100+ klanten gingen u voor!

Bespaar op uw energierekening met NL Zonnepanelen!

NL Zonnepanelen is dé specialist in Nederland

Beoordeeld met een 9,5

Kom er achter hoeveel u kunt besparen!

Volledig vrijblijvend

 

 

Zonnepanelen Lelystad

Zonne-energie is een veelbelovende manier om huizen van stroom te voorzien en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Zonnepanelen kopen kan zo dus een milieuvriendelijke en kosteneffectieve beslissing zijn. Wil je zonnepanelen in Lelystad kopen? Dan ben je bij NL Zonnepanelen aan het goede adres. Stel hier je eigen zonnepanelen systeem samen en begin zo snel mogelijk met besparen. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige zonnepanelen van gerenommeerde merken als Longi en LG.

zonnepanelen installateur heemstede
zonnepanelen heemstede

De werking van zonnepanelen in Lelystad

Zonnepanelen zijn gemaakt van zonnecellen die lichtdeeltjes, bekend als fotonen, absorberen wanneer ze worden getroffen door zonlicht. Zodra de zonnecellen licht hebben geabsorbeerd, genereren ze een gelijkstroom (DC) elektrische stroom. Deze gelijkstroom is echter nog niet geschikt voor huishoudelijk gebruik. Omdat de meeste apparaten in huizen werken op wisselstroom (AC), wordt de opgewekte gelijkstroom via een omvormer omgezet in wisselstroom. De omvormer zorgt ervoor dat de elektriciteit bruikbaar is voor de apparaten en het elektriciteitsnet.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Zonnepanelen gebruiken zonlicht als energiebron, en zonlicht is een hernieuwbare en onuitputtelijke bron. Dit maakt zonnepanelen een duurzame manier om elektriciteit op te wekken. Het gebruik van zonnepanelen vermindert bovendien de uitstoot van broeikasgassen en draagt bij aan de vermindering van de klimaatverandering. Er is geen verbranding van fossiele brandstoffen nodig, wat schadelijke luchtverontreiniging en CO2-uitstoot minimaliseert. Zodra zonnepanelen zijn geïnstalleerd, zijn de operationele kosten relatief laag. Ze vereisen weinig onderhoud en gaan meestal tientallen jaren mee. De initiële investering wordt vaak snel terugverdiend door besparingen op de elektriciteitsrekening.

Offerte aanvraag

Kosten zonnepanelen

De prijs van je zonnepanelen is afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren omvatten het type zonnepanelen dat je kiest, de hoeveelheid panelen in je systeem, de complexiteit van je dak en de mogelijke toevoeging van aanvullende apparatuur. Over het algemeen staan zonnepanelen bekend om hun onderhoudsarme aard, maar het is de moeite waard op te merken dat toekomstige kosten kunnen ontstaan in de vorm van periodieke reinigingskosten.

Is subsidie mogelijk?

In Lelystad zijn er momenteel geen subsidies beschikbaar voor particuliere huishoudens. Wel kun je nog gebruikmaken van de salderingsregeling en het nieuwe BTW-tarief. Vanaf januari 2023 is het namelijk zo dat je bij de aanschaf en installatie van zonnepanelen geen BTW meer betaalt. Het normale tarief van 21% BTW is hiermee teruggebracht naar 0%. Lees hier meer over wat deze nieuwe regeling inhoudt. De salderingsregeling maakt het mogelijk voor eigenaren van zonnepanelen om de energie die ze opwekken en niet direct verbruiken, terug te leveren aan het elektriciteitsnet. De opbrengst van de teruggeleverde energie wordt afgetrokken van de energierekening, wat resulteert in een vermindering van de energiekosten voor de eigenaar.

Zonnepanelen kopen in Lelystad bij NL Zonnepanelen

Kwalitatieve zonnepanelen in Lelystad vind je bij NL Zonnepanelen. Hoewel onze thuisbasis in Haarlem is, kun je ons op meerdere plekken in Nederland vinden. Ben je op zoek naar zonnepanelen in Hoorn, dan kun je bij ons terecht. Maar ook als je zonnepanelen wilt kopen in Eindhoven, dan kunnen we je van dienst zijn. We reizen echter ook naar uw huis toe voor airco onderhoud en reparaties. Zoek je dus iemand om je airco te reinigen in Harderwijk, dan kan dat bij NL Zonnepanelen. Met onze uitgebreide klantenservice en garantie zorgen we ervoor dat je de ideale zonnepanelen set kunt samenstellen. Bovendien houden we nauwlettend in de gaten of je tevreden bent en zijn we altijd bereid aanpassingen te maken als dat nodig is. Investeer in duurzaamheid met NL Zonnepanelen en bespaar op je energierekening terwijl je bijdraagt aan een groenere toekomst.

We werken samen met de zonnepaneleninstallateur in Lelystad en omstreken

In samenwerking met HR Techniek, een vooraanstaande expert in zonne-energie-installaties, kunnen wij een goede installatie van je zonnepanelen waarborgen. De vakkundige professionals van HR Techniek, met een wekelijks record van meer dan 40 succesvolle installaties, zijn lid van Techniek Nederland, wat hun deskundigheid benadrukt. Ondersteund door branche-erkende opleidingen en prestigieuze certificeringen, garanderen zij een nauwkeurige installatie van jouw zonnepanelen.

 

heemstede zonnepanelen

100+ klanten gingen u voor!

Bespaar op uw energierekening met NL Zonnepanelen!

NL ZONNEPANELEN IS DÉ SPECIALIST IN NEDERLAND.

Kom er achter hoeveel u kunt besparen!

Volledig vrijblijvend