NL Zonnepanelen

JA Solar zonnepanelen

Kies voor groen én hoogste kwaliteit met JA Solar zonnepanelen

  • 25 jaar opbrengstgarantie
  • 12 jaar productgarantie
  • Tier 1 kwaliteit
  • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

De beste zonnepanelen van JA Solar op dit moment

Vandaag de dag zijn er steeds meer mensen die ervoor kiezen om zonnepanelen te plaatsen. Dit is natuurlijk niet zo raar. Zonnepanelen zijn namelijk dé investering om te maken voor de verduurzaming van jouw woning. Indien je op zoek bent naar bent zonnepanelen voor bij jou op het dak dan zijn er talloze merken te vinden waar je voor kunt gaan. Eén van de merken waar je wellicht wel eens van hebt gehoord is JA Solar. Met de JA Solar zonnepanelen heb je dan ook gelijk een prima kwaliteit in huis. Aangezien nog niet iedereen bekend is met de zonnepanelen van JA Solar hebben we besloten om de belangrijkste informatie hieronder even voor je op een rijtje te zetten.

Maak kennis met JA Solar

Straks laten we je meer zien over de voordelen die de JA Solar zonnepanelen met zich mee weten te brengen. Maar voor het zover is doen we er verstandig aan om toch even naar het merk zelf te kijken. Het bedrijf JA Solar is van origine Chinees. Dit bedrijf is uitgegroeid tot één van de meest bekende aanbieders als het aankomt op alle mogelijke soorten zonnepanelen. Op dit moment is het bedrijf zo goot dat er ruim 20.000 medewerkers in dienst zijn. De JA Solar zonnepanelen weten kwaliteit en prijs te combineren. Door de relatief voordelige instaptarieven is dit een merk wat ook door beginners kan worden gekozen voor op het dak. De jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat JA Solar een van de meest betrouwbare merken is van dit moment.

De voordelen van JA Solar

Je weet nu wat JA Solar voor bedrijf is en waar zij voor staan. Wat je alleen nog niet weet is wat precies de redenen zijn om te kiezen voor de zonnepanelen van JA Solar. Om je wat beter op weg te helpen bij het maken van een keuze hebben we de grootste voordelen van JA Solar voor je onder elkaar gezet

1.      JA Solar zonnepanelen staan bekend om hun hoge rendement

Als je op zoek bent naar zonnepanelen dan is het rendement natuurlijk van groot belang. Dit is dan ook niet iets waar je zorgen over hoeft te maken met de JA Solar zonnepanelen. Dit merk staat namelijk bekend om het hoge rendement. Doordat het team alsmaar nieuwe innoverende veranderingen weet door te voeren hebben ze ervoor gezorgd dat het rendement hoger ligt dan enkele andere merken. Middels dit hoge rendement zal je in staat zijn om veel geld te besparen op jouw totale kosten voor de stroom en energie.

2.      JA Solar produceert compleet in eigen beheer

Een ander voordeel van een JA Solar zonnepaneel is dat het volledig in eigen beheer is geproduceerd. Dit betekent dat er alleen eigen zonnecellen worden gebruikt voor de productie van de JA Solar zonnepanelen. Hierdoor houdt het bedrijf zelf de controle over de kwaliteit. Nu het bedrijf voldoet aan de hoogste kwaliteit controles en standaarden ben je voorzien van zonnepanelen die aan alle mogelijke eisen voldoen.

3.      JA Solar biedt veel garantie op de zonnepanelen

Aangezien het team van JA Solar er echt van overtuigd is dat zij de nodige kwaliteit weten te bieden, hanteren zij verschillende soorten garanties. Zo krijg je op je aankoop altijd 15 jaar garantie voor de JA Solar zonnepanelen zelf. Ook is ieder JA Solar zonnepaneel voorzien van 25 jaar vermogensgarantie.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Bestel vandaag nog je eerste JA Solar zonnepaneel

We hopen dat je door de bovenstaande informatie een beter beeld hebt gekregen over de diverse soorten mogelijkheden voor de zonnepanelen van JA Solar. Als je zelf wilt kiezen voor een JA Solar zonnepaneel dan weet je zeker dat je hiervoor bij ons aan het juiste adres bent. Heb je vragen over de zonnepanelen van JA Solar? In dat geval is het mogelijk om even contact met ons op te nemen. Ons team gaat vervolgens bekijken op wat voor manier zij je verder kunnen helpen. Neem snel een kijkje in het aanbod om te zien welke soorten JA Solar zonnepanelen er op dit moment allemaal te vinden zijn! Andere zonnepanelen merken die wij voeren en ook op de Tier 1 lijst van Bloomberg (topkwaliteit) staan zijn: