100+ klanten gingen u voor!

Bespaar op uw energierekening met NL Zonnepanelen!

NL Zonnepanelen is dé specialist in Nederland

Beoordeeld met een 9,5

Kom er achter hoeveel u kunt besparen!

Volledig vrijblijvend

Zonnepanelen Weert

Zonnepanelen aanschaffen heeft behoorlijk veel voordelen. Door zonnepanelen in Weert te gebruiken kun je namelijk zonlicht omzetten in elektriciteit. Steeds meer mensen gaan de voordelen zien van zonnepanelen en besluiten op installatie over te gaan. Je zelf gewonnen energie kun je namelijk gebruiken voor huishoudelijke apparaten of om je woning te verlichten. Je kunt zelfs nog wat verdienen als je voor zonnepanelen in Weert kiest. Wanneer je namelijk te veel stoom hebt opgewekt, kun je deze aan je leverancier terug geven. Bij NL Zonnepanelen kun je terecht voor het hele proces van aankoop tot installatie. Ben je nieuwsgierig geworden? Dan kun je altijd een kijkje nemen op onze website of vraag alvast een vrijblijvende offerte aan. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

NL Zonnepanelen de juiste keuze voor jou

NL Zonnepanelen is een familiebedrijf en wij vinden vooral de service en garantie aan onze klanten belangrijk. Wij willen dat je een goed gevoel overhoudt aan de installatie van je zonnepanelen in Weert. Ook ná de installatie kun je altijd bij ons terecht en begeleiden we je verder. Kiezen voor zonnepanelen is namelijk een grote stap en een flinke investering. Op onze website kun je makkelijk zelf een zonnepanelen set samenstellen, maar we checken altijd samen met jou of de uiteindelijke bestelling helemaal overeenkomt met jouw wensen. We installeren niet alleen zonnepanelen in Weert. We hebben vestigingen in Haarlem, Almere en Best en installeren de zonnepanelen op veel meer plekken zoals Leiden en Hoofddorp. De installateurs waar wij mee samenwerken voeren wekelijks tientallen installaties uit en zijn in het bezit van de vereiste certificaten, opleidingen en vakkennis.

Zonnepanelen Haarlem
Zonnepanelen installateur Haarlem

Voordelen van zonnepanelen in Weert

Zonnepanelen klinken interessant, maar wat gaan ze eigenlijk doen als ze op jouw dak liggen? Om het kort te omschrijven: het is een paneel met fotovoltaïsche cellen. Met behulp van deze cellen wordt het zonlicht omgezet in elektriciteit. Energie opwekken met zonnepanelen is duurzaam. Als je begaan bent met het milieu en wilt kijken wat je kunt doen aan een beter klimaat, zijn zonnepanelen een goede stap. Ook de steeds hoger wordende energierekening kan een reden zijn om zonnepanelen in Weert te installeren. Uiteraard is het zo dat zonnepanelen een flinke investering zijn. Subsidies door de overheid zijn momenteel gestopt. Mocht je al meerdere energiebesparende investeringen hebben gedaan aan je huis, dan kun je mogelijk nog in aanmerking komen voor een energiebespaarlening.

De opbrengst van zonnepanelen in Weert

Momenteel moet je er vanuit gaan dat je binnen ongeveer 10 jaar je investering in zonnepanelen in Weert hebt terugverdiend. In feite betekent dit dat je na die 10 jaar gratis energie hebt. Ook wanneer je op bepaalde momenten minder energie opwekt, bijvoorbeeld door slecht weer of omdat jouw dak vrij plat is, bieden wij maatwerk waardoor je toch maximaal kunt profiteren van je zonnepanelen in Weert. Daarbij bieden we aan al onze klanten ondersteuning wanneer nodig, zowel in real-life als op afstand. Wij werken namelijk met software die mede is ontwikkeld door de TU Delft en hiermee kunnen we een inschatting maken hoeveel energie op jouw adres kan worden opgewekt. Wij werken uitsluitend met vakmensen en installatiepartners met jarenlange ervaring. Dat maakt ons dé zonnepanelen installateur van Weert en omgeving. Wil je zelf alvast snel checken hoeveel je kunt besparen met zonnepanelen in Weert? Doe dan de dakcheck op onze site.

Ook krijgen we regelmatig de vraag of zonnepanelen wel zin hebben wanneer je langdurig te maken hebt met slecht weer en de zon nauwelijks schijnt. Ons antwoord daarop is dus ja! Met optimizers presteren zonnepanelen zelfs in de schaduw.  Hiermee kun je tot 25% meer energie winnen en tevens bieden wij 25 jaar garantie op deze optimizers. We bieden tevens de beste merken zonnepanelen aan zoals Canadian Solar, JA Solar, Panasonic en LG en werken met de beste montagematerialen die wereldwijd getest zijn.

Offerte aanvraag

Dé zonnepanelen installateur in Weert

Onze panelen worden gelegd door onze zonnepanelen installateur in Weert. Wij van NL zonnepanelen zijn namelijk dé expert op het gebied van zonnepanelen in Weert. Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van zonnepanelen. Met onze jarenlange ervaring ben je bij ons aan het juiste adres! Uiteraard gaan we zeer zorgvuldig te werk en kijken we naar wat bij jouw huis past en wat jouw wensen zijn. Naast zonnepanelen in Weert bieden we ook meer producten aan waardoor je maximaal profijt hebt van je investering. Denk hierbij aan omvormers, optimizers en bekabeling.

Wij helpen je dus graag verder op weg naar een groenere toekomst. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Als je de offerte hebt aangevraagd, nodigen we je uit om op locatie of telefonisch jouw wensen te bespreken.  Ieder huis is uniek en we willen natuurlijk dat ons werk helemaal aansluit op jouw wensen. Mocht je benieuwd zijn, dan kun je een geheel zonnepanelen set samenstellen dat volledig is afgestemd op je wensen. Wanneer je vervolgens kiest voor panelen van NL Zonnepanelen en akkoord bent met onze offerte, liggen jouw zonnepanelen binnen 3 tot zes weken op je dak. En dat maakt ons dé zonnepanelen installateur van Weert en omgeving!

100+ klanten gingen u voor!

Bespaar op uw energierekening met NL Zonnepanelen!

NL ZONNEPANELEN IS DÉ SPECIALIST IN NEDERLAND.

Kom er achter hoeveel u kunt besparen!

Volledig vrijblijvend