NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Purmerend

 • 30 dagen proef
 • Betaling bij werkende installatie
 • BTW vrije installatie
 • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in Purmerend

Zonnepanelen in Purmerend worden steeds populairder en dat is niet zonder reden. Met de groeiende bewustwording van klimaatverandering en de stijgende energieprijzen zoeken steeds meer mensen naar duurzame en kosteneffectieve energieoplossingen. De gemeente Purmerend wordt daarom ook steeds duurzamer. Steeds meer inwoners kiezen voor zonnepanelen en je ziet ze ook terug op het stadhuis, een sportcomplex en zelfs op een school. Wij van NL Zonnepanelen helpen jou daarom graag met het verduurzamen van jouw woning door een kwalitatieve installatie van jouw op maat gemaakte set zonnepanelen te verzorgen. Kom erachter wat jij kunt besparen en doe de gratis dakcheck.

 • Gecertificeerde installateurs: installatie met eigen personeel
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Naadloze integratie: zonnepanelen die perfect aansluiten op uw bestaande energie-infrastructuur
 • 10+ jaar ervaring: specialist in zonne-energie sinds 2013
 • Zonion-app: 24/7 inzicht in opbrengst & verbruik
 • Service van a tot z: van offerte op maat tot en met installatie en onderhoud
 • Garantie: tot wel 25 jaar garantie

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in Purmerend passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

Werking zonnepanelen

Zonnepanelen functioneren door zonlicht op te vangen met behulp van zonnecellen. Het siliciummateriaal in de zonnecellen zorgt ervoor dat fotonen (lichtdeeltjes) elektronen losmaken van atomen, wat resulteert in het genereren van een gelijkstroom (DC) in de zonnecellen. Deze gelijkstroom is echter niet direct geschikt voor gebruik in onze elektrische apparaten. Om deze gelijkstroom om te zetten naar wisselstroom (AC), die compatibel is met het elektriciteitsnet, wordt een omvormer gebruikt. De omvormer converteert de gelijkstroom naar een bruikbare vorm van elektriciteit. Deze omgezette wisselstroom wordt vervolgens geleverd aan het elektriciteitsnet, waardoor huizen en bedrijven van elektriciteit worden voorzien.

Voordelen van zonnepanelen in Purmerend

Zonnepanelen bieden verschillende voordelen, zowel op het gebied van financiën als op het gebied van milieu. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen:

 • Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, wat kan resulteren in aanzienlijk lagere energiekosten. Je kunt je eigen elektriciteit opwekken en hoeft dus minder elektriciteit van het net te kopen.
 • Met je eigen elektriciteit ben je ook minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen en eventuele stroomstoringen.
 • Zonnepanelen stoten geen schadelijke broeikasgassen uit tijdens de elektriciteitsproductie. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je bij aan een vermindering van de uitstoot van koolstofdioxide en help je klimaatverandering te bestrijden.
 • Door zonne-energie te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen draag je bovendien bij aan een verminderde uitputting van natuurlijke hulpbronnen.
 • Zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Veel kopers zijn bereid meer te betalen voor een huis met zonne-energievoorzieningen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke aspecten.
 • Zonnepanelen hebben doorgaans een lange levensduur, vaak meer dan 25 jaar, met weinig onderhoudskosten. Ze zijn robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Subsidies voor zonnepanelen in Purmerend?

Vanaf 2013 is er geen landelijke subsidie meer voor het installeren van zonnepanelen op het dak van je woning. Wel zijn er verscheidene groene leningen mogelijk en zijn er bepaalde regelingen die voordeel opleveren. Er is bijvoorbeeld tot 2025 nog een regeling, waarmee je een overschot aan opgewekte elektriciteit aan het stroomnetwerk kunt terug geven in ruil voor een vergoeding. Bovendien is sinds 1 januari 2023 het btw verlaagd van 21% naar 0% om mensen te stimuleren zonnepanelen aan te schaffen. Lees hier meer over het nieuwe btw-tarief voor zonnepanelen. 

Kosten zonnepanelen

De kosten van zonnepanelen kunnen variëren op basis van het specifieke type paneel, het merk van het paneel en de omvang van de gewenste set zonnepanelen. De opbrengst en terugverdientijd van je panelen zijn afhankelijk van jouw unieke omstandigheden. Over het algemeen leveren zonnepanelen op de lange termijn echter meer op dan ze kosten. Gemiddeld genomen verdien je de investering binnen vijf jaar terug door de besparingen op je energierekening. Met een levensduur van 25 jaar kun je meer dan twintig jaar lang maximaal profiteren van de opbrengst die jouw zonnepanelen genereren.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Zonnepanelen kopen in Purmerend

Zonnepanelen kopen doe je bij de zonnepanelen installateur van Purmerend: NL Zonnepanelen. Bij ons kun je altijd jouw set zonnepanelen zelf samenstellen. Zo weet je zeker dat wat je pakt goed past bij jouw persoonlijke situatie. Bij ons staat service en garantie bovenaan. NL Zonnepanelen kun je ook inhuren voor de installatie van zonnepanelen in Leiden of voor het kopen van zonnepanelen in Almere. Zelfs in Apeldoorn kunt u onze zonnepanelen aanschaffen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op over in welke plaatsen in Nederland wij nog meer actief zijn.

Zonnepanelen installateur Purmerend

Het is geen enkel probleem om de zonnepanelen in Purmerend die je besteld hebt bij NL Zonnepanelen te laten installeren. De zonnepanelen installateurs in Purmerend komen van onze partner HR techniek. Deze installateurs zijn aangesloten bij Techniek Nederland. Doordat zij meer dan 40 installaties per week doen beschikken ze over de juiste kennis. Buiten de kennis zijn ze altijd in het bezit van de juiste opleidingen en certificaten. Zo weet jij zeker dat de installatie van de zonnepanelen op een juiste manier wordt verzorgd.