NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Hoorn

 • 30 dagen proef
 • Betaling bij werkende installatie
 • BTW vrije installatie
 • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in Hoorn

Ben jij op zoek naar een milieubewuste energievoorziening voor je woning, dat ook nog eens ontzettend fijn is voor je portemonnee? Zoek dan zeker niet verder, want bij NL Zonnepanelen heb jij de beschikbaarheid tot de béste zonnepanelen installateur in Hoorn. Met behulp van onze hoogwaardige zonnepanelen heb je de mogelijkheid om jouw eigen energie op te wekken.

 • Gecertificeerde installateurs: installatie met eigen personeel
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Naadloze integratie: zonnepanelen die perfect aansluiten op uw bestaande energie-infrastructuur
 • 10+ jaar ervaring: specialist in zonne-energie sinds 2013
 • Zonion-app: 24/7 inzicht in opbrengst & verbruik
 • Service van a tot z: van offerte op maat tot en met installatie en onderhoud
 • Garantie: tot wel 25 jaar garantie

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in Hoorn passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

Zonnepanelen in een notendop

Steeds meer Nederlanders beginnen de meerwaarde in te zien en dat is ook de reden waarom er steeds meer zonnepanelen in Hoorn worden geplaatst. Wij kunnen begrijpen dat je twijfelt over de effectiviteit van onze zonnepanelen, het weer in Nederland zit natuurlijk niet altijd mee. We kunnen echter wel garanderen, dat onze zonnepanelen ook bij minder zonuren net zo effectief zijn. Wij werken namelijk alleen met zonnepanelen van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast zullen we samen kijken naar jouw specifieke situatie en goed luisteren naar je wensen. Vervolgens zullen we je middels onze jarenlange ervaring van gedegen advies voorzien, waardoor jij het maximale uit jouw zonnepanelen set kunt halen. Benieuwd wat jij met onze zonnepanelen kunt besparen? Doe de vrijblijvende dakcheck. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voordelen van zonnepanelen in Hoorn

Zonnepanelen bieden verschillende voordelen, zowel op het gebied van financiën als op het gebied van milieu. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen:

 • Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, wat kan resulteren in aanzienlijk lagere energiekosten. Je kunt je eigen elektriciteit opwekken en hoeft dus minder elektriciteit van het net te kopen.
 • Met je eigen elektriciteit ben je ook minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen en eventuele stroomstoringen.
 • Zonnepanelen stoten geen schadelijke broeikasgassen uit tijdens de elektriciteitsproductie. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je bij aan een vermindering van de uitstoot van koolstofdioxide en help je klimaatverandering te bestrijden.
 • Door zonne-energie te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen draag je bovendien bij aan een verminderde uitputting van natuurlijke hulpbronnen.
 • Zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Veel kopers zijn bereid meer te betalen voor een huis met zonne-energievoorzieningen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke aspecten.
 • Zonnepanelen hebben doorgaans een lange levensduur, vaak meer dan 25 jaar, met weinig onderhoudskosten. Ze zijn robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Vakkundige en gecertificeerde zonnepanelen installateur in Hoorn

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en vakkundige zonnepanelen installateur in Hoorn, dan hoef je niet meer verder te zoeken. Bij NL Zonnepanelen voorzien we je niet alleen van gedegen advies, ook verkopen en installeren wij zonnepanelen in Hoorn. We zijn gepassioneerd in ons werk en daarom te allen tijden op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Met onze jarenlange ervaring kijken we met een kritische blik naar de mogelijkheden, maar nemen we jouw wensen altijd mee in ons advies. Bij NL Zonnepanelen kies je dus voor een totaalpakket, waarbij onze adviseurs en installateurs altijd streven naar het beste resultaat. Het leveren van goede service en de hoogste kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze zonnepanelen installateur in Hoorn beschikt daarom ook altijd over alle vereiste certificaten en opleidingen.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Zonnepanelen kopen in Hoorn

Met onze kennis, kunde en jarenlange ervaring zullen wij jou altijd voorzien van eerlijk en gedegen advies. Als zonnepanelen specialist luisteren we naar jouw wensen en kijken we goed naar de mogelijkheden. Zodoende zullen we ervoor zorgen dat jij altijd tevreden bent over jouw zonnepanelen in Hoorn. Ons werk wordt gekenmerkt door persoonlijke aandacht, goede service en het leveren van maatwerk, waarbij wij altijd jouw uiteindelijke keuze respecteren. Je kunt dus gerust voor meer of minder zonnepanelen kiezen, dan wij jou aanraden. Onze zonnepanelen installateur in Hoorn werkt overigens met dezelfde zorgvuldigheid en professionaliteit als onze adviseurs in de winkel. Door de vakkundigheid van onze installateurs is het zelfs mogelijk, dat het plaatsen van de zonnepanelen slechts één dag zal duren door HR techniek. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.