Stel in 6 stappen je eigen zonnepanelen set samen:

  • 1. Kies je zonnepaneel
  • 2. Wil je optimizers?
  • 3. Kies je omvormer
  • 4. Wil je je panelen monitoren?
  • 5. Kies montagemateriaal voor je daktype
  • 6. Kies een installatie optie
 
Stap 1. Kies je zonnepaneel

Dit is de eerste stap om je zonnepanelen set in elkaar te zetten. Je kan hieronder een paneel selecteren. Je kan het aantal panelen kiezen. Weet je niet hoeveel panelen je nodig hebt? Geef het aantal personen aan wat in huis woont. Ook kan je het kWh invullen wat je per jaar verbruikt hiermee wordt uitgerekend hoeveel panelen je nodig hebt. Daarna zie je alle kenmerken van het paneel die je geselecteerd hebt. Wanneer je je paneel hebt geselecteerd scrol dan naar beneden om naar de volgende stap te gaan.

Selecteer paneel  
Kies aantal panelen  
of Aantal personen  
of Verbruik kWh
bereken

LG Solar mono 340Wp Neon2 zwart V5 zonnepaneel

Afmetingen van dit paneel zijn:  1686mm * 1016mm * 40mm.

Deze zonnepanelen van LG Solar hebben een maximale opbrengst van 340 watt. LG Solar is een dochter onderneming van LG een internationaal bekend merk dat al sinds 1985 actief is met het ontwikkelen van zonnecellen. Sinds 2009 is LG Solar actief in de massaproductie en behoord sindsdien tot de absolute top van design en kwaliteit.
Dit LG paneel heeft een product en opbrengstgarantie van 25 jaar.

Data Sheet

Installatiehandleiding

 

0 op voorraad

253,16 Incl.BTW

Aantal Wattpiek : 340
Afmetingen : 1686 × 1016 × 40 mm
Subtotaal:
2.092,22 excl. BTW.
439,37 BTW.
2.531,59 incl. BTW.
Stap 2. Wil je optimizers? Wanneer je dak in de volle zon ligt heb geen optimizers nodig. Wanneer je (slag)schaduw hebt van bijvoorbeeld bomen dan is het handig om voor optimizers te kiezen. Optimizers zorgen voor een maximale opbrengst per paneel. Bij een stringomvormer (zonder optimizers) bepaald het minst presterende paneel de maximale opbrengst van alle panelen. Met optimizers kan elk paneel op volle kracht stroom produceren. Optimizers zijn belangrijk voor monitoring op paneel niveau en noodzakelijk voor daken met slagschaduw van bomen of omliggende huizen en pijpjes of dakkapellen. Wil je optimizers gebruiken? * Bij de omvormers van 1kW tot 2kW van SolarEdge zitten de optimizers standaard bij de omvormer.
Stap 3. Kies je omvormer

De omvormer verandert enkelstroom in wisselstroom, wisselstroom is bruikbaar voor huishoudelijke apparaten en kan je terugleveren aan het elektriciteitsnetwerk. De getoonde omvormers zijn vooraf geselecteerd. De eerst getoonde omvormer is sowieso geschikt voor de gekozen aantal panelen en kWh. Wanneer je op de dropdown klikt zijn er nog andere opties. Bij deze andere opties raden wij aan de datasheet van de omvormer te controleren. *Bij de SolarEdge omvormers van 1kW tot 2kW zitten de optimizers standaard bij de omvormer.

Stap 4. Wil je je panelen monitoren?

Wanneer je je panelen wilt monitoren heb je voor SolarEdge en voor Solis nog een extra dongel nodig.

Stap 5. Kies montagemateriaal voor je daktype

De zonnepanelen moeten bevestigd worden. Deze worden bevestigd met behulp van het montagemateriaal. Wij werken met het gebruiksvriendelijke montagemateriaal van Solarstell.

Stap 6. Kies een installatie optie

Kies hieronder welke installatie optie je wilt.