NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Weert

 • 30 dagen proef
 • Betaling bij werkende installatie
 • BTW vrije installatie
 • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in Weert

Zonnepanelen aanschaffen heeft behoorlijk veel voordelen. Door zonnepanelen in Weert te gebruiken kun je namelijk zonlicht omzetten in elektriciteit. Steeds meer mensen gaan de voordelen zien van zonnepanelen en besluiten op installatie over te gaan. Je zelf gewonnen energie kun je namelijk gebruiken voor huishoudelijke apparaten of om je woning te verlichten. Je kunt zelfs nog wat verdienen als je voor zonnepanelen in Weert kiest. Wanneer je namelijk te veel stoom hebt opgewekt, kun je deze aan je leverancier terug geven. Bij NL Zonnepanelen kun je terecht voor het hele proces van aankoop tot installatie. Ben je nieuwsgierig geworden? Dan kun je altijd een kijkje nemen op onze website of vraag alvast een vrijblijvende offerte aan. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 • Gecertificeerde installateurs: installatie met eigen personeel
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Naadloze integratie: zonnepanelen die perfect aansluiten op uw bestaande energie-infrastructuur
 • 10+ jaar ervaring: specialist in zonne-energie sinds 2013
 • Zonion-app: 24/7 inzicht in opbrengst & verbruik
 • Service van a tot z: van offerte op maat tot en met installatie en onderhoud
 • Garantie: tot wel 25 jaar garantie

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in Weert passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

NL Zonnepanelen de juiste keuze voor jou

NL Zonnepanelen is een familiebedrijf en wij vinden vooral de service en garantie aan onze klanten belangrijk. Wij willen dat je een goed gevoel overhoudt aan de installatie van je zonnepanelen in Weert. Ook ná de installatie kun je altijd bij ons terecht en begeleiden we je verder. Kiezen voor zonnepanelen is namelijk een grote stap en een flinke investering. Op onze website kun je makkelijk zelf een zonnepanelen set samenstellen, maar we checken altijd samen met jou of de uiteindelijke bestelling helemaal overeenkomt met jouw wensen. We installeren niet alleen zonnepanelen in Weert. We hebben vestigingen in HaarlemAlmere en Best en installeren de zonnepanelen op veel meer plekken zoals Leiden en Hoofddorp. De installateurs waar wij mee samenwerken voeren wekelijks tientallen installaties uit en zijn in het bezit van de vereiste certificaten, opleidingen en vakkennis.

Voordelen van zonnepanelen in Weert

Zonnepanelen bieden verschillende voordelen, zowel op het gebied van financiën als op het gebied van milieu. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen:

 • Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, wat kan resulteren in aanzienlijk lagere energiekosten. Je kunt je eigen elektriciteit opwekken en hoeft dus minder elektriciteit van het net te kopen.
 • Met je eigen elektriciteit ben je ook minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen en eventuele stroomstoringen.
 • Zonnepanelen stoten geen schadelijke broeikasgassen uit tijdens de elektriciteitsproductie. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je bij aan een vermindering van de uitstoot van koolstofdioxide en help je klimaatverandering te bestrijden.
 • Door zonne-energie te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen draag je bovendien bij aan een verminderde uitputting van natuurlijke hulpbronnen.
 • Zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Veel kopers zijn bereid meer te betalen voor een huis met zonne-energievoorzieningen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke aspecten.
 • Zonnepanelen hebben doorgaans een lange levensduur, vaak meer dan 25 jaar, met weinig onderhoudskosten. Ze zijn robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

De opbrengst van zonnepanelen in Weert

Momenteel moet je er vanuit gaan dat je binnen ongeveer 10 jaar je investering in zonnepanelen in Weert hebt terugverdiend. In feite betekent dit dat je na die 10 jaar gratis energie hebt. Ook wanneer je op bepaalde momenten minder energie opwekt, bijvoorbeeld door slecht weer of omdat jouw dak vrij plat is, bieden wij maatwerk waardoor je toch maximaal kunt profiteren van je zonnepanelen in Weert. Daarbij bieden we aan al onze klanten ondersteuning wanneer nodig, zowel in real-life als op afstand. Wij werken namelijk met software die mede is ontwikkeld door de TU Delft en hiermee kunnen we een inschatting maken hoeveel energie op jouw adres kan worden opgewekt. Wij werken uitsluitend met vakmensen en installatiepartners met jarenlange ervaring. Dat maakt ons dé zonnepanelen installateur van Weert en omgeving. Wil je zelf alvast snel checken hoeveel je kunt besparen met zonnepanelen in Weert? Doe dan de dakcheck op onze site.

Ook krijgen we regelmatig de vraag of zonnepanelen wel zin hebben wanneer je langdurig te maken hebt met slecht weer en de zon nauwelijks schijnt. Ons antwoord daarop is dus ja! Met optimizers presteren zonnepanelen zelfs in de schaduw.  Hiermee kun je tot 25% meer energie winnen en tevens bieden wij 25 jaar garantie op deze optimizers. We bieden tevens de beste merken zonnepanelen aan zoals Canadian SolarJA Solar, Panasonic en LG en werken met de beste montagematerialen die wereldwijd getest zijn.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Zonnepanelen kopen in Weert

Onze panelen worden gelegd door onze zonnepanelen installateur in Weert. Wij van NL zonnepanelen zijn namelijk dé expert op het gebied van zonnepanelen in Weert. Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van zonnepanelen. Met onze jarenlange ervaring ben je bij ons aan het juiste adres! Uiteraard gaan we zeer zorgvuldig te werk en kijken we naar wat bij jouw huis past en wat jouw wensen zijn. Naast zonnepanelen in Weert bieden we ook meer producten aan waardoor je maximaal profijt hebt van je investering. Denk hierbij aan omvormers, optimizers en bekabeling.

Wij helpen je dus graag verder op weg naar een groenere toekomst. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Als je de offerte hebt aangevraagd, nodigen we je uit om op locatie of telefonisch jouw wensen te bespreken.  Ieder huis is uniek en we willen natuurlijk dat ons werk helemaal aansluit op jouw wensen. Mocht je benieuwd zijn, dan kun je een geheel zonnepanelen set samenstellen dat volledig is afgestemd op je wensen. Wanneer je vervolgens kiest voor panelen van NL Zonnepanelen en akkoord bent met onze offerte, liggen jouw zonnepanelen binnen 3 tot zes weken op je dak. En dat maakt ons dé zonnepanelen installateur van Weert en omgeving!