NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Hoofddorp

 • 30 dagen proef
 • Betaling bij werkende installatie
 • BTW vrije installatie
 • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in Hoofddorp

Als je overweegt om je huis duurzamer te maken en je energierekening te verlagen, dan is het kopen van zonnepanelen een uitstekende optie. Zonne-energie is een milieuvriendelijke en hernieuwbare bron van energie die steeds populairder wordt bij huiseigenaren. NL Zonnepanelen vindt verduurzaming erg belangrijk en helpt jou dan ook graag verder om je eigen zonnepanelen te plaatsen. Zo zorgen wij voor de beste zonnepanelen en installeren wij deze altijd op de beste manier. Wij bieden oplossingen op maat voor iedere situatie. Bij NL Zonnepanelen heb je dan ook de mogelijkheid om je eigen zonnepanelen set samen te stellen. Zonnepanelen in Hoofddorp kopen? Dat doet u bij de zonnepanelen installateur in Hoofddorp: NL Zonnepanelen.

 • Deskundig advies: NL Zonnepanelen adviseert zoals wij onze familie zouden adviseren
 • Gecertificeerde installateurs: installatie door gecertificeerde installateur
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Online dakscan: ontdek direct wat u kunt besparen op uw energiekosten
 • BTW vrije installatie: installatie zonder BTW-kosten
 • Maatwerk oplossingen: elk huis en dak krijgt een op maat gemaakte installatie voor optimale prestaties.
 • Garantie: tot wel 20 jaar garantie
 • Opslag van zonne-energie: mogelijkheid tot opslag van energie met thuisbatterijen

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in Hoofddorp passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden voor zonnepanelen zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

Kies voor zonnepanelen in Hoofddorp

Zonnepanelen laten plaatsen kent veel voordelen. Zonnepanelen produceren namelijk schone energie zonder schadelijke uitstoot, waardoor ze een milieuvriendelijke energieoptie zijn. Zodra je zonnepanelen zijn geïnstalleerd, kun je besparen op je energierekeningen, omdat je minder elektriciteit van het net hoeft te gebruiken. Wist je dat 10 zonnepanelen al verantwoordelijk kunnen zijn voor een daling van €600,- per jaar op de energierekening? Hierdoor ben je meteen ook minder afhankelijk van de variërende energieprijzen van het stroomnetwerk en ook heb je minder last van eventuele storingen op het netwerk. Als laatste voegen zonnepanelen waarde toe aan je huis. Dat houdt in dat je een hogere vraagprijs kunt vragen, wanneer je ooit je woning gaat verkopen. Potentiële kopers betalen meer voor een huis dat verduurzaamd is.

Voordelen van zonnepanelen in Hoofddorp

Zonnepanelen bieden verschillende voordelen, zowel op het gebied van financiën als op het gebied van milieu. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen:

 • Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, wat kan resulteren in aanzienlijk lagere energiekosten. Je kunt je eigen elektriciteit opwekken en hoeft dus minder elektriciteit van het net te kopen.
 • Met je eigen elektriciteit ben je ook minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen en eventuele stroomstoringen.
 • Zonnepanelen stoten geen schadelijke broeikasgassen uit tijdens de elektriciteitsproductie. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je bij aan een vermindering van de uitstoot van koolstofdioxide en help je klimaatverandering te bestrijden.
 • Door zonne-energie te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen draag je bovendien bij aan een verminderde uitputting van natuurlijke hulpbronnen.
 • Zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Veel kopers zijn bereid meer te betalen voor een huis met zonne-energievoorzieningen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke aspecten.
 • Zonnepanelen hebben doorgaans een lange levensduur, vaak meer dan 25 jaar, met weinig onderhoudskosten. Ze zijn robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Zo werken zonnepanelen

Zonnepanelen werken door gebruik te maken van zonne-energie om elektriciteit op te wekken. Deze panelen bestaan uit vele zonnecellen, meestal gemaakt van silicium. Wanneer zonlicht op de zonnecellen valt, absorberen ze de fotonen (lichtdeeltjes), waardoor elektronen worden losgemaakt en vrij bewegen binnen de cel. Deze losgemaakte elektronen creëren een elektrische stroom in het zonnepaneel. Dit is gelijkstroom (DC), wat echter nog niet bruikbaar is voor de meeste huishoudelijke apparaten. Daarom zijn er omvormers nodig om de DC om te zetten naar wisselstroom (AC), die we in huis gebruiken. Zodra de elektriciteit is omgezet naar wisselstroom, kan deze direct worden gebruikt om apparaten van stroom te voorzien. Lees daarom hier hoe je de zonnepanelen goed op je meterkast moet aansluiten.

Kosten zonnepanelen

De kosten van zonnepanelen kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type zonnepanelen, het vermogen van de panelen en het merk. Andere factoren die van invloed kunnen zijn op de kosten zijn de grootte van het zonnepaneelsysteem dat je wilt installeren, de locatie van jouw huis (om rekening te houden met zonuren), en mogelijke subsidies of belastingvoordelen die beschikbaar zijn in je regio.

Subsidies zonnepanelen in Hoofddorp

Hoofddorp heeft geen lokale zonnepanelen subsidies. Wel geldt er sinds 2023 een nultarief voor het plaatsen van zonnepanelen. Dit houdt in dat je vanaf januari 2023 geen btw hoeft te betalen over de installatie en aanschaf van zonnepanelen. Lees hier meer over het nultarief. Als je zonnepanelen daarnaast meer elektriciteit opwekken dan je verbruikt, kun je het overschot terug leveren aan het elektriciteitsnet, waardoor je mogelijk geld kunt verdienen. Dit heet ook wel de salderingsregeling en zal nog tot 2025 in stand gehouden worden door de Nederlandse Overheid.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Zonnepanelen kopen in Hoofddorp

Wij helpen jou graag op weg met het installeren van jouw zonnepanelen in Hoofddorp. Wij zijn al jaren ervaren met de verkoop van zonnepanelen. Wanneer je bij ons zonnepanelen bestelt komt er een installateur langs om ze te monteren. Zo kun je dit zonder zorgen bij ons laten doen. Wij komen samen met onze kwalitatieve installatiepartner, HR techniek, waardoor je verzekerd bent van deskundigheid en jaren ervaring. De installateurs van NL Zonnepanelen zijn aangesloten bij Techniek Nederland en beschikken over de benodigde opleidingen en certificaten. Tegenwoordig voeren we al zo’n 40 plaatsingen per week uit. Zo weet je zeker dat jouw zonnepanelen worden geplaatst door vakkundige en professionele werknemers. Bij NL Zonnepanelen staan service en de garantie hoog in het vaandel. Het is bij ons eenvoudig om zelf een pakket zonnepanelen samen te stellen die passen bij jouw persoonlijke situatie. Hierdoor weet je precies wat je in huis haalt. Wij controleren altijd of de samenstelling van de klant ook daadwerkelijk past bij zijn of haar wensen en behoeften. Zo niet, dan passen wij dit kosteloos aan. NL Zonnepanelen staat voor jou klaar in Hoofddorp, Heerhugowaard en omstreken. Dus ben je bijvoorbeeld op zoek naar zonnepanelen in Dordrecht, dan ben je ook bij NL Zonnepanelen aan het goede adres.