NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Vijfhuizen

 • 30 dagen proef
 • Betaling bij werkende installatie
 • BTW vrije installatie
 • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in Vijfhuizen

In heel Nederland verschijnen ze steeds meer: zonnepanelen. Vijfhuizen is hier geen uitzondering op en dat is een goed teken! Zonnepanelen in de regio Vijfhuizen zijn een goede investering voor nu én voor de toekomst. Want behalve dat ze duurzaam zijn, kunnen ze je ook veel geld besparen. De zonnepanelen op je dak zetten namelijk zonlicht om in energie. Je kunt het dus zien als je eigen energie opwekken. Want de energie die je opwekt, kun je zelf weer gebruiken. En dat ga je merken op je energierekening.

 • Gecertificeerde installateurs: installatie met eigen personeel
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Naadloze integratie: zonnepanelen die perfect aansluiten op uw bestaande energie-infrastructuur
 • 10+ jaar ervaring: specialist in zonne-energie sinds 2013
 • Zonion-app: 24/7 inzicht in opbrengst & verbruik
 • Service van a tot z: van offerte op maat tot en met installatie en onderhoud
 • Garantie: tot wel 25 jaar garantie

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in Vijfhuizen passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

Zonnepanelen in een notendop

Weet je niet zeker of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Of ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Vijfhuizen? Dan zit je bij ons goed! Wij van NL Zonnepanelen geven jou een eerlijk en deskundig advies. Wij kijken naar jouw specifieke situatie en bieden vervolgens een oplossing op maat. Zo weet je zeker dat je altijd goed zit. Wij weten dat iedere situatie anders kan zijn en daarom kun je bij ons je eigen zonnepanelen set samenstellen. Wij kunnen met je meekijken als je dit wilt en stellen dan samen met jou een set samen geheel op basis van jouw wensen. Vraag gerust eens vrijblijvend een offerte aan.

Voordelen van zonnepanelen in Vijfhuizen

Zonnepanelen bieden verschillende voordelen, zowel op het gebied van financiën als op het gebied van milieu. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen:

 • Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, wat kan resulteren in aanzienlijk lagere energiekosten. Je kunt je eigen elektriciteit opwekken en hoeft dus minder elektriciteit van het net te kopen.
 • Met je eigen elektriciteit ben je ook minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen en eventuele stroomstoringen.
 • Zonnepanelen stoten geen schadelijke broeikasgassen uit tijdens de elektriciteitsproductie. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je bij aan een vermindering van de uitstoot van koolstofdioxide en help je klimaatverandering te bestrijden.
 • Door zonne-energie te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen draag je bovendien bij aan een verminderde uitputting van natuurlijke hulpbronnen.
 • Zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Veel kopers zijn bereid meer te betalen voor een huis met zonne-energievoorzieningen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke aspecten.
 • Zonnepanelen hebben doorgaans een lange levensduur, vaak meer dan 25 jaar, met weinig onderhoudskosten. Ze zijn robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Zonnepanelen installateur Vijfhuizen

Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van verkoop en installatie van zonnepanelen. Dus ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Vijfhuizen? Dan staan wij graag voor je klaar! Je kunt de installatie van zonnepanelen met een gerust hart aan ons overlaten. Ook kunnen wij jou garanderen van de beste zonnepanelen van Vijfhuizen. Door onze jarenlange ervaring in zonnepanelen, weten wij precies waar we op moeten letten. We blijven continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Onze zonnepanelen installateur in Vijfhuizen beschikt over alle vereiste opleidingen die nodig zijn. Dit alles aangevuld met certificaten en cursussen. Net als al zijn collega’s trouwens! Binnen één dag kunnen onze topmensen de zonnepanelen op je dak installeren. Wij werken samen met onze zeer gewaardeerde installatiepartner HR techniek uit Alkmaar. Net als ons een specialist op het gebied van zonnepanelen nabij Vijfhuizen!

Zonnepanelen op plat dak.

Subsidie zonnepanelen Vijfhuizen

Tot voor kort kon je gebruik maken van een landelijke subsidie voor zonnepanelen. Helaas is deze subsidie afgeschaft. Maar dit wilt gelukkig niet zeggen dat er geen regelingen meer getroffen kunnen worden. Sommige gemeenten hebben speciale regelingen voor de aanschaf van zonnepanelen. Vijfhuizen kan zo’n gemeente zijn. Je kunt bij verbeter je huis bekijken of er op dit moment een speciale regeling is voor zonnepanelen in Vijfhuizen.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Zonnepanelen kopen in Vijfhuizen

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, wij werken uitsluitend samen met de beste mensen en kunnen jou garanderen van zonnepanelen van topkwaliteit. En dat is waarom wij van NL Zonnepanelen ons een echte specialist op dit gebied mogen noemen. Bij ons staat persoonlijke aandacht en uitstekende service hoog in het vaandel. En dat mag je ook wel verwachten van een leverancier van zonnepanelen in Vijfhuizen. Wij kijken naar jouw specifieke situatie en gaan samen op zoek naar de beste oplossing. Je mag ons alles vragen op het gebied van zonnepanelen en wij beloven jou dat we met een deskundig en eerlijk advies voor je klaar staan. Niet alleen op het gebied van de aankoop van zonnepanelen, maar ook als je op zoek bent naar een zonnepanelen installateur in Vijfhuizen. Heb je nog vragen? Onze medewerkers staan voor je klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder.