NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Zandvoort

 • 30 dagen proef
 • Betaling bij werkende installatie
 • BTW vrije installatie
 • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in Zandvoort

Op zoek naar zonnepanelen in Zandvoort? Dan ben je bij NL Zonnepanelen aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van zonnepanelen in Zandvoort en omgeving, zijn wij dé geschikte partij voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Bij ons betaalt u daarbij nooit te veel, want u stelt bij ons uw eigen set zonnepanelen samen. We leggen je graag uit waarom zonnepanelen een slimme investering zijn.

 • Gecertificeerde installateurs: installatie met eigen personeel
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Naadloze integratie: zonnepanelen die perfect aansluiten op uw bestaande energie-infrastructuur
 • 10+ jaar ervaring: specialist in zonne-energie sinds 2013
 • Zonion-app: 24/7 inzicht in opbrengst & verbruik
 • Service van a tot z: van offerte op maat tot en met installatie en onderhoud
 • Garantie: tot wel 25 jaar garantie

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in Zandvoort passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

Dit doen zonnepanelen

Het hart van elk zonnepaneel zijn de fotovoltaïsche cellen, ook wel PV-cellen genoemd. Deze cellen bestaan uit halfgeleidermateriaal, meestal silicium, dat elektriciteit kan genereren wanneer er licht op valt. Wanneer fotonen (lichtdeeltjes) in contact komen met de PV-cellen, worden elektronen losgemaakt van atomen, wat resulteert in een elektrische stroom. Deze gelijkstroom moet door een omvormer omgezet worden in wisselstroom, dit is de elektriciteit die onze huishoudelijke apparaten verbruiken.

Voordelen van zonnepanelen in Zandvoort

Zonnepanelen bieden verschillende voordelen, zowel op het gebied van financiën als op het gebied van milieu. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen:

 • Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, wat kan resulteren in aanzienlijk lagere energiekosten. Je kunt je eigen elektriciteit opwekken en hoeft dus minder elektriciteit van het net te kopen.
 • Met je eigen elektriciteit ben je ook minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen en eventuele stroomstoringen.
 • Zonnepanelen stoten geen schadelijke broeikasgassen uit tijdens de elektriciteitsproductie. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je bij aan een vermindering van de uitstoot van koolstofdioxide en help je klimaatverandering te bestrijden.
 • Door zonne-energie te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen draag je bovendien bij aan een verminderde uitputting van natuurlijke hulpbronnen.
 • Zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Veel kopers zijn bereid meer te betalen voor een huis met zonne-energievoorzieningen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke aspecten.
 • Zonnepanelen hebben doorgaans een lange levensduur, vaak meer dan 25 jaar, met weinig onderhoudskosten. Ze zijn robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Waarom zonnepanelen in Zandvoort installeren?

Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, waardoor u minder afhankelijk wordt van het elektriciteitsnet. Hierdoor dalen uw energiekosten aanzienlijk. Met zonnepanelen kunt u deels zelfvoorzienend worden op het gebied van energie. Dit geeft u meer controle over uw energievoorziening en beschermt u tegen prijsstijgingen van energie, maar ook tegen storingen op het netwerk. Zonnepanelen stoten bovendien geen schadelijke stoffen uit en verminderen uw ecologische voetafdruk. Ze gebruiken een oneindige energiebron, waardoor u geen fossiele brandstoffen meer hoeft te gebruiken. Zonnepanelen dragen kortom bij aan een schonere en groenere planeet. De panelen hebben een lange levensduur (meestal 25 jaar of langer) en vereisen minimaal onderhoud. Dit maakt ze tot een duurzame investering op lange termijn. Het installeren van zonnepanelen kan de waarde van uw huis verhogen. Potentiële kopers zijn vaak bereid meer te betalen voor een woning met lagere energiekosten.

De kosten bij zonnepanelen in Zandvoort

Wat zonnepanelen in Zandvoort u kosten, is afhankelijk van een aantal aspecten. Het eerste aspect dat de kosten van zonnepanelen beïnvloedt, is het type zonnepanelen dat je kiest. Er zijn monokristallijne, polykristallijne en dunne-filmopties. Daarnaast is het totale aantal panelen van belang, evenals de keuze tussen serie- en parallelle schakelingen, die efficiëntie en kosten beïnvloeden. Het daktype (schuin of plat) en de bijbehorende bevestigingsmaterialen spelen ook een rol.

Zonnepanelen subsidies in Zandvoort?

Gemeente Zandvoort kent geen lokale subsidies meer voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Wel geldt er de salderingsregeling, wat inhoudt dat u een overschot aan zelfopgewekte energie kunt terug leveren aan het stroomnetwerk voor een kleine vergoeding. De salderingsregeling wordt vanaf 2025 langzaam afgebouwd. Sinds 2023 kunt u echter ook zonnepanelen aanschaffen en installeren zonder BTW te hoeven betalen. In plaats van het verlaagde 6% BTW-tarief betaalt u geen BTW meer. Lees hier meer over het 0%-tarief.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Zonnepanelen kopen in Zandvoort

Ontdek de kracht van zonne-energie met NL Zonnepanelen, jouw specialist. Wat maakt ons uniek? Hier kun je niet alleen jouw op maat gemaakte zonnepanelensysteem creëren, maar ook garanderen wij topkwaliteit en service, zodat jij zorgeloos kunt genieten van groene energie. Onze expertise strekt zich uit verder dan Zandvoort; we bedienen steden door heel Nederland. Zonnepanelen kopen in Gouda of zonnepanelen installeren in Den Helder? Of misschien ben je woonachtig in Rotterdam en ben je in Rotterdam op zoek naar een nieuw zonnepanelensysteem? Wij zijn er voor jou. Neem contact op voor meer informatie over zonnepaneelinstallatie in jouw huis.

Installatie door jouw zonnepanelen installateur

NL Zonnepanelen heeft een partnerschap met HR Techniek, een vooraanstaand bedrijf in zonnepaneleninstallatie. Hun indrukwekkende ervaring, branche-erkende opleidingen en prestigieuze certificaten waarborgen een uiterst precieze installatie van jouw zonnepanelen.