NL Zonnepanelen

LG zonnepanelen

Kies voor kwalitatief hoogstaande zonnepanelen van Longi

  • 25 jaar opbrengstgarantie
  • 12 jaar productgarantie
  • Tier 1 kwaliteit
  • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

De beste zonnepanelen van LG op dit moment

De kans is groot dat jij van plan bent om je woning te verduurzamen. Er is nu eenmaal een reden dat je hier op de site terecht bent gekomen. Voor een veelzijdig aanbod aan alle mogelijke soorten zonnepanelen ben je hier op de site aan het juiste adres. Eén van de merken die je op dit moment kunt vinden in ons aanbod is het bekende merk LG. Ben je benieuwd wat de voordelen zijn van een zonnepaneel van LG? Lees deze pagina dan even goed door, we hebben de belangrijkste informatie omtrent de zonnepanelen van LG namelijk voor je verzameld en uiteengezet.

Maak kennis met LG

LG is een merk wat bij nagenoeg iedereen wel bekend in de oren zal klinken. LG, wat staat voor Lucky Goldstar, is een bedrijf wat oorspronkelijk uit Zuid Korea komt. Dit bedrijf maakt alle mogelijke soorten apparaten voor in huis, van televisies tot aan koelkasten. Sinds een paar jaar is LG zich in gaan zetten voor de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Zij hebben besloten te leggen om panelen uit het hogere segment te maken door de beste rendementen na te streven. De combinatie van design en kwaliteit heeft ervoor gezorgd dat LG één van de meest populaire aanbieders van dit moment is geworden. De LG zonnepanelen worden dan ook echt over heel de wereld verkocht.

De voordelen van LG zonnepanelen

Nu je weet wat voor bedrijf LG is, is het tijd om te kijken naar de belangrijkste voordelen die dit bedrijf met zich mee weet te brengen als het aankomt op het aanbieden van zonnepanelen. Hieronder zijn de belangrijkste voordelen onder elkaar gezet:

1.       LG zonnepanelen hebben diverse prijzen gewonnen

Het team van LG heeft laten zien dat zij er echt alles aan doen om innovatie na te streven. Dit is dan ook de reden dat de zonnepanelen van LG zijn bekroond met een aantal prijzen, waaronder Intersolar Awards voor de sspeciale Cello Technology™ en BiFacial technologie. De NeON® R-modules wonnen een Judges’ Choice Award van Energy Manager Today in 2018. Het U.S. Environmental Protection Agency (EPA) erkende LG met de ENERGY STAR Partner of the Year-Sustained Excellence Award in hetzelfde jaar. Dit laat zien dat je te maken hebt met een bedrijf wat innovatie echt op de eerste plaats weet te zetten.

2.       LG zonnepanelen staan bekend om hun hoge efficiëntie

LG Solar staat bekend om het feit dat zij zonnepanelen weten te leveren die zijn voorzien van een hoge mate van efficiëntie. Dit houdt in dat de LG zonnepanelen meer stroom genereren uit dezelfde hoeveelheid zonlicht dan panelen met een lage efficiëntie van dezelfde grootte. Dankzij die extra efficiëntie kunnen LG zonnepanelen met 60 cellen evenveel energie produceren zonnepanelen met 72 cellen. Door deze efficiëntie weet je zeker dat je een mooi rendement op jaarbasis kunt behalen.

3.       LG zonnepanelen hebben een lage mate van LID

Nagenoeg alle zonnepanelen vertonen enige degradatie wanneer ze voor het eerst aan zonlicht worden blootgesteld. Bij P-type modules vindt dit plaats wanneer zuurstof in contact komt met het borium in de cellen. Dit proces wordt LID (Light Induced Degradation) genoemd en kan de vermogensopbrengst van de zonnepanelen tijdens hun levensduur aanzienlijk verminderen. LG Solar-modules zijn door de speciale techniek in staat om het risico op LID tot aan absoluut minimum te beperken.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Koop vandaag nog je eerste LG zonnepaneel

Indien je op zoek bent naar goede zonnepanelen en je het niet erg vindt om hier wat meer voor neer te leggen dan zijn de zonnepanelen van LG dé keuze om te maken. De hoge kwaliteit in combinatie met de bijzondere techniek maakt het een van de beste aanbieders van dit moment. NL Zonnepanelen werkt met een zeer ruim assortiment LG zonnepanelen, waardoor we altijd voor optimaal rendement gaan. Voor vragen is het natuurlijk altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen. Dankzij onze site kan ook jij vandaag nog zonnepanelen van de beste merken voor bij jou op het dak! Andere zonnepanelen merken die wij voeren en ook op de Tier 1 lijst van Bloomberg (topkwaliteit) staan zijn: