NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Nuenen

 • 30 dagen proef
 • Betaling bij werkende installatie
 • BTW vrije installatie
 • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in Nuenen

Wist je dat een gemiddeld gezin met een huis met zonnepanelen in Nuenen zo’n € 816,- per jaar bespaart? Dat is natuurlijk een erg mooi bedrag! Wanneer je kiest voor zonnepanelen, dan is dat in eerste instantie een flinke investering. Wij begrijpen dan ook dat veel mensen lang twijfelen om er wel of niet voor te gaan. Maar het mooie aan zonnepanelen in Nuenen is dat je direct op je energierekening de besparing terugziet. Gemiddeld duurt het zo’n acht jaar voor je de volledige investering eruit hebt gehaald. Na die tijd is het pure winst.

 • Gecertificeerde installateurs: installatie met eigen personeel
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Naadloze integratie: zonnepanelen die perfect aansluiten op uw bestaande energie-infrastructuur
 • 10+ jaar ervaring: specialist in zonne-energie sinds 2013
 • Zonion-app: 24/7 inzicht in opbrengst & verbruik
 • Service van a tot z: van offerte op maat tot en met installatie en onderhoud
 • Garantie: tot wel 25 jaar garantie

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in Nuenen passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

Zonnepanelen in een notendop

Twijfel je nog omdat je denkt dat je geen acht jaar meer in je huidige woning zult wonen? Heel begrijpelijk, want waarom zou je dan zo’n grote investering overwegen als je het er nooit meer uit kunt halen? Ook nu kunnen we je vertellen dat zonnepanelen je veel gaan opleveren, óók als je van plan bent binnen acht jaar te verhuizen. Huizen met zonnepanelen in Nuenen leveren namelijk een stuk meer op dan huizen zonder zonnepanelen. Door zonnepanelen in Nuenen op je dak te leggen, verhoog je dus de waarde van je huis. Dus ook als je gaat verhuizen binnen enkele jaren dan is het zeker de investering waard.

Wij van NL Zonnepanelen zijn al jarenlang dé specialist op het gebied van zonnepanelen in Nuenen. Bij ons kun je terecht met al je vragen. Al talloze daken in Nuenen en omgeving hebben wij al voorzien van hoge kwaliteit zonnepanelen. Want niet alleen voor zonnepanelen in Nuenen ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt bij ons ook terecht voor onder andere zonnepanelen in Bestzonnepanelen in Tilburg en zonnepanelen in Leiden. Heb je alvast vragen voor ons? Geen enkel probleem, wij helpen je graag verder! Neem daarom gerust contact met ons op als iets niet duidelijk is.

Voordelen van zonnepanelen in Nuenen

Zonnepanelen bieden verschillende voordelen, zowel op het gebied van financiën als op het gebied van milieu. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen:

 • Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, wat kan resulteren in aanzienlijk lagere energiekosten. Je kunt je eigen elektriciteit opwekken en hoeft dus minder elektriciteit van het net te kopen.
 • Met je eigen elektriciteit ben je ook minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen en eventuele stroomstoringen.
 • Zonnepanelen stoten geen schadelijke broeikasgassen uit tijdens de elektriciteitsproductie. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je bij aan een vermindering van de uitstoot van koolstofdioxide en help je klimaatverandering te bestrijden.
 • Door zonne-energie te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen draag je bovendien bij aan een verminderde uitputting van natuurlijke hulpbronnen.
 • Zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Veel kopers zijn bereid meer te betalen voor een huis met zonne-energievoorzieningen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke aspecten.
 • Zonnepanelen hebben doorgaans een lange levensduur, vaak meer dan 25 jaar, met weinig onderhoudskosten. Ze zijn robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Hoe werken zonnepanelen eigenlijk?

Heb je je wel eens afgevraagd hoe zonnepanelen werken? Zonnepanelen zetten zonne-energie om in elektriciteit. Dit gebeurt door middel van zonnecellen in een paneel. De zonnecellen geleiden stroom wanneer er licht op valt. Behalve zonnepanelen in Nuenen heb je ook een omvormer nodig. Deze omvormer zet stroom vervolgens om in wisselstroom. Dit is de stroom die je in huis gebruikt. Dit is heel kort en snel uitgelegd hoe zonnepanelen werken. Onze experts op het gebied van zonnepanelen kunnen je hier veel meer over vertellen.

Een vraag die wij regelmatig gesteld krijgen, is hoe het zit wanneer het veel regent of bewolkt is. Zoals we je net vertelden wordt zonlicht omgezet in stroom. Nederland staat niet echt bekend als een zonnig land. Heeft het dan wel zin om zonnepanelen in Nuenen op je dak te laten leggen? Jazeker! Ook als het bewolkt is wekken je zonnepanelen energie op. Dus ook in de winter en tijdens een sombere zomer valt er voldoende licht op je panelen om stroom op te wekken. Mocht er echt te weinig stroom opgewekt worden, dan kun je natuurlijk nog altijd gebruik maken van het normale stroomnetwerk. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken dat je zonder stroom komt te zitten. Tijdens hele mooie, zonnige zomers die we steeds meer in Nederland zien, is het goed mogelijk dat je méér energie opwerkt dan dat je verbruikt. Te veel opgewekte energie kan opgeslagen worden of terug geleverd worden aan je energieleverancier. Ga je stroom terug leveren aan je energieleverancier, dan krijg je hier een vergoeding voor. De hoogte van de vergoeding verschilt per leverancier. Kies je voor zonnepanelen in Nuenen, dan kies je er dus voor om zelf je energie op te wekken met behulp van de zon. Als dé zonnepanelen installateur van Nuenen en omgeving kunnen we je helpen om zonnepanelen te plaatsen. Wil je weten hoeveel jij kunt besparen met zonnepanelen in Nuenen? Doe dan onze gratis dakcheck en zie hoeveel geld jij kunt besparen door zelf energie op te wekken.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Zonnepanelen kopen in Nuenen

Ben je overtuigd van de vele voordelen van zonnepanelen in Nuenen? Dan ben je nu vast op zoek naar een professionele zonnepanelen installateur in Nuenen. Iemand met verstand van zaken. Een zonnepanelen installateur in Nuenen die veilig werkt, de hoogste kwaliteit biedt en natuurlijk iemand die betrouwbaar is en service biedt. Dan hoef je niet verder te zoeken, want je zit helemaal goed bij NL Zonnepanelen. Wij zijn dé zonnepanelen installateur van Nuenen en omgeving. Ons deskundige team heeft verstand van zaken en zorgt ervoor dat jij het maximale kunt halen uit jouw zonnepanelen in Nuenen. Wij hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zo krijg je van ons je zonnepanelen dertig dagen op proef. Krijg je binnen die dertig dagen spijt van je aankoop? Dan komen wij de zonnepanelen voor je demonteren. Uiteraard krijg je je geld zo snel mogelijk teruggestort. Onze service gaat ver, want wij gaan alleen voor 100% tevredenheid. Dus ben jij op zoek naar een betrouwbare zonnepanelen installateur in Nuenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder!