100+ klanten gingen u voor!

Bespaar op uw energierekening met NL Zonnepanelen!

NL Zonnepanelen is dé specialist in Nederland

Beoordeeld met een 9,5

Kom er achter hoeveel u kunt besparen!

Volledig vrijblijvend

 

Zonnepanelen Purmerend

Zonnepanelen in Purmerend worden steeds populairder en dat is niet zonder reden. Met de groeiende bewustwording van klimaatverandering en de stijgende energieprijzen zoeken steeds meer mensen naar duurzame en kosteneffectieve energieoplossingen. De gemeente Purmerend wordt daarom ook steeds duurzamer. Steeds meer inwoners kiezen voor zonnepanelen en je ziet ze ook terug op het stadhuis, een sportcomplex en zelfs op een school. Wij van NL Zonnepanelen helpen jou daarom graag met het verduurzamen van jouw woning door een kwalitatieve installatie van jouw op maat gemaakte set zonnepanelen te verzorgen. Kom erachter wat jij kunt besparen en doe de gratis dakcheck.

Voordelen zonnepanelen Purmerend

Het installeren van zonnepanelen op je dak brengt talrijke voordelen met zich mee, zoals:

  • Zonnepanelen bieden een duurzame manier om elektriciteit op te wekken. Ze maken gebruik van een hernieuwbare energiebron, die onuitputtelijk is.
  • Hoewel de initiële investering voor het installeren van zonnepanelen misschien hoog lijkt, kunnen de panelen op de lange termijn aanzienlijke kostenbesparingen opleveren.
  • Om de overstap naar zonne-energie te stimuleren, zijn er verschillende financiële stimuleringsmaatregelen beschikbaar in Purmerend en omgeving.
  • Zonnepanelen werken bovendien waarde verhogend. Dat betekent dat eventuele toekomstige kopers van uw huis meer willen betalen, omdat uw huis verduurzaamd is.
  • Met uw eigen stroom bent u onafhankelijker van het energienetwerk bij veranderende energieprijzen of bij storingen.

Zonnepanelen Purmerend

Subsidies voor zonnepanelen in Purmerend?

Vanaf 2013 is er geen landelijke subsidie meer voor het installeren van zonnepanelen op het dak van je woning. Wel zijn er verscheidene groene leningen mogelijk en zijn er bepaalde regelingen die voordeel opleveren. Er is bijvoorbeeld tot 2025 nog een regeling, waarmee je een overschot aan opgewekte elektriciteit aan het stroomnetwerk kunt terug geven in ruil voor een vergoeding. Bovendien is sinds 1 januari 2023 het btw verlaagd van 21% naar 0% om mensen te stimuleren zonnepanelen aan te schaffen. Lees hier meer over het nieuwe btw-tarief voor zonnepanelen. 

Offerte aanvragen

Kosten zonnepanelen

De kosten van zonnepanelen kunnen variëren op basis van het specifieke type paneel, het merk van het paneel en de omvang van de gewenste set zonnepanelen. De opbrengst en terugverdientijd van je panelen zijn afhankelijk van jouw unieke omstandigheden. Over het algemeen leveren zonnepanelen op de lange termijn echter meer op dan ze kosten. Gemiddeld genomen verdien je de investering binnen vijf jaar terug door de besparingen op je energierekening. Met een levensduur van 25 jaar kun je meer dan twintig jaar lang maximaal profiteren van de opbrengst die jouw zonnepanelen genereren.

Werking zonnepanelen

Zonnepanelen functioneren door zonlicht op te vangen met behulp van zonnecellen. Het siliciummateriaal in de zonnecellen zorgt ervoor dat fotonen (lichtdeeltjes) elektronen losmaken van atomen, wat resulteert in het genereren van een gelijkstroom (DC) in de zonnecellen. Deze gelijkstroom is echter niet direct geschikt voor gebruik in onze elektrische apparaten. Om deze gelijkstroom om te zetten naar wisselstroom (AC), die compatibel is met het elektriciteitsnet, wordt een omvormer gebruikt. De omvormer converteert de gelijkstroom naar een bruikbare vorm van elektriciteit. Deze omgezette wisselstroom wordt vervolgens geleverd aan het elektriciteitsnet, waardoor huizen en bedrijven van elektriciteit worden voorzien.

Zonnepanelen kopen in Purmerend

Zonnepanelen kopen doe je bij de zonnepanelen installateur van Purmerend: NL Zonnepanelen. Bij ons kun je altijd jouw set zonnepanelen zelf samenstellen. Zo weet je zeker dat wat je pakt goed past bij jouw persoonlijke situatie. Bij ons staat service en garantie bovenaan. NL Zonnepanelen kun je ook inhuren voor de installatie van zonnepanelen in Leiden of voor het kopen van zonnepanelen in Almere. Zelfs in Apeldoorn kunt u onze zonnepanelen aanschaffen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op over in welke plaatsen in Nederland wij nog meer actief zijn.

Zonnepanelen installateur Purmerend

Het is geen enkel probleem om de zonnepanelen in Purmerend die je besteld hebt bij NL Zonnepanelen te laten installeren. De zonnepanelen installateurs in Purmerend komen van onze partner HR techniek. Deze installateurs zijn aangesloten bij Techniek Nederland. Doordat zij meer dan 40 installaties per week doen beschikken ze over de juiste kennis. Buiten de kennis zijn ze altijd in het bezit van de juiste opleidingen en certificaten. Zo weet jij zeker dat de installatie van de zonnepanelen op een juiste manier wordt verzorgd.

 

Zonnepanelen installeren Purmerend

100+ klanten gingen u voor!

Bespaar op uw energierekening met NL Zonnepanelen!

NL ZONNEPANELEN IS DÉ SPECIALIST IN NEDERLAND.

Kom er achter hoeveel u kunt besparen!

Volledig vrijblijvend