NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Zeewolde

 • 30 dagen proef
 • Betaling bij werkende installatie
 • BTW vrije installatie
 • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in Zeewolde

Zonnepanelen worden steeds populairder als duurzame energieoplossing. In Zeewolde is de vraag naar zonnepanelen niet anders. Met de groeiende interesse in hernieuwbare energiebronnen is het belangrijk om een betrouwbare leverancier te vinden. NL Zonnepanelen is een vooraanstaand bedrijf dat hoogwaardige zonnepanelen en bijbehorende diensten aanbiedt aan inwoners van Zeewolde en omgeving. Met een focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid bieden we een uitstekende optie voor wie op zoek is naar zonnepanelen in Zeewolde.

 • Gecertificeerde installateurs: installatie met eigen personeel
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Naadloze integratie: zonnepanelen die perfect aansluiten op uw bestaande energie-infrastructuur
 • 10+ jaar ervaring: specialist in zonne-energie sinds 2013
 • Zonion-app: 24/7 inzicht in opbrengst & verbruik
 • Service van a tot z: van offerte op maat tot en met installatie en onderhoud
 • Garantie: tot wel 25 jaar garantie

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in Zeewolde passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

Wat kunnen zonnepanelen in Zeewolde voor jou betekenen?

Zonnepanelen maken als het ware elektriciteit van zonlicht. Zonne-energie is een hernieuwbare en onuitputtelijke bron van energie in tegenstelling tot fossiele brandstoffen. Hierdoor zorgen zonnepanelen voor een verminderde afhankelijkheid van de fossiele brandstoffen, die bovendien slecht zijn voor het milieu. Ook ben je als woningeigenaar of ondernemer minder afhankelijk van het stroomnetwerk, waardoor je geen rekening hoeft te houden met de fluctuerende energieprijzen en met eventuele stroomstoringen op het net. Bovendien produceer je zelf stroom, waardoor je energierekening drastisch lager zal worden en dat bespaart weer kosten. Als laatste kunnen zonnepanelen de waarde van je woning of bedrijfspand in Zeewolde verhogen. Wanneer je namelijk ooit wilt verkopen, dan zullen potentiële kopers zeker letten op energiezuinige oplossingen en een gunstig energielabel.

Voordelen van zonnepanelen in Zeewolde

Zonnepanelen bieden verschillende voordelen, zowel op het gebied van financiën als op het gebied van milieu. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen:

 • Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, wat kan resulteren in aanzienlijk lagere energiekosten. Je kunt je eigen elektriciteit opwekken en hoeft dus minder elektriciteit van het net te kopen.
 • Met je eigen elektriciteit ben je ook minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen en eventuele stroomstoringen.
 • Zonnepanelen stoten geen schadelijke broeikasgassen uit tijdens de elektriciteitsproductie. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je bij aan een vermindering van de uitstoot van koolstofdioxide en help je klimaatverandering te bestrijden.
 • Door zonne-energie te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen draag je bovendien bij aan een verminderde uitputting van natuurlijke hulpbronnen.
 • Zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Veel kopers zijn bereid meer te betalen voor een huis met zonne-energievoorzieningen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke aspecten.
 • Zonnepanelen hebben doorgaans een lange levensduur, vaak meer dan 25 jaar, met weinig onderhoudskosten. Ze zijn robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Prijs van zonnepanelen bij NL Zonnepanelen

Zonnepanelen lijken misschien duur, maar ze leveren steeds meer groene energie op, waardoor je ze sneller terugverdient. Moderne zonnepanelen gaan lang mee en hebben weinig onderhoud nodig. Ze zijn sterk en kunnen tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor je weinig aan onderhoudskosten kwijt bent. Hoeveel je echter precies betaalt bij aanschaf van je set zonnepanelen, hangt af van onder andere het aantal zonnepanelen dat je wilt, welke panelen je kiest en hoe ingewikkeld de installatie is.

Subsidies voor zonnepanelen?

In Zeewolde vind je op het moment geen subsidie op zonnepanelen installaties. Wel kun je gebruikmaken van de salderingsregeling. Produceer jij nu een overschot aan groene stroom, dan kun je dit overschot terug leveren aan het stroomnetwerk tegen een kleine vergoeding. Deze regeling is nog van toepassing tot 2025, waarna hij langzaam afgebouwd zal worden. Bovendien geldt sinds 2023 een nieuw voordeel bij de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Waar vorige jaren een goedkoper btw-tarief gerekend werd van 6% bij aanschaf en installatie van degelijke zonnepanelen, is dit btw-tarief nu helemaal verdwenen. Kortom, schaf je nu zonnepanelen aan en laat je die installeren door een gecertificeerd bedrijf? Dan hoef je geen btw meer te betalen!

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Zonnepanelen kopen in Zeewolde

Bij NL Zonnepanelen kun je rekenen op zonnepanelen van de allerbeste kwaliteit. Wij verkopen alleen panelen die voldoen aan de veiligheidseisen van NeN en TÜV. De merken die wij verkopen vallen allemaal onder de A-merken. Zo valt het hele productieproces onder de fabrikant, waardoor deze de volledige controle heeft over de productie. Fouten zijn nu praktisch onmogelijk. Bij ons bestel je bovendien pakketten van zonnepanelen, waardoor je voor je eigen dak en voorkeuren jouw pakket op maat kunt bestellen. Zo betaal je nooit te veel voor iets wat niet volledig bij jouw situatie past. Als laatste zijn wij ook in de omgeving van Zeewolde te vinden. Ook als je woonachtig bent in Harderwijk of zonnepanelen wilt kopen in Almere, dan kun je bij NL Zonnepanelen je slag slaan. Kom er ook achter hoeveel je kunt besparen en doe de gratis dakcheck.

Wij werken samen met de zonnepanelen installateur van Zeewolde en omstreken

NL Zonnepanelen zal HR Techniek aanwijzen om jouw zonnepanelen te installeren. De ervaren vakmensen van HR Techniek werken in Zeewolde en omstreken. Elke week voltooien ze meer dan 40 installaties met succes. Als toegewijde leden van Techniek Nederland, bezitten ze uitgebreide kennis, volgen ze erkende opleidingen en zijn ze in het bezit van belangrijke certificaten. Deze garanties verzekeren NL Zonnepanelen ervan dat jouw zonnepanelen zonder problemen zullen worden geïnstalleerd.