NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Heemskerk

 • 30 dagen proef
 • Betaling bij werkende installatie
 • BTW vrije installatie
 • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in Heemskerk

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zonnepanelen te nemen. Ook in Heemskerk is er een toename te zien in het aantal zonnepanelen. Als je eens goed in de straat rondkijkt en dit vergelijkt met 10 jaar geleden, dan zie je dat er heel veel zonnepanelen zijn bijgekomen. Deze stap die veel mensen hebben durven te zetten is te begrijpen. De zon is gratis en levert dus een mooie hoeveelheid energie op. Deze energie kun je dan weer zelf gebruiken. Via deze weg voorzie jij dus in je eigenenergie behoefte. Wij van NL Zonnepanelen helpen je graag met de keuze voor de juiste zonnepanelen. Zo bieden wij oplossingen die speciaal voor jou op maat worden gemaakt. Zo zijn er zonnepanelen te vinden voor iedere situatie. Bij ons is het dan ook mogelijk om in Heemskerk je eigen set zonnepanelen zelf samen te stellen. Voor meer informatie kunt u een offerte aanvragen.

 • Gecertificeerde installateurs: installatie met eigen personeel
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Naadloze integratie: zonnepanelen die perfect aansluiten op uw bestaande energie-infrastructuur
 • 10+ jaar ervaring: specialist in zonne-energie sinds 2013
 • Zonion-app: 24/7 inzicht in opbrengst & verbruik
 • Service van a tot z: van offerte op maat tot en met installatie en onderhoud
 • Garantie: tot wel 25 jaar garantie

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in Heemskerk passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

Zonnepanelen installateur Heemskerk

Wij van NL Zonnepanelen instaleren graag jouw zonnepanelen in Heemskerk. Al enige jaren zijn wij ervaren in het verkopen van zonnepanelen. Zo kun je natuurlijk de zonnepanelen die je bij ons besteld ook meteen laten installeren. Dit gebeurt dan in samenwerking met onze installatiepartner HR Techniek. HR techniek is als installateur aangesloten bij Techniek Nederland. Daarnaast werken zij alleen maar met professionals die de juiste opleiding en certificaten hebben behaald. Bovendien legt onze partner wel 40 installaties per week aan. Zo kun jij straks met een gerust hart genieten van jouw groene stroom.

Zonnepanelen installateur

Voordelen van zonnepanelen in Heesmkerk

Zonnepanelen bieden verschillende voordelen, zowel op het gebied van financiën als op het gebied van milieu. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen:

 • Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, wat kan resulteren in aanzienlijk lagere energiekosten. Je kunt je eigen elektriciteit opwekken en hoeft dus minder elektriciteit van het net te kopen.
 • Met je eigen elektriciteit ben je ook minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen en eventuele stroomstoringen.
 • Zonnepanelen stoten geen schadelijke broeikasgassen uit tijdens de elektriciteitsproductie. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je bij aan een vermindering van de uitstoot van koolstofdioxide en help je klimaatverandering te bestrijden.
 • Door zonne-energie te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen draag je bovendien bij aan een verminderde uitputting van natuurlijke hulpbronnen.
 • Zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Veel kopers zijn bereid meer te betalen voor een huis met zonne-energievoorzieningen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke aspecten.
 • Zonnepanelen hebben doorgaans een lange levensduur, vaak meer dan 25 jaar, met weinig onderhoudskosten. Ze zijn robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Subsidie zonnepanelen Heemskerk

Er wordt tegenwoordig geen subsidie meer verleent voor de aanschaf van zonnepanelen. Elke gemeente kent wel speciale regelingen op maat. Wellicht geldt dit ook voor jouw gemeente. Wil je weten of jouw gemeente subsidie verleent? Controleer dit met de subsidiewijzer.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

NL Zonnepanelen

NL Zonnepanelen vindt het belangrijk dat er goede service wordt verleend aan klanten. Daarnaast staat garantie ook hoog in het vaandel. Zo kun je bij ons zelf je eigen set zonnepanelen samenstellen. Vervolgens controleren wij dan jouw bestelling en vragen wij natuurlijk ook of jij als klant tevreden bent. Mocht dit nu niet zo zijn, dan passen wij dit uiteraard voor jou aan. Vanuit onze vestiging in Haarlem staan wij van NL Zonnepanelen voor u klaar, en leveren onze producten en diensten in Heemskerk en Beverwijk. Ook kunt u zonnepanelen kopen in Amersfoort. Klik op de link voor meer informatie.

Mochten er nog vragen zijn? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dan helpen wij u graag met uw vragen.