NL Zonnepanelen

Zonnepanelen IJmuiden

 • 30 dagen proef
 • Betaling bij werkende installatie
 • BTW vrije installatie
 • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in IJmuiden

Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen. Deze trend zet zich ook voort in IJmuiden. Zonnepanelen zorgen er namelijk voor dat het licht van de zon wordt omgezet naar energie. Deze energie is dan te gebruiken als jouw stroom. NL Zonnepanelen helpt jou met de keuze voor de juiste zonnepanelen. Wij bieden uitsluitend de beste zonnepanelen aan en zorgen voor de installatie. Bij ons kun je je eigen set zonnepanelen zelf samenstellen. Zo hebben we bij NL Zonnepanelen voor iedereen een oplossing op maat! Voor meer informatie kunt u een offerte aanvragen.

 • Gecertificeerde installateurs: installatie met eigen personeel
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Naadloze integratie: zonnepanelen die perfect aansluiten op uw bestaande energie-infrastructuur
 • 10+ jaar ervaring: specialist in zonne-energie sinds 2013
 • Zonion-app: 24/7 inzicht in opbrengst & verbruik
 • Service van a tot z: van offerte op maat tot en met installatie en onderhoud
 • Garantie: tot wel 25 jaar garantie

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in IJmuiden passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

Zonnepanelen installateur IJmuiden

Naast de verkoop van zonnepanelen voorzien wij ook in de installatie. Zo is de combinatie van de aanschaf en de installatie lekker makkelijk. Door onze jarenlange ervaring met zonnepanelen weet je zeker dat je bij ons altijd de beste hebt. Wij werken nauw samen met onze installatiepartner HR Techniek. HR Techniek is aangesloten bij Techniek Nederland en voert bovendien ongeveer 40 installaties per week uit. Zo weet je zeker dat je de installatie zorgeloos bij ons kunt doen. Bovendien beschikken de medewerkers van HR techniek over de juiste certificaten en opleidingen die nodig zijn om te zorgen voor een goede installatie. Zo kun jij zonder problemen genieten van jouw eigen groene stroom!

Voordelen van zonnepanelen in IJmuiden

Zonnepanelen bieden verschillende voordelen, zowel op het gebied van financiën als op het gebied van milieu. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen:

 • Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, wat kan resulteren in aanzienlijk lagere energiekosten. Je kunt je eigen elektriciteit opwekken en hoeft dus minder elektriciteit van het net te kopen.
 • Met je eigen elektriciteit ben je ook minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen en eventuele stroomstoringen.
 • Zonnepanelen stoten geen schadelijke broeikasgassen uit tijdens de elektriciteitsproductie. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je bij aan een vermindering van de uitstoot van koolstofdioxide en help je klimaatverandering te bestrijden.
 • Door zonne-energie te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen draag je bovendien bij aan een verminderde uitputting van natuurlijke hulpbronnen.
 • Zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Veel kopers zijn bereid meer te betalen voor een huis met zonne-energievoorzieningen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke aspecten.
 • Zonnepanelen hebben doorgaans een lange levensduur, vaak meer dan 25 jaar, met weinig onderhoudskosten. Ze zijn robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Subsidie zonnepanelen IJmuiden

Vandaag de dag wordt er geen landelijke subsidie meer verleent voor het kopen van zonnepanelen. Iedere gemeente kent echter wel speciale regelingen op maat. Je kunt met een subsidiewijzer controleren of je in jouw gemeente subsidie kunt krijgen voor jouw zonnepanelen.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

NL Zonnepanelen

Service en garantie staan bij ons van NL Zonnepanelen heel hoog in het vaandel. Zo kun je zelf je eigen set zonnepanelen samenstellen. Vervolgens controleren wij of de bestelling voldoet aan de door jouw gestelde eisen. Mocht dit dan niet zo zijn, dan passen wij dit natuurlijk kosteloos aan. Vanuit onze vestiging in Haarlem helpen wij jou natuurlijk graag. NL Zonnepanelen staat voor je klaar! NL Zonnepanelen verzorgt de regio rondom Zoetermeer en Zwolle al jaren met kwalitatieve zonnepanelen.

Mochten er nog vragen zijn, voel u dan vrij om contact met ons op te nemen. Wij zullen u dan graag helpen.