NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Lisse

Kies bewust en verminder jouw energiekosten met zonnepanelen

 • A-kwaliteit zonnepanelen
 • Eén aanspreekpunt
 • Gecertificeerde installateurs
 • Persoonlijk & deskundig advies

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten plaatsen in Lisse

In de afgelopen jaren is de populariteit van zonnepanelen aanzienlijk toegenomen. Veel inwoners van Lisse hebben al gekozen voor deze duurzame energiebron. Zonnepanelen zijn in staat om zonlicht direct om te zetten in bruikbare energie voor je huis. Bij NL Zonnepanelen zijn we er om je te helpen dit doel te bereiken. We bieden op maat gemaakte zonnepanelen aan, zodat we precies kunnen voldoen aan jouw specifieke wensen en behoeften. Voor meer informatie of om een offerte aan te vragen, neem gerust contact met ons op.

Hoe kunnen zonnepanelen in Lissegeld opleveren?

Zonnepanelen vormen een effectieve manier om zonlicht om te zetten in elektriciteit die je kunt gebruiken voor verlichting en het draaiende houden van huishoudelijke apparaten. Door eigen elektriciteit te produceren, kun je een flinke daling van je energiekosten verwachten.

In Lisse helpt NL-Zonnepanelen je met het realiseren van deze besparingen door middel van persoonlijke consultatie en het ontwerpen van een zonne-energiesysteem dat nauwkeurig is aangepast aan jouw persoonlijke behoeften en de unieke eigenschappen van je woning. Dit zorgt ervoor dat je het hoogste rendement behaalt uit je investering. Bovendien bieden we de mogelijkheid om een op maat gemaakte set zonnepanelen samen te stellen. Ons ervaren team staat klaar om je bij elke stap van het proces te ondersteunen.

Zonnepanelen installateur Lisse

NL Zonnepanelen is de installateur van zonnepanelen in Lisse. Met onze uitgebreide ervaring in de verkoop en installatie van zonnepanelen, zijn wij de ideale keuze voor wie overweegt zonne-energie in te zetten. Bij ons kun je terecht voor een zorgeloze installatie van je zonnepanelen.

Samen met onze installatiepartner, HR techniek, voeren we wekelijks zo’n 40 installaties uit, wat garandeert dat onze installateurs niet alleen ervaren maar ook opgeleid en gecertificeerd zijn, erkend door Techniek Nederland. Kies voor kwaliteit en expertise; kies voor zonnepanelen installatie door NL Zonnepanelen in Lisse.

Interesse of nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen u zo snel mogelijk.

NL Zonnepanelen plaatsen zonnepanelen
icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten uit Lisse

NL Zonnepanelen heeft een groot aantal huishoudens in Lisse geholpen de overstap te maken naar schone energie met onze zonnepaneleninstallaties. Bekijk de ervaringen van onze klanten, die een afname in hun energieverbruik melden en profiteren van lagere energierekeningen. Ieder verhaal benadrukt onze toewijding aan persoonlijke aandacht, van het eerste adviesgesprek tot de installatie en de service die volgt.

icon block background

Zonnepanelen in 4 stappen in Lisse

NL Zonnepanelen biedt een helder vierstappenplan om jou optimaal te laten profiteren van zonne-energie in Lisse.

Stap 1: Zonnepanelenadvies

We beginnen met een dakcheck om te bepalen of jouw dak in Lisse geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen, zodat je meteen een helder beeld krijgt van de mogelijkheden.

Stap 2: Verzamelen van gegevens

Na onze dakinspectie kun je eenvoudig een adviesaanvraag indienen. Deze informatie is essentieel voor ons om het installatieproces vlot en efficiënt te laten verlopen.

Stap 3: Adviesgesprek

We nemen de tijd om jouw specifieke wensen en vragen uitgebreid te bespreken, zodat je goed geïnformeerd een beslissing kunt nemen over de installatie.

Stap 4: Vrijblijvende offerte

Je ontvangt een vrijblijvende offerte van ons. Bij goedkeuring van de offerte beginnen we direct met de installatie van de zonnepanelen op jouw dak in Lisse, waarbij we streven naar een snelle en naadloze overgang naar duurzame energie.

Interesse of nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvend consult.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Vind het optimale aantal zonnepanelen voor jouw specifieke situatie in Lisse. Er zijn verschillende belangrijke aspecten die je in overweging moet nemen. Denk hierbij aan het energieverbruik van je huishouden, de grootte en oriëntatie van je dak, de ruimte die beschikbaar is voor installatie en je budget.

Hoewel het installeren van meer panelen over het algemeen leidt tot een hogere energieproductie, is het essentieel om de investeringskosten te vergelijken met de verwachte opbrengsten. Dit zorgt ervoor dat je een beslissing maakt die past bij zowel je energiebehoeften als je financiële situatie. Ons team biedt gericht advies en is gespecialiseerd in zonnepanelensystemen voor Lisse, klaar om je te helpen bij elke stap.

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

Voordelen van zonnepanelen in Lisse

Twijfel je nog? Wij vertellen je de verschillende voordelen die zonnepanelen bieden. Een van de grootste voordelen is de verlaging van je energiekosten. Met slechts 10 zonnepanelen kun je al een jaarlijkse besparing van ongeveer 600 euro realiseren. Bovendien, als je meer stroom produceert dan je verbruikt, koopt je energieleverancier de overtollige elektriciteit terug. In Lisse adviseren wij je de optimale zonnepanelen die ervoor zorgen dat je maximaal profiteert van je investering in zonne-energie.

De voordelen van zonnepanelen op een rijtje:

 • Terugverdientijd: zonnepanelen betalen zichzelf gemiddeld binnen ongeveer 10 jaar terug.
 • Milieuvriendelijk: de energie die zonnepanelen opwekken wordt beschouwd als groene energie, omdat er geen CO2 wordt uitgestoten tijdens het productieproces.
 • Verbetering van het energielabel: de installatie van zonnepanelen verbetert het energielabel van je woning, wat bijdraagt aan een betere energie-efficiëntie.
 • Waardevermeerdering van de woning: het plaatsen van zonnepanelen kan de marktwaarde van je woning verhogen.

Waarom kiezen voor NL Zonnepanelen?

We begrijpen dat u enige aarzeling kunt hebben vanwege het gemiddeld lage aantal zonuren in Nederland. Desondanks garandeert NL Zonnepanelen in Lisse dat onze zonnepanelen zelfs onder deze omstandigheden efficiënt werken. Daarnaast leveren wij betrouwbaar en diepgaand advies. We bespreken uw unieke situatie gedetailleerd en luisteren zorgvuldig naar uw wensen. Met onze rijke ervaring en klantgerichte aanpak zorgen we ervoor dat u optimaal profiteert van uw investering.

Onze diensten omvatten:

 • Deskundig advies: NL Zonnepanelen adviseert zoals wij onze familie zouden adviseren
 • Gecertificeerde installateurs: installatie door gecertificeerde installateur
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Online dakscan: ontdek direct wat u kunt besparen op uw energiekosten
 • BTW vrije installatie: installatie zonder BTW-kosten
 • Maatwerk oplossingen: elk huis en dak krijgt een op maat gemaakte installatie voor optimale prestaties.
 • Garantie: tot wel 20 jaar garantie
 • Opslag van zonne-energie: mogelijkheid tot opslag van energie met thuisbatterijen

Wilt u weten hoeveel zonnepanelen er op uw dak in Lisse passen en hoeveel u kunt besparen? Voer dan eenvoudig onze online dakscan uit en ontdek de mogelijkheden. Binnen 24 uur ontvangt u een vrijblijvende offerte via email.

Subsidies voor zonnepanelen in Lisse

Vandaag de dag bestaan er geen landelijke subsidies meer voor zonnepanelen. Echter, afhankelijk van de gemeente kunnen er lokale initiatieven en specifieke regelingen zijn. Het is daarom aan te raden om te onderzoeken of je gemeente mogelijk een subsidie biedt voor de installatie van zonnepanelen, via de subsidiewijzer. Dit kan een aanzienlijk voordeel opleveren bij de aanschaf.

Er bestaat een specifieke collectiviteitssubsidie die financiële ondersteuning biedt aan groepen die samen zonnepanelen aankopen en installeren. Maak gebruik van deze subsidie om samen met anderen zonnepanelen aan te schaffen en te installeren. Dit verlaagt niet alleen de kosten voor duurzame projecten, maar stimuleert ook de gezamenlijke overgang naar zonne-energie, waarbij je profiteert van zowel schaalvoordelen als financiële besparingen. Informeer naar hoe deze subsidie jouw project voor zonnepanelen in Lisse kan bevorderen.

Zonnepanelen op schuin dak

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen functioneren door het omzetten van zonlicht in elektriciteit middels het fotovoltaïsche proces. De panelen bevatten diverse zonnecellen, meestal gemaakt van silicium, die uit twee geladen lagen bestaan: een positief en een negatief geladen laag. Lichtdeeltjes, of fotonen, van het zonlicht worden geabsorbeerd door deze cellen, waardoor de elektronen geactiveerd worden en gaan bewegen. Deze beweging resulteert in de creatie van elektrische stroom, bekend als gelijkstroom (DC). Omdat huishoudelijke apparaten en het elektriciteitsnet hoofdzakelijk werken op wisselstroom (AC), zet een omvormer deze DC om in AC, zodat de opgewekte elektriciteit bruikbaar wordt voor thuisgebruik.

Gratis advies ontvangen

Wilt u uw energiekosten verlagen en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere toekomst? Neem dan vandaag nog contact op met NL Zonnepanelen in Lisse voor een vrijblijvend, op maat gemaakt advies. Onze experts staan klaar om de mogelijkheden voor uw woning in Lisse te verkennen en u te ondersteunen bij elke stap van het traject. U kunt ons bereiken op 023 205 1216 of voer een dakscan uit op onze website; wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.