NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Noordwijkerhout

Kies bewust en verminder jouw energiekosten met zonnepanelen

 • A-kwaliteit zonnepanelen
 • Eén aanspreekpunt
 • Gecertificeerde installateurs
 • Persoonlijk & deskundig advies

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten plaatsen in Noordwijkerhout

De laatste jaren hebben zonnepanelen enorm aan populariteit gewonnen. In Noordwijkerhout hebben al veel bewoners gekozen voor deze milieuvriendelijke energieoplossing. Zonnepanelen zetten zonlicht efficiënt om in nuttige energie voor je woning. NL Zonnepanelen staat klaar om je te ondersteunen bij het verwezenlijken van dit duurzame doel. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die volledig aansluiten op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Hoe kunnen zonnepanelen in Noordwijkerhout geld opleveren?

Zonnepanelen bieden een efficiënte manier om zonlicht om te zetten in elektriciteit voor verlichting en het gebruik van huishoudelijke apparaten. Door zelf elektriciteit op te wekken, kun je aanzienlijk besparen op je energiekosten.

In Noordwijkerhout staat NL-Zonnepanelen klaar om je te helpen deze besparingen te realiseren. We bieden persoonlijke consultaties en ontwerpen zonne-energiesystemen die nauwkeurig zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en de unieke kenmerken van je woning. Hierdoor behaal je het hoogste rendement uit je investering. Daarnaast is het bij ons mogelijk om een set zonnepanelen op maat samen te stellen. Wij begeleiden je bij elke stap van het proces, zodat je zorgeloos kunt overstappen op duurzame energie.

Zonnepanelen installateur Noordwijkerhout

NL Zonnepanelen is dé specialist voor de installatie van zonnepanelen in Noordwijkerhout. Met jarenlange ervaring in zowel verkoop als installatie, zijn wij de perfecte keuze voor iedereen die overweegt zonne-energie te gaan gebruiken. Bij ons ben je verzekerd van een probleemloze installatie van je zonnepanelen.

In samenwerking met onze partner HR techniek, installeren wij wekelijks ongeveer 40 systemen. Dit toont aan dat onze installateurs niet alleen zeer ervaren, maar ook opgeleid en gecertificeerd zijn, en erkend worden door Techniek Nederland. Kies voor vakmanschap en betrouwbaarheid; kies voor de zonnepaneleninstallaties van NL Zonnepanelen in Noordwijkerhout.

Heb je interesse of nog vragen? Neem gerust contact met ons op; we staan klaar om je snel en vakkundig te helpen.

NL Zonnepanelen plaatsen zonnepanelen
icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Zonnepanelen in 4 stappen in Noordwijkerhout

Wij hanteren een duidelijk vierstappenplan om je in Noordwijkerhout optimaal te laten profiteren van zonne-energie.

Stap 1: Zonnepanelenadvies

We starten met een dakinspectie om te beoordelen of jouw dak in Noordwijkerhout geschikt is voor zonnepanelen, zodat je direct een helder overzicht krijgt van de mogelijkheden.

Stap 2: Gegevensverzameling

Na de dakcheck kun je eenvoudig een adviesaanvraag indienen. Deze informatie is cruciaal voor een soepel en efficiënt installatieproces.

Stap 3: Adviesgesprek

NL Zonnepanelen neemt de tijd om jouw specifieke wensen en vragen te bespreken, zodat je goed geïnformeerd een beslissing kunt nemen over de installatie.

Stap 4: Vrijblijvende offerte

Je ontvangt een vrijblijvende offerte van ons. Na jouw goedkeuring starten we direct met de installatie van de zonnepanelen op jouw dak in Noordwijkerhout, waarbij we streven naar een snelle en soepele overgang naar duurzame energie.

Interesse of nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvend consult.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Ontdek het ideale aantal zonnepanelen voor jouw situatie in Noordwijkerhout. Verschillende cruciale factoren moeten in overweging worden genomen, zoals het energieverbruik van je huishouden, de grootte en oriëntatie van je dak, de beschikbare ruimte voor installatie en je budget.

Over het algemeen leveren meer zonnepanelen, meer energie op. Maar het is belangrijk om de investeringskosten af te wegen tegen de verwachte opbrengsten. Op deze manier kun je een weloverwogen beslissing nemen die zowel aan je energiebehoeften als aan je financiële mogelijkheden voldoet. Wij bieden advies en zijn gespecialiseerd in zonnepanelensystemen voor Noordwijkerhout. Ons team staat klaar om je bij elke stap te ondersteunen.

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

Voordelen van zonnepanelen in Noordwijkerhout

Ben je nog aan het twijfelen over zonnepanelen? Wij informeren je graag over de vele voordelen van zonnepanelen. Een van de belangrijkste voordelen is de aanzienlijke verlaging van je energiekosten. Met slechts 10 zonnepanelen kun je al ongeveer 600 euro per jaar besparen. Daarnaast kan overtollige elektriciteit, die je niet zelf verbruikt, worden teruggekocht door je energieleverancier. Wij adviseren je graag over de optimale zonnepanelen die ervoor zorgen dat je maximaal profiteert van je investering in zonne-energie in Noordwijkerhout.

De voordelen van zonnepanelen op een rijtje:

 • Terugverdientijd: gemiddeld verdienen zonnepanelen zichzelf binnen ongeveer 10 jaar terug.
 • Milieuvriendelijkheid: zonnepanelen produceren groene energie, aangezien er tijdens het opwekken geen CO2-uitstoot plaatsvindt.
 • Verbetering van het energielabel: door het installeren van zonnepanelen verbeter je het energielabel van je woning, wat leidt tot een hogere energie-efficiëntie.
 • Waardestijging van de woning: het toevoegen van zonnepanelen kan de marktwaarde van je huis aanzienlijk verhogen.

Waarom kiezen voor NL Zonnepanelen?

We begrijpen dat je wellicht twijfelt door het relatief lage aantal zonuren in Nederland. Toch verzekert NL Zonnepanelen in Noordwijkerhout je dat onze zonnepanelen zelfs onder deze omstandigheden effectief presteren. Wij bieden betrouwbaar en diepgaand advies, waarbij we jouw specifieke situatie grondig bespreken en goed naar jouw wensen luisteren. Met onze uitgebreide ervaring en klantgerichte benadering zorgen we ervoor dat je maximaal rendement haalt uit jouw investering.

Onze diensten omvatten:

 • Deskundig advies: NL Zonnepanelen adviseert zoals wij onze familie zouden adviseren
 • Gecertificeerde installateurs: installatie door gecertificeerde installateur
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Online dakscan: ontdek direct wat u kunt besparen op uw energiekosten
 • BTW vrije installatie: installatie zonder BTW-kosten
 • Maatwerk oplossingen: elk huis en dak krijgt een op maat gemaakte installatie voor optimale prestaties.
 • Garantie: tot wel 20 jaar garantie
 • Opslag van zonne-energie: mogelijkheid tot opslag van energie met thuisbatterijen

Benieuwd naar hoeveel zonnepanelen er op jouw dak in Noordwijkerhout passen en hoeveel je kunt besparen? Voer eenvoudig onze online dakscan uit om de mogelijkheden te ontdekken. Binnen 24 uur ontvang je een vrijblijvende offerte per e-mail.

Subsidies voor zonnepanelen in Noordwijkerhout

Tegenwoordig zijn er geen landelijke subsidies meer voor zonnepanelen. Toch kunnen er lokale initiatieven en specifieke regelingen beschikbaar zijn, afhankelijk van je gemeente. Het is daarom verstandig om te onderzoeken of je gemeente subsidies aanbiedt voor de installatie van zonnepanelen via de subsidiewijzer. Dit kan een aanzienlijk voordeel opleveren bij de aanschaf.

Er is een specifieke collectiviteitssubsidie beschikbaar die financiële steun biedt aan groepen die gezamenlijk zonnepanelen aanschaffen en installeren. Door gebruik te maken van deze subsidie kun je samen met anderen zonnepanelen aanschaffen en installeren, wat de kosten voor duurzame projecten verlaagt. Dit stimuleert de gezamenlijke overgang naar zonne-energie, waardoor je profiteert van zowel schaalvoordelen als financiële besparingen. Informeer hoe deze subsidie jouw zonnepanelenproject in Noordwijkerhout kan bevorderen en haal het maximale uit je investering.

Zonnepanelen op schuin dak

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen genereren elektriciteit door zonlicht om te zetten via het fotovoltaïsche proces. Ze bevatten meerdere zonnecellen, meestal gemaakt van silicium, die zijn samengesteld uit twee lagen: een positief geladen en een negatief geladen laag. Wanneer lichtdeeltjes, oftewel fotonen, deze cellen raken, worden de elektronen in beweging gebracht. Deze beweging creëert een elektrische stroom, bekend als gelijkstroom (DC). Omdat huishoudelijke apparaten en het elektriciteitsnetwerk voornamelijk op wisselstroom (AC) werken, wordt deze gelijkstroom door een omvormer omgezet in wisselstroom, zodat de opgewekte elektriciteit thuis gebruikt kan worden.

Gratis advies ontvangen

Wil je jouw energiekosten verlagen en bijdragen aan een duurzamere toekomst? Neem dan vandaag nog contact op met NL Zonnepanelen in Noordwijkerhout voor een vrijblijvend, op maat gemaakt advies. Onze experts staan klaar om de mogelijkheden voor jouw woning in Noordwijkerhout te verkennen en je te begeleiden bij elke stap van het proces. Bel ons op 023 205 1216 of voer een dakscan uit op onze website; wij nemen binnen 24 uur contact met je op.