NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Noord-Holland

 • 30 dagen proef
 • Betaling bij werkende installatie
 • BTW vrije installatie
 • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in Noord-Holland

Zonnepanelen in Noord-Holland worden steeds populairder. Op steeds meer daken zie je ze verschijnen en dat is een heel goed teken, want met zonnepanelen kun je je eigen energie opwekken. En dat is niet alleen goed voor je portemonnee, het is ook goed voor het milieu. Steeds meer mensen zien dit voordeel in. Dat is ook de reden dat je steeds meer zonnepanelen in Noord-Holland ziet. Want ook al schijnt de zon niet altijd volop, de zonnepanelen doen evengoed hun werk.

 • Deskundig advies: NL Zonnepanelen adviseert zoals wij onze familie zouden adviseren
 • Gecertificeerde installateurs: installatie door gecertificeerde installateur
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Online dakscan: ontdek direct wat u kunt besparen op uw energiekosten
 • BTW vrije installatie: installatie zonder BTW-kosten
 • Maatwerk oplossingen: elk huis en dak krijgt een op maat gemaakte installatie voor optimale prestaties.
 • Garantie: tot wel 20 jaar garantie
 • Opslag van zonne-energie: mogelijkheid tot opslag van energie met thuisbatterijen

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in Noord-Holland passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

Zonnepanelen in een notendop

Wij van NL Zonnepanelen hebben jarenlange ervaring op het gebied van zonnepanelen en kunnen je uitstekend adviseren en begeleiden. Je kunt er van op aan dat wij je van een eerlijk en deskundig advies voorzien. Wij kijken naar jouw specifieke situatie en luisteren naar jouw wensen. We gaan daarna samen kijken wat de beste oplossing is voor jou. Je kunt bij ons zelfs een eigen zonnepanelen set samenstellen. Natuurlijk kunnen we je hier bij helpen! Vraag vrijblijvend een offerte aan om te zien wat u kunt besparen met zonnepanelen in Noord-Holland.

Voordelen van zonnepanelen in Noord-Holland

Zonnepanelen bieden verschillende voordelen, zowel op het gebied van financiën als op het gebied van milieu. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen:

 • Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, wat kan resulteren in aanzienlijk lagere energiekosten. Je kunt je eigen elektriciteit opwekken en hoeft dus minder elektriciteit van het net te kopen.
 • Met je eigen elektriciteit ben je ook minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen en eventuele stroomstoringen.
 • Zonnepanelen stoten geen schadelijke broeikasgassen uit tijdens de elektriciteitsproductie. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je bij aan een vermindering van de uitstoot van koolstofdioxide en help je klimaatverandering te bestrijden.
 • Door zonne-energie te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen draag je bovendien bij aan een verminderde uitputting van natuurlijke hulpbronnen.
 • Zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Veel kopers zijn bereid meer te betalen voor een huis met zonne-energievoorzieningen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke aspecten.
 • Zonnepanelen hebben doorgaans een lange levensduur, vaak meer dan 25 jaar, met weinig onderhoudskosten. Ze zijn robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Op zoek naar een zonnepanelen installateur in Noord-Holland?

We hebben samen met jou gekeken naar de mogelijkheden en jouw wensen doorgenomen. Ben je er over uit en wil je zonnepanelen plaatsen? Natuurlijk ben je dan bij NL Zonnepanelen nog altijd op het juiste adres. Wij adviseren namelijk niet alleen over zonnepanelen, ook verkopen en installeren wij zonnepanelen in Noord-Holland. Je kunt dus voor het hele pakket bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied zijn wij op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen. Dat geldt trouwens niet alleen voor onze adviseurs, ook onze installateurs kennen de markt door en door. Zo beschikken al onze installateurs over alle vereiste certificaten en opleidingen. Maar ook onze zeer gewaardeerde samenwerkingspartner HR Techniek uit Alkmaar voldoet aan alle eisen die worden verwacht van installateurs van zonnepanelen. Dus ben jij op zoek naar een bedrijf dat alle kennis in huis heeft op het gebied van zonnepanelen in Noord-Holland? Een bedrijf dat jou van deskundig advies kan voorzien en samen met jou kijkt hoe jij het meeste uit je zonnepanelen kunt halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang meer informatie.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Zonnepanelen kopen in Noord-Holland

Ben jij op zoek naar een echte specialist op het gebied van zonnepanelen in Noord-Holland? Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en hebben alle kennis in huis. Bij ons staat persoonlijke aandacht en service centraal. Wij kijken naar jouw persoonlijk situatie en passen daar onze adviezen op aan. Maar ook jouw wensen op het gebied van zonnepanelen staan centraal. Misschien wil je wel minder zonnepanelen dan wij aanraden? Wij geven je een eerlijk advies en respecteren jouw keuze. Dit kan omdat wij maatwerk aanbieden. Jouw bestelling van zonnepanelen wordt door ons zorgvuldig gecontroleerd en bekeken of deze aan al jouw wensen voldoet. Maar natuurlijk kun je bij ons ook team ook terecht voor een goede zonnepanelen installateur in Noord-Holland. Zonnepanelen installeren kan al in één dag klaar zijn. Onze vakmensen staan voor je klaar en ook wij blijven een oogje in het zeil houden. Als je nog vragen hebt of als je interesse hebt in een offerte, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar en helpen je zo snel mogelijk verder.