NL Zonnepanelen

Zonnepanelen Zwolle

 • 30 dagen proef
 • Betaling bij werkende installatie
 • BTW vrije installatie
 • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

Zonnepanelen laten installeren in Zwolle

In een wereld waar de zoektocht naar duurzame energiebronnen en milieubewustzijn steeds belangrijker wordt, zijn zonnepanelen een van de meest veelbelovende oplossingen. Deze technologische wonderen zorgen niet alleen voor schone energie, maar bieden ook financiële voordelen en verminderen de ecologische voetafdruk. Zonnepanelen in Zwolle koop je bij NL Zonnepanelen. Voor platte of schuine daken? Blauwe of zwarte zonnepanelen? Bij ons vind je de panelen die bij jouw situatie passen.

 • Gecertificeerde installateurs: installatie met eigen personeel
 • Vrijblijvende offerte: vooraf duidelijk inzicht in de kosten
 • Naadloze integratie: zonnepanelen die perfect aansluiten op uw bestaande energie-infrastructuur
 • 10+ jaar ervaring: specialist in zonne-energie sinds 2013
 • Zonion-app: 24/7 inzicht in opbrengst & verbruik
 • Service van a tot z: van offerte op maat tot en met installatie en onderhoud
 • Garantie: tot wel 25 jaar garantie

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw woning in Zwolle passen en/of hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Voer dan gemakkelijk de online dakscan uit en ontdek gelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

icon zon
Aantal zonnepanelen

6

icon zon
Huishouden

1-persoons

icon zon
Verbruik

1800 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€3.589 - €5.289

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€697

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

8

icon zon
Huishouden

2-persoons

icon zon
Verbruik

2700 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.279 - €6.079

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€930

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

10

icon zon
Huishouden

Klein gezin

icon zon
Verbruik

3500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€4.979 - €6.879

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.162

icon block background
icon zon
Aantal zonnepanelen

12

icon zon
Huishouden

Groot gezin

icon zon
Verbruik

4500 kWh

icon zon
Prijsindicatie

€5.879 - €7.679

icon zon
Jaarlijkse opbrengst

€1.395

icon block background

Werking zonnepanelen in Zwolle

Zonnepanelen werken door gebruik te maken van halfgeleidermaterialen zoals silicium. Wanneer fotonen van zonlicht op deze materialen vallen, worden elektronen losgemaakt, waardoor een stroom van gelijkstroom ontstaat. De opgewekte gelijkstroom moet worden omgezet in wisselstroom (AC) om te worden gebruikt in huishoudelijke apparaten. Omvormers spelen een cruciale rol bij dit proces.

Voordelen van zonnepanelen in Zwolle

Zonnepanelen bieden verschillende voordelen, zowel op het gebied van financiën als op het gebied van milieu. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen:

 • Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, wat kan resulteren in aanzienlijk lagere energiekosten. Je kunt je eigen elektriciteit opwekken en hoeft dus minder elektriciteit van het net te kopen.
 • Met je eigen elektriciteit ben je ook minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen en eventuele stroomstoringen.
 • Zonnepanelen stoten geen schadelijke broeikasgassen uit tijdens de elektriciteitsproductie. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je bij aan een vermindering van de uitstoot van koolstofdioxide en help je klimaatverandering te bestrijden.
 • Door zonne-energie te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen draag je bovendien bij aan een verminderde uitputting van natuurlijke hulpbronnen.
 • Zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Veel kopers zijn bereid meer te betalen voor een huis met zonne-energievoorzieningen vanwege de lagere energiekosten en milieuvriendelijke aspecten.
 • Zonnepanelen hebben doorgaans een lange levensduur, vaak meer dan 25 jaar, met weinig onderhoudskosten. Ze zijn robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Zonnepanelen kopen in Zwolle: de kosten

Het eerste aspect dat de kosten van zonnepanelen beïnvloedt, is het type zonnepanelen dat je kiest. Een van de meest voor de hand liggende factoren die de kosten beïnvloeden, is het totale aantal panelen dat je wilt installeren. Hoe meer panelen je nodig hebt, hoe hoger de kosten zullen zijn. Daarnaast moet je beslissen of je de panelen in serie of parallel wilt schakelen. In serie schakelen kan leiden tot een hogere efficiëntie, maar het kan ook duurder zijn vanwege de extra bekabeling en omvormers die nodig zijn. Het dak waarop de zonnepanelen worden geïnstalleerd, kan de kosten beïnvloeden. Schuine daken zijn meestal eenvoudiger en goedkoper om op te installeren dan platte daken, omdat er geen extra bevestigingsmaterialen nodig zijn.

Zijn er zonnepanelen subsidies in Zwolle?

De gemeente Zwolle heeft geen subsidies voor zonnepanelen, maar wel kun je er tot 2025 gebruikmaken van de salderingsregeling. Wanneer je een overschot aan groene stroom opwekt, dan kun je dit overschot aan het netwerk terug geven. Hiervoor krijg je een kleine vergoeding. Bovendien is sinds januari 2023 het BTW voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen weg. Dit houdt in dat in plaats van het verlaagde BTW-tarief van 6%, je nu helemaal geen BTW hoeft te betalen meer.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Zonnepanelen kopen in Zwolle

Op zoek naar zonnepanelen in Apeldoorn? Bij NL Zonnepanelen, dé zonnepanelenspecialist, kun je je eigen unieke zonnepanelen set samenstellen. Ontdek je mogelijkheden door op de link te klikken. Wij staan garant voor uitstekende service en volledige garantie, zodat jij onbezorgd van je zonnepanelen kunt genieten. Niet alleen in Zwolle, maar ook in steden als Den HaagEindhoven en Den Bosch kun je zonnepanelen kopen. Zo ook in Rotterdam kun je voor een zonnepaneleninstallatie kiezen of in Amersfoort kun je zonnepanelen kopen; overal in Nederland kunnen we je van dienst zijn. Benieuwd naar onze andere locaties? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over zonnepaneleninstallaties bij jou thuis.

Installatie door de zonnepanelen installateur in Zwolle

De installatie van jouw bestelde zonnepanelen wordt verzorgd door onze ervaren partner, HR Techniek. Deze professionele zonnepaneleninstallateurs opereren ook in Zwolle. Ze behoren tot de trotse leden van Techniek Nederland en voeren wekelijks meer dan 40 succesvolle installaties uit. Met meer dan 40 succesvolle installaties per week en hun indrukwekkende expertise, erkende opleidingen en prestigieuze certificaten, verzekert NL Zonnepanelen jou een foutloze zonnepaneleninstallatie.