NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Helmond

 • 30 dagen proef
 • Betaling bij werkende installatie
 • BTW vrije installatie
 • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in Helmond

De vraag naar zonnepanelen in Helmond wordt de afgelopen jaren steeds groter. Dit is ook niet gek aangezien het als een winstgevende investering in de toekomst wordt gezien. Zonnepanelen kunnen huizen voor een lange tijd voorzien van groene stroom die ervoor zorgt dat de energiekosten omlaag gaan en een bijdrage leveren aan een milieuvriendelijke wereld. Ben je op zoek naar zonnepanelen in Helmond? Of wil je graag eerst meer weten over het aanschaffen van zonnepanelen in Helmond? Wij van NL Zonnepanelen vertellen je er meer over en helpen je met onze deskundigheid graag met de zoektocht naar de zonnepanelen voor jouw dak.

 • Gecertificeerde installateurs: installatie met eigen personeel
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Naadloze integratie: zonnepanelen die perfect aansluiten op uw bestaande energie-infrastructuur
 • 10+ jaar ervaring: specialist in zonne-energie sinds 2013
 • Zonion-app: 24/7 inzicht in opbrengst & verbruik
 • Service van a tot z: van offerte op maat tot en met installatie en onderhoud
 • Garantie: tot wel 25 jaar garantie

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in Helmond passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

Voordelen van zonnepanelen in Helmond

Zonnepanelen bieden verschillende voordelen, zowel op het gebied van financiën als op het gebied van milieu. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen:

 • Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, wat kan resulteren in aanzienlijk lagere energiekosten. Je kunt je eigen elektriciteit opwekken en hoeft dus minder elektriciteit van het net te kopen.
 • Met je eigen elektriciteit ben je ook minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen en eventuele stroomstoringen.
 • Zonnepanelen stoten geen schadelijke broeikasgassen uit tijdens de elektriciteitsproductie. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je bij aan een vermindering van de uitstoot van koolstofdioxide en help je klimaatverandering te bestrijden.
 • Door zonne-energie te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen draag je bovendien bij aan een verminderde uitputting van natuurlijke hulpbronnen.
 • Zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Veel kopers zijn bereid meer te betalen voor een huis met zonne-energievoorzieningen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke aspecten.
 • Zonnepanelen hebben doorgaans een lange levensduur, vaak meer dan 25 jaar, met weinig onderhoudskosten. Ze zijn robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Zonnepanelen in Helmond bij NL Zonnepanelen 

Ben je op zoek naar zonnepanelen en weet je niet waar je moet beginnen? Wij van NL Zonnepanelen helpen je graag verder. NL Zonnepanelen is een typisch Nederlands familiebedrijf die een boost wilt geven aan de energietransitie. Wij vinden contact op lokaal niveau erg belangrijk en zullen dan ook al onze klanten goed begeleiden in dé duurzame investering. Door middel van onze samenwerking met TU Delft kunnen wij ongeveer inschatten hoeveel energie je zult op wekken als je zonnepanelen in Helmond zou aanschaffen. Daarnaast werken wij samen met een gecertificeerde zonnepanelen installateur in Helmond die ervoor zorgt dat de zonnepanelen veilig worden geïnstalleerd. Wij werken dan ook in geheel Nederland met als uitvalsbasis Haarlem en Almere. Dus zonnepanelen nodig in Dordrecht? Of misschien zonnepanelen kopen in DeventerZonnepanelen in Dronten installeren? Dat is allemaal geen probleem.

Meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Zonnepanelen kopen in Helmond

Via de website van NL Zonnepanelen kun je op een makkelijke manier zelf je zonnepanelen set samenstellen met onze hulp. Dit gaat aan de hand van een aantal stappen. De eerste stap is het kiezen van het soort paneel. De tweede stap is het aantal panelen kiezen, wanneer je het aantal personen in je huis doorgeeft of het kWh per jaar berekent kunnen wij jou hiermee helpen. Daarna kun je kiezen uit omvormers die stuk voor stuk geschikt zijn voor verschillende situaties. De vierde stap is het de keuze hoe je de zonnepanelen gaat monitoren en de daarop volgende stap is de manier waarop jouw zonnepanelen in Helmond moeten worden geïnstalleerd. Dit kun je namelijk zelf doen, maar ook laten doen door een gecertificeerde zonnepanelen installateur in Helmond. Als al deze stappen zijn voltooid wordt er door ons een offerte op maat gemaakt. Zo kunnen wij een persoonlijk aanbod doen voor jouw situatie. Bij ons staat kwaliteit, service en garantie voorop. Wij hopen dat wij jou net zo tevreden kunnen maken als al onze voorgaande klanten. Ben je nog niet overtuigd? Lees dan eens alle reviews van mensen die jou voor zijn gegaan. Wij hopen dat zij jou kunnen overtuigen zodat we zo snel mogelijk voor jou aan de slag kunnen gaan. 

Op zoek naar een zonnepanelen installateur in Helmond? 

Naast de beste zonnepanelen in Helmond kun je bij ons ook terecht voor alle andere toebehoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan omvormers, optimizers, bekabeling en montagematerialen. Omvormers zorgen ervoor dat de energie die wordt opgevangen door de zonnepanelen wordt omgezet in bruikbare stroom, een optimizer helpt de omvormer en zorgt ervoor dat de opbrengst wordt gemaximaliseerd. Onze partner is een gecertificeerde zonnepanelen installateur in Helmond die is aangesloten bij Techniek Nederland en over certificaten beschikt. Zij zullen ervoor zorgen dat jouw zonnepanelen set binnen drie tot zes weken op jouw dak liggen. Geen zonnepanelen installateur in Helmond nodig? Dan zorgen wij ervoor dat jouw zonnepanelen binnen één week worden bezorgd. Daarnaast kun je bij ons altijd 100% achteraf betalen en krijgt je 21% BTW retour. Heb je vragen over onze zonnepanelen, over het installeren van zonnepanelen of het aanschaffen van zonnepanelen? Neem dan contact met ons op via de website! Wij helpen je graag verder en hopen dat we jou ook kunnen overtuigen om over te stappen op duurzame energie.