NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Hilversum

 • 30 dagen proef
 • Betaling bij werkende installatie
 • BTW vrije installatie
 • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in Hilversum

Met behulp van fotovoltaïsche cellen in het paneel een deel van de fotonen uit zonlicht omzetten in elektriciteit. Wie wilt dat nu niet? Met onze zonnepanelen kun je in Hilversum en omstreken nu ook je eigen energie opwekken. Niet heel vreemd dus dat je steeds meer zonnepanelen op de daken in Hilversum ziet verschijnen. Met het opwekken van je eigen duurzame energie bespaar je niet alleen een hoop energiekosten, het is ook nog behoorlijk milieubewust.

 • Deskundig advies: NL Zonnepanelen adviseert zoals wij onze familie zouden adviseren
 • Gecertificeerde installateurs: installatie door gecertificeerde installateur
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Online dakscan: ontdek direct wat u kunt besparen op uw energiekosten
 • BTW vrije installatie: installatie zonder BTW-kosten
 • Maatwerk oplossingen: elk huis en dak krijgt een op maat gemaakte installatie voor optimale prestaties.
 • Garantie: tot wel 20 jaar garantie
 • Opslag van zonne-energie: mogelijkheid tot opslag van energie met thuisbatterijen

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in Hilversum passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

Zonnepanelen in een notendop

Wellicht twijfel je nog een beetje omdat het gemiddeld aantal zonuren in Nederland niet bijzonder hoog is. Wij van NL Zonnepanelen je echter garanderen dat onze zonnepanelen ook met minder zonuren voldoende energie opwekken. Wij kijken met onze jarenlange ervaring bovendien goed naar jouw specifieke situatie en luisteren aandachtig naar je wensen. Klantgerichte service staat namelijk hoog bij ons in het vaandel. Haal dus ook snel het maximale uit jouw zonnepanelen en vraag vrijblijvend een offerte aan. We kijken graag wat we voor jou kunnen doen.

Voordelen van zonnepanelen in Hilversum

Zonnepanelen bieden verschillende voordelen, zowel op het gebied van financiën als op het gebied van milieu. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen:

 • Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, wat kan resulteren in aanzienlijk lagere energiekosten. Je kunt je eigen elektriciteit opwekken en hoeft dus minder elektriciteit van het net te kopen.
 • Met je eigen elektriciteit ben je ook minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen en eventuele stroomstoringen.
 • Zonnepanelen stoten geen schadelijke broeikasgassen uit tijdens de elektriciteitsproductie. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je bij aan een vermindering van de uitstoot van koolstofdioxide en help je klimaatverandering te bestrijden.
 • Door zonne-energie te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen draag je bovendien bij aan een verminderde uitputting van natuurlijke hulpbronnen.
 • Zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Veel kopers zijn bereid meer te betalen voor een huis met zonne-energievoorzieningen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke aspecten.
 • Zonnepanelen hebben doorgaans een lange levensduur, vaak meer dan 25 jaar, met weinig onderhoudskosten. Ze zijn robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Wat is er nodig voor jouw zonnepanelen in Hilversum

Dat je een set zonnepanelen nodig hebt lijkt ons vanzelfsprekend. Maar er komt heel wat meer bij kijken dan alleen wat schroefjes en moertjes om jouw zonnepanelen in Hilversum werkend te krijgen. Eén van de belangrijkste componenten van een zonnepanelensysteem zijn de omvormers. Deze kun je zien als de echte harde werkers van het totale systeem, aangezien de omvormer alle energie van de zonnepanelen verwerkt tot bruikbare stroom. Dit is nodig omdat alle energie die jouw panelen opwekken worden opgewekt in DC stroom, terwijl je woning, alle apparaten en het Nederlandse stroomnetwerk allemaal draaien op AC stroom. De omvormer zorgt er dus voor dat de stroom wordt omgezet van DC tot AC. Daarnaast kun je ook de energieproductie van jouw zonnepanelen in Hilversum met behulp van de omvormer in de gaten houden. Naast de omvormer heb je ook een optimizer nodig, dit is het hulpje van de omvormer. Een optimizer zorgt er namelijk voor dat de energieopbrengst van ieder paneel afzonderlijk voor het maximale wordt gebruikt. Met andere woorden zorgt de optimizer ervoor dat de energieopbrengst niet wordt afgeremd door panelen die (tijdelijk) in de schaduw staan. Uiteraard is het noodzakelijk om jouw zonnepanelen in Hilversum stevig te monteren. Daarom werkt onze zonnepanelen installateur in Hilversum enkel met montagemateriaal van Esdec en Solarstell, welke beide van hoge kwaliteit zijn. Tot slot heb je enkel nog bekabeling nodig om jouw zonnepanelen in Hilversum werkend te krijgen. Voor de panelen worden met name kabels gebruikt met MC4 connectoren. Kies je voor een complete installatie met onze zonnepanelen installateur in Hilversum? Dan zitten alle benodigde kabels en connectoren in het pakket inbegrepen.

Voor meer informatie kunt u een offerte aanvragen.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Zonnepanelen kopen in Hilversum

Op zoek naar een betrouwbare zonnepanelen installateur in Hilversum en omstreken? Zoek dan niet verder, want bij NL Zonnepanelen ben je aan het juiste adres. Onze zonnepanelen installateur van HR techniek in Hilversum beschikt namelijk over alle vereiste certificaten en opleidingen. Daarnaast voorzien we je altijd van gedegen advies. Met onze jarenlange ervaring bieden we jou de hoogste kwaliteitsgarantie en door onze passie in het vak zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends. Bij NL Zonnepanelen bieden we je dus een totaalpakket: de beste service door samen te kijken naar de mogelijkheden en je wensen hierin mee te nemen.

De beste keuze voor jouw zonnepanelen in Hilversum

Bij NL Zonnepanelen werk je samen met échte specialisten in de zonnepanelenbranche. Door onze jarenlange ervaring, kennis en kunde weten we je altijd van een gedegen advies te voorzien. Door altijd goed te kijken naar de situatie en aandachtig te luisteren naar je wensen en behoeften, zorgen we ervoor dat je tevreden zult zijn over jouw set zonnepanelen. Persoonlijke aandacht en het leveren van goede service is voor ons van groot belang. Het leveren van maatwerk is daarom voor ons ook vanzelfsprekend. Onze zonnepanelen installateur in Hilversum werkt met dezelfde nauwkeurigheid en professionaliteit als onze adviseurs, waardoor het plaatsen van de panelen vaak slechts één dag hoeft te duren. Naast Hilversum bieden wij onze diensten ook in andere steden aan. Lees hier verder voor de mogelijkheden in; EindhovenNuenenHeiloo en Vijfhuizen.
Ben je benieuwd naar wat jij aan energiekosten kunt besparen? Doe dan de vrijblijvende dakcheck en laat je ook overtuigen door de vele voordelen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.