NL Zonnepanelen

Canadian Solar zonnepanelen

Ontdek het hoge rendement van Canadian Solar zonnepanelen

  • 25 jaar opbrengstgarantie
  • 12 jaar productgarantie
  • Tier 1 kwaliteit
  • Ideaal voor boerderijen

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

De beste zonnepanelen van Canadian Solar van dit moment

Het plaatsen van zonnepanelen is dé manier waarop je in staat bent om jouw woning te verduurzamen. Middels zonne-energie is het mogelijk om op jaarbasis aanzienlijk veel geld te besparen op je totale stroomkosten. Als het aankomt op zonnepanelen zijn er veel merken te vinden waar je voor kunt kiezen. Eén van de opties die wij je te bieden hebben zijn de Canadian Solar zonnepanelen. Benieuwd waarom ook jij een Canadian Solar zonnepaneel zou moeten kopen? Lees het onderstaande dan zeker even door, we hebben de belangrijkste informatie namelijk voor je op een rijtje gezet.

Maak kennis met Canadian Solar

Laten we als eerst eens kijken naar het merk zelf. Wat is Canadian Solar namelijk voor merk en waar hebben zij de focus op gelegd? Zoals je wel aan de naam kunt zien is Canadian Solar aan te merken als een Canadees bedrijf. Dit bedrijf maakt al zonnepanelen sinds 2011, dit maakt het een van de bedrijven met de meest lange ervaring. Ondanks het feit dat het bedrijf is opgericht in Canada bevinden de meeste productielocaties zich in China. Canadian Solar zonnepanelen waren één van de eerste fabrikanten die gebruik maakten van de 4 bus bars technologie. Dit heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf een grote naamsbekendheid heeft op weten te bouwen over de afgelopen jaren. Vandaag de dag zijn de Canadian Solar zonnepanelen dan ook nog altijd mateloos populair.

De voordelen van Canadian Solar

Nu je wat meer weet over de totstandkoming van Canadian Solar is het tijd om te kijken naar de grootste voordelen die deze aanbieder te bieden heeft voor de Canadian Solar zonnepanelen. Om het wat makkelijker te maken hebben we de grootste voordelen van Canadian Solar onder elkaar gezet:

1.      Canadian Solar zonnepanelen bieden een hoog rendement

Een van de belangrijkste voordelen van een zonnepaneel van Canadian Solar is het feit dat deze een hoog rendement weet te bieden. Dit hoge rendement maakt het mogelijk om aanzienlijk wat geld op jaarbasis te besparen aan je totale energiekosten. Dit komt met name door het feit dat deze panelen gebruik maken van de beste zonnecollectoren in combinatie met hoogwaardige omvormers. Hierdoor is het aantal kWh aan energie aanzienlijk hoger dan van andere aanbieders.

2.      Canadian Solar zonnepanelen zijn van zeer hoge kwaliteit

Een ander voordeel van de Canadian Solar zonnepanelen is het feit dat deze bekend staat om hun uitstekende kwaliteit. Het bedrijf gebruikt ruik 359 verschillende soorten interne testen om de kwaliteit van de betreffende zonnepanelen te garanderen. Ook maken ze gebruik van de technologie van Energie Centrum Nederland en van Eurotron. Middels deze technologie is de kans op afwijkingen een stuk kleiner dan normaal. Omdat ze geloven in de kwaliteit krijg je bij aanschaf van Canadian Solar zonnepanelen ook nog eens 25 jaar verzekerde opbrengst garantie.

3.      Canadian Solar zonnepanelen zijn ideaal voor boerderijen

Het laatste voordeel wat Canadian Solar zonnepanelen zo bijzonder maakt is het feit dat deze zonnepanelen door de zware ammoniak test van het Duitse agrarische DLG instituut heen zijn gekomen. Dit brengt met zich mee dat dit merk ideaal is voor alle agrarische bedrijven die graag een stap willen zetten richting een duurzame toekomst. Alle productie faciliteiten van Canadian Solar hebben alle belangrijke kwaliteit certificaten behaald zoals TÜV, ISO 9001, 14000 en TS169149. Mocht je op zoek zijn naar zonnepanelen voor jouw boerderij dan is Canadian Solar hét merk om te kiezen voor jouw aankoop.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Ook zelf Canadian Solar bestellen?

Mocht je zelf een of meerdere zonnepanelen van Canadian Solar willen bestellen dan ben je hiervoor bij ons aan het juiste adres. Door ons veelzijdige aanbod is het ook voor jou mogelijk om uit te komen bij een zonnepaneel van Canadian Solar wat aansluit bij wat je al die tijd al voor ogen had. Heb je vragen omtrent de Canadian Solar zonnepanelen? Wees dan niet bang om een contact met ons op te nemen, ons team staat namelijk voor je klaar om je verder te helpen. Dankzij onze site kan ook jij eenvoudig, snel en voordelig alle mogelijke soorten zonnepanelen bestellen! Andere zonnepanelen merken die wij voeren en ook op de Tier 1 lijst van Bloomberg (topkwaliteit) staan zijn: