NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Tilburg

 • 30 dagen proef
 • Betaling bij werkende installatie
 • BTW vrije installatie
 • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in Tilburg

In de gemeente Tilburg woon je in een prachtig stukje Brabant, maar de energiekosten zijn er vrij hoog. Het ziet er niet naar uit dat de energiekosten in de nabije toekomst gaan dalen. Wij helpen je daarom graag bij het maken van een duurzame energietransitie goed voor jouw portemonnee. Zonnepanelen zijn in Tilburg dé oplossing voor de hoge energierekening. Steeds meer inwoners van de gemeente Tilburg zijn het hier meer eens en schaffen ook zonnepanelen aan. Logisch! Want je verdient in Tilburg gemiddeld € 1.027,- per jaar met zonnepanelen. Zo ben je niet alleen ontzettend milieubewust bezig, je bespaart daarnaast ook nog eens op je vaste lasten.

 • Gecertificeerde installateurs: installatie met eigen personeel
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Naadloze integratie: zonnepanelen die perfect aansluiten op uw bestaande energie-infrastructuur
 • 10+ jaar ervaring: specialist in zonne-energie sinds 2013
 • Zonion-app: 24/7 inzicht in opbrengst & verbruik
 • Service van a tot z: van offerte op maat tot en met installatie en onderhoud
 • Garantie: tot wel 25 jaar garantie

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in Tilburg passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

Zonnepanelen in een notendop

In het grillige Nederland regent het nog wel eens, wij leggen je echter graag uit waarom zonnepanelen in Tilburg ook met minder zonuren voordelig zijn. Gebaseerd op onze jarenlange ervaring zijn wij van NL Zonnepanelen uitermate geschikt om jou eerlijk en bewezen advies te geven over de aankoop, installatie en het onderhoud van zonnepanelen in Tilburg. Ben je benieuwd naar wat NL-zonnepanelen voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voordelen van zonnepanelen in Tilburg

Zonnepanelen bieden verschillende voordelen, zowel op het gebied van financiën als op het gebied van milieu. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen:

 • Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, wat kan resulteren in aanzienlijk lagere energiekosten. Je kunt je eigen elektriciteit opwekken en hoeft dus minder elektriciteit van het net te kopen.
 • Met je eigen elektriciteit ben je ook minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen en eventuele stroomstoringen.
 • Zonnepanelen stoten geen schadelijke broeikasgassen uit tijdens de elektriciteitsproductie. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je bij aan een vermindering van de uitstoot van koolstofdioxide en help je klimaatverandering te bestrijden.
 • Door zonne-energie te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen draag je bovendien bij aan een verminderde uitputting van natuurlijke hulpbronnen.
 • Zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Veel kopers zijn bereid meer te betalen voor een huis met zonne-energievoorzieningen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke aspecten.
 • Zonnepanelen hebben doorgaans een lange levensduur, vaak meer dan 25 jaar, met weinig onderhoudskosten. Ze zijn robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Dé zonnepanelen installateurs van Tilburg

In de gemeente Tilburg vind je op 8.107 daken al zonnepanelen, terwijl er in totaal in de gemeente 28.147 daken geschikt zijn voor de installatie van panelen. Wij van NL Zonnepanelen zijn dé zonnepanelen installateurs van Tilburg en kunnen in één dag jouw dak voorzien van zonnepanelen. Zo kun je al snel beginnen met besparen. Wij beseffen dat elk dag anders is en kijken daarom vooraf naar de specifieke dak situatie. We luisteren naar jouw wensen en zorgen dat wij het maximale uit jouw zonnepanelen halen. Met onze jarenlange ervaring als zonnepanelen installateur in Tilburg weten wij hoe de klus op jouw dak aan te pakken. Het installeren van zonnepanelen is namelijk afhankelijk van onder andere de hellingshoek en de richting van het dak. Wij weten ook of er in jouw stadsdeel een vergunning voor zonnepanelen nodig is en aan welke voorwaarden jouw zonnepanelen installatie in Tilburg moet voldoen.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Zonnepanelen kopen in Tilburg

Voor een echte zonnepanelen specialist ben je bij NL Zonnepanelen aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring hebben wij alle praktische en theoretische kennis in huis om jou te voorzien van een gedegen advies. Persoonlijke aandacht en fijne service staan bij ons hoog in het vaandel. We bekijken samen de huidige situatie en luisteren goed naar jouw wensen. Zo zijn onze klanten altijd tevreden over hun zonnepanelen. Wij geven een advies op maat, maar je blijft vrij in jouw keuze. Ook als je minder zonnepanelen wenst dan dat wij aanraden, zullen wij jouw keuze respecteren en leveren wij nog steeds dezelfde goede service. Na jouw aankoop stopt onze professionaliteit en nauwkeurigheid niet. Onze zonnepanelen installateurs in Tilburg handelen zorgvuldig bij de installatie van jouw zonnepanelen. Het installeren van de zonnepanelen hoeft door jarenlange ervaring slechts één dag te duren. Dat klinkt goed, toch?  We zijn ook werkzaam in andere regio’s, zoals regio Zwolle. Ook kun je bijvoorbeeld zonnepanelen huren in Den Haag en omstreken. Wij helpen je graag met eventuele vragen. Neem dus gerust contact met ons op.