NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Heemstede

 • 30 dagen proef
 • Betaling bij werkende installatie
 • BTW vrije installatie
 • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in Heemstede

Elke dag gaat de zon voor niets op, dit zonlicht kan jou meer energie opleveren dan je eigenlijk nodig hebt. Het zou dan ook zonde zijn als je daar geen gebruikt van maakt met zonnepanelen in Heemstede. Door zonnepanelen op jouw dak te plaatsen bespaar je veel op jouw energiekosten en zal het je uiteindelijk alleen maar geld opleveren. Je gaat namelijk je eigen stroom opwekken. Dit is enorm voordelig net nu de energiekosten aan het stijgen zijn. Daarnaast maak je met zonnepanelen in Heemstede gebruik van milieuvriendelijke stroom die geen CO2 uitstoot en draag je bij aan een schonere leegomgeving en een duurzame toekomst.

 • Gecertificeerde installateurs: installatie met eigen personeel
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Naadloze integratie: zonnepanelen die perfect aansluiten op uw bestaande energie-infrastructuur
 • 10+ jaar ervaring: specialist in zonne-energie sinds 2013
 • Zonion-app: 24/7 inzicht in opbrengst & verbruik
 • Service van a tot z: van offerte op maat tot en met installatie en onderhoud
 • Garantie: tot wel 25 jaar garantie

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in Heemstede passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

Zonnepanelen in een notendop

Wij van NL Zonnepanelen helpen je graag aan de juiste kwalitatieve zonnepanelen en toebehoren in jouw situatie. Daarnaast werken we samen met installatiepartners die ervoor zorgen dat de zonnepanelen op jouw dak komen te liggen. Wil je meer weten over ons of over ons aanbod? Neem dan een kijkje op onze website! We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Voordelen van zonnepanelen in Heemstede

Zonnepanelen bieden verschillende voordelen, zowel op het gebied van financiën als op het gebied van milieu. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen:

 • Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, wat kan resulteren in aanzienlijk lagere energiekosten. Je kunt je eigen elektriciteit opwekken en hoeft dus minder elektriciteit van het net te kopen.
 • Met je eigen elektriciteit ben je ook minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen en eventuele stroomstoringen.
 • Zonnepanelen stoten geen schadelijke broeikasgassen uit tijdens de elektriciteitsproductie. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je bij aan een vermindering van de uitstoot van koolstofdioxide en help je klimaatverandering te bestrijden.
 • Door zonne-energie te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen draag je bovendien bij aan een verminderde uitputting van natuurlijke hulpbronnen.
 • Zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Veel kopers zijn bereid meer te betalen voor een huis met zonne-energievoorzieningen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke aspecten.
 • Zonnepanelen hebben doorgaans een lange levensduur, vaak meer dan 25 jaar, met weinig onderhoudskosten. Ze zijn robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Waarom zonnepanelen kopen in Heemstede?

Voordat we vertellen waarom zonnepanelen kopen in Heemstede een slimme investering is, vertellen we eerst hoe zonnepanelen werken. Zonnepanelen bestaan uit zonnecellen, zodra daar zonlicht op valt ontstaat er gelijkstroom. Dit is een elektrische stroom tussen de negatieve lading onderop in de cel en een positieve lading bovenop de cel. Deze gelijkstroom wordt vervolgens omgezet in wisselstroom door een omvormer. Wisselstroom is de stroom die in huis wordt gebruikt voor bijvoorbeeld het opladen van een telefoon. Zonnepanelen kopen in Heemstede zal er dus voor zorgen dat je je eigen stroom gaat opwekken en niet meer die hoeft te gebruiken van een energieleverancier. Dit zal resulteren in veel lagere energiekosten. Wat het rendement van zonnepanelen kopen in Heemstede precies is, hangt van de situatie af. Dit is namelijk afhankelijk van het aantal zonnepanelen dat je op je dak hebt liggen, het soort zonnepanelen, de schaduwvorming, hellingshoek en het aantal zonne-uren. We geven hier meer informatie over in één van onze blogs op onze website. Heb je vragen over zonnepanelen, het kopen van zonnepanelen of het rendement? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via de website. Ook lees je meer over een financieringsmogelijkheid genaamd de Groene lening. Voordat je hiervoor kiest is het wel belangrijk om je goed te verdiepen, een groene lening is ook een lening die uiteindelijk geld gaat kosten.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Zonnepanelen kopen in Heemstede

Wij van NL Zonnepanelen kunnen jou verder helpen als zonnepanelen installateur in Heemstede. Wij zijn een typisch familiebedrijf die een boost wil geven aan de energietransitie. We vinden het enorm van belang om met onze klanten op lokaal niveau contact te houden. We zijn zelf gevestigd in Haarlem, Almere en Best, maar helpen je ook graag verder op een afstand. Als bedrijf werken wij dan ook door heel Nederland. We houden onze focus op service en garantie. Dit betekent dat we je zo veel mogelijk proberen te ondersteunen in het maken van jouw keuze in duurzame energie, van het begin tot het eind. Zo kunnen we onder andere door onze software, mede door de TU Delft ontwikkeld, op voorhand inschatten hoeveel energie jij zult gaan opwekken. Wil jij weten hoeveel jij kunt besparen met zonnepanelen in Heemstede? Op onze website kun je een gratis en vrijblijvende dakcheck doen. Ook hebben we een installatiepartner die wij kunnen inzetten als jouw zonnepanelen installateur in Heemstede. Deze installeert tot wel 40 zonnepanelen installaties per week. We werken dan ook uitsluitend met gecertificeerde vakmensen. Wil je weten hoe het aansluiten van zonnepanelen er stapsgewijs uitziet? Op onze website lichten we die uiteraard uitgebreid toe. Ook kun je altijd al je vragen aan ons stellen. We beantwoorden ze graag voor je.

Zelf je zonnepanelen set samenstellen

Wij van NL Zonnepanelen proberen ons te onderscheiden van alle andere aanbieders van zonnepanelen in Heemstede. Dit doen we onder andere door onze bijzondere service. Je kunt via onze website zelf jouw zonnepanelen set samenstellen. Je kunt de soort zonnepanelen, de hoogte kWh, de omvormer, de vorm van monitoren, de installatie en het legplan helemaal zelf samenstellen. Zo weet je zeker dat jij de geschikte zonnepanelen hebt voor jouw persoonlijke situatie. Wij zullen altijd nog eens extra controleren of de bestelling overeenkomt met de wensen van de klant. Wij garanderen al onze klanten dat we enkel werken met gecertificeerde installateurs, je 100% achteraf kunt betalen, eenvoudig zelf een set kunt samenstellen, een bezorging binnen één week en recht hebt op 21% retour. Kortom, bij ons kun je makkelijk en vooredlig kwalitatieve zonnepanelen kopen in Heemstede. Naast zonnepanelen van merken zoals Steca, SolarEdge, Solis, Enphase en SMA, kun je bij ons ook de beste omvormers, optimizers, montagematerialen en bekabeling vinden. We zorgen er in ieder geval voor dat je de beste begeleiding krijgt in het gehele proces naar duurzame energie.