat je op je energierekening kunt besparen. In de gemeente Harderwijk zie je al veel zonnepanelen op de daken glinsteren en wordt de CO²-uitstoot al flink teruggedrongen. Wil jij ook je steentje bijdragen en wil je zonnepanelen kopen in Harderwijk? Koop jouw op maat gemaakte set zonnepanelen in Harderwijk bij NL Zonnepanelen, de specialist in de omgeving met betrekking tot het installeren van zonnepanelen van hoogwaardige kwaliteit.

 • Gecertificeerde installateurs: installatie met eigen personeel
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Naadloze integratie: zonnepanelen die perfect aansluiten op uw bestaande energie-infrastructuur
 • 10+ jaar ervaring: specialist in zonne-energie sinds 2013
 • Zonion-app: 24/7 inzicht in opbrengst & verbruik
 • Service van a tot z: van offerte op maat tot en met installatie en onderhoud
 • Garantie: tot wel 25 jaar garantie

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in Harderwijk passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

Waarom zonnepanelen in Harderwijk laten leggen?

Zonnepanelen genereren als eerste elektriciteit uit zonlicht, een hernieuwbare en onuitputtelijke bron van energie. Hierdoor verminderen ze de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en dragen ze bij aan een duurzamere energievoorziening. Het gebruik van zonnepanelen vermindert bovendien de uitstoot van broeikasgassen en andere schadelijke stoffen, wat positieve gevolgen heeft voor het milieu. Het draagt bij aan de strijd tegen klimaatverandering en luchtvervuiling. Zonnepanelen stellen huiseigenaren en bedrijven in staat om hun eigen elektriciteit te produceren, waardoor ze minder afhankelijk zijn van het elektriciteitsnet. Dit resulteert vaak in lagere energierekeningen en kan zelfs leiden tot het terugleveren van overtollige energie aan het net, wat financiële voordelen oplevert. Het installeren van zonnepanelen kan de waarde van een woning of bedrijfspand verhogen. Potentiële kopers hechten veel waarde aan de duurzame en energiezuinige kenmerken van een gebouw. Als laatste stellen zonnepanelen individuen en bedrijven in staat om gedeeltelijk of zelfs volledig onafhankelijk te zijn van het reguliere elektriciteitsnet. Dit biedt meer zekerheid in geval van stroomstoringen of fluctuaties in energieprijzen.

Voordelen van zonnepanelen in Harderwijk

Zonnepanelen bieden verschillende voordelen, zowel op het gebied van financiën als op het gebied van milieu. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen:

 • Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, wat kan resulteren in aanzienlijk lagere energiekosten. Je kunt je eigen elektriciteit opwekken en hoeft dus minder elektriciteit van het net te kopen.
 • Met je eigen elektriciteit ben je ook minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen en eventuele stroomstoringen.
 • Zonnepanelen stoten geen schadelijke broeikasgassen uit tijdens de elektriciteitsproductie. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je bij aan een vermindering van de uitstoot van koolstofdioxide en help je klimaatverandering te bestrijden.
 • Door zonne-energie te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen draag je bovendien bij aan een verminderde uitputting van natuurlijke hulpbronnen.
 • Zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Veel kopers zijn bereid meer te betalen voor een huis met zonne-energievoorzieningen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke aspecten.
 • Zonnepanelen hebben doorgaans een lange levensduur, vaak meer dan 25 jaar, met weinig onderhoudskosten. Ze zijn robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Zonnepanelen in Harderwijk: prijsindicatie

Het lijkt wellicht een hele investering om zonnepanelen aan te schaffen, maar moderne zonnepanelen leveren steeds meer groene stroom op, waardoor de terugverdientijd afneemt. Moderne zonnepanelen hebben over het algemeen een lange levensduur en vereisen weinig onderhoud. Ze zijn robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor je weinig onderhoudskosten zult betalen. Wat jouw prijsindicatie van de installatie zal zijn, is een beetje afhankelijk van de hoeveelheid zonnepanelen die je wilt installeren, welke zonnepanelen je wilt installeren en de complexheid van je klus.

Subsidies voor zonnepanelen in Harderwijk?

In Harderwijk zijn er geen subsidies voor de installatie van zonnepanelen. Wel kun je er gebruikmaken van de salderingsregeling. Deze regeling stelt dat, wanneer je een overschot aan groene stroom produceert, je dit overschot terug mag leveren aan het stroomnetwerk tegen een kleine vergoeding. Deze regeling geldt nog tot 2025, waarna hij langzaam wordt afgebouwd. Bovendien is er vanaf januari 2023 geen BTW meer op de aankoop en installatie van zonnepanelen. Lees hier meer over de voorwaarden van deze wijziging. Dit betekent dat je geen 6% BTW meer hoeft te betalen, wanneer je zonnepanelen gaat kopen in Harderwijk en andere plekken in Nederland.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Zonnepanelen kopen in Harderwijk

Bij NL Zonnepanelen werken we alleen met de beste merken zonnepanelen, zodat we de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen. Bij ons is het zelfs gebruikelijk om je hele set zonnepanelen zelf samen te stellen. Zo betaal je nooit teveel. Wij zijn er ook om je op andere manieren te helpen besparen. Als je jouw huis duurzamer maakt met zonnepanelen, draag je bij aan een groene toekomst en je helpt jezelf met besparingen op je energierekening. Elke dag zijn we druk bezig met het helpen van gezinnen bij het installeren van hun zonnepaneelsystemen. En niet alleen in Harderwijk, we zijn ook actief in omliggende plaatsen. Wij installeren bijvoorbeeld zonnepanelen ook in Gouda of je kunt zonnepanelen kopen in Kampen. Wacht niet langer en profiteer van jouw eigen set zonnepanelen in Harderwijk. Vraag nu een offerte aan.

Installatie door de zonnepanelen installateur van Harderwijk en omgeving

NL Zonnepanelen kiest voor HR Techniek om jouw zonnepanelen te plaatsen. De vakmensen van HR Techniek zijn ervaren en werken in Harderwijk en omgeving. Elke week ronden ze meer dan 40 installaties succesvol af. Ze zijn toegewijde leden van Techniek Nederland, hebben veel kennis, volgen erkende opleidingen en hebben belangrijke certificaten. Deze garanties zorgen ervoor dat NL Zonnepanelen met vertrouwen belooft dat jouw zonnepanelen zonder problemen zullen worden geïnstalleerd.