NL Zonnepanelen

Longi zonnepanelen

Kies voor kwalitatief hoogstaande zonnepanelen van Longi

  • Hoogste garantie
  • A-kwaliteit
  • Goedkoop t.o.v. concurrenten
  • Gecertificeerde installateurs

Doe de gratis dakscan!

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe de gratis dakscan!

1Adres
2Schatting
+1000 klanten gingen u voor

De beste zonnepanelen van Longi op dit moment

Zonnepanelen zijn op dit moment mateloos populair. Middels goede zonnepanelen is het mogelijk om jouw woning op een eenvoudige wijze duurzaam te maken. Dit maakt het mogelijk om een stuk groener te leven. Ook kan je middels zonnepanelen geld besparen op je energiekosten. Veel mensen vragen zich af voor welk merk zij het beste kunnen kiezen voor hun aankoop. Een van de meest populaire opties van dit moment is een zonnepaneel van Longi. Nu nog lang niet iedereen bekend is met Longi en met de voordelen die de zonnepanelen met zich mee weten te brengen hebben we het een en ander voor je verzameld. Wij raden je zeker aan het onderstaande even goed door te nemen voordat je besluit om zonnepanelen van Longi te kopen.

Maak kennis met Longi

We zullen je verderop in dit artikel meer laten zien over de voordelen die de zonnepanelen van Longi met zich mee weten te brengen. Voordat het zover is doen we er alleen verstandig aan om even te kijken naar het merk zelf. Longi is een Chinees bedrijf dat een van de meest bekende producenten van zonnepanelen van dit moment. Zij produceren uitsluitend mono silicium panelen en zijn wellicht de grootste mono silicium zonnepaneel fabrikant ter wereld. Longi Solar was in 2016 de snelst groeiende zonnepaneelfabrikant ter wereld en is sindsdien alleen maar groter geworden. Zo is lid van de “Silicon Module Super League”. Dit is een groep met de grootste omzet aan zonnepanelen ter wereld. Het grootste deel van de zonnepanelen van Longi wordt gebruikt in China, maar het bedrijf is ook steeds vaker in Europa terug te vinden.

De voordelen van Longi zonnepanelen

Het mag dus duidelijk zijn dat Longi een van de grootste aanbieder is als het aankomt op het kopen van goede zonnepanelen. Deze grote naamsbekendheid heeft met zich meegebracht dat steeds meer mensen voor dit merk zijn gaan kiezen. Maar wat zijn nu de grootste voordelen die je ondervindt met de Longi zonnepanelen? We hebben de grootste voordelen van een Longi zonnepaneel verzameld:

1.      Longi zonnepanelen zijn voorzien van de hoogst mogelijke garantie

De meeste zonnepanelen die wat goedkoper zijn dan de andere merken bieden een garantie voor ongeveer 80% van hun oorspronkelijk nominaal vermogen na 25 jaar. Echter belooft Longi dat hun standaardpanelen na die tijd nog minstens 83,1% van hun oorspronkelijke vermogen produceren. Dit brengt met zich mee dat een zonnepaneel van Longi dus voorzien is van meer garantie dan die van de andere merken en modellen.

2.      Longi zonnepanelen zijn goedkoper dan andere merken

Een ander voordeel is dat de zonnepanelen van Longi goedkoper zijn dan die van andere merken. Door deze voordelige prijzen is het mogelijk om veel geld te besparen op je uiteindelijke aankoop. Ondanks de voordelige prijs krijg je hier alsnog de best mogelijke kwaliteit voor terug die je maar kunt vinden. Longi heeft de afgelopen jaren een aantal records gevestigd op het gebied van zonnecelefficiëntie.

3.      Longi zonnepanelen zijn voorzien van de beste zonnecelefficiëntie

Longi heeft de afgelopen jaren een aantal records gevestigd op het gebied van zonnecelefficiëntie. Dit is dan ook gelijk het laatste grote voordeel wat dit merk te bieden heeft als het aankomt op de zonnepanelen voor bij jou op het dak. Meer informatie over de specifieke records die ze hebben weten te behalen kan je op de website van Longi zelf terugvinden.

icon block background
Petronella
23 april 2024
Foto client

“Goede service en werk”

Henk Beumer
19 april 2024
Foto client

“Het contact verliep soepel met nl-zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma.
Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen.
Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service.”

Theo
22 november 2023
Foto client

“De samenwerking met contactpersoon is uitstekend verlopen. Er werd meegedacht over het plan en werd zonder problemen aangepast en dit diverse malen. Kortom een uitstekende samenwerking en informatievoorziening.”

Arne
11 oktober 2023
Foto client

“Heel goed contact gehad, alles goed uotgelegd, tijdig opgevolgd. Na installatie aantal vragen snel beantwoord en geholpen mef registratie bij netbeheerder. Wij hadden teveel betaald en ze meldden pro-actief dat we teveel hadden betaald en stortte het geld terug.”

Ervaringen van onze klanten

NL Zonnepanelen heeft al velen geholpen met de overstap naar duurzame, groene energie door middel van zonnepanelen. Ontdek hieronder hoe onze klanten de verbetering in hun energieverbruik ervaren en hoe zij profiteren van lagere energiekosten. Elke ervaring weerspiegelt de persoonlijke ervaringen met onze service vanaf het eerste advies tot aan de installatie en nazorg.

icon block background

Kies jij ook voor de Longi zonnepanelen?

Door de hoogwaardige kwaliteit materialen in combinatie met het hoge rendement is kiezen voor de Longi zonnepanelen zo gek nog niet. De hoge mate van kennis en expertise brengt met zich mee dat dit een zeer betrouwbare aanbieder is om voor te kiezen. Bij NL Zonnepanelen ben je op het juiste adres aanbelandt als het aankomt op alle mogelijke soorten Longi zonnepanelen. Heb je vragen over een Longi zonnepaneel of is er iets anders wat je graag wilt weten? Maak je in dit geval geen zorgen, we staan namelijk klaar om je verder te helpen. Hier vind je de contactgegevens. Voor je het weet heb jij ook de beste zonnepanelen op het dak liggen! Andere zonnepanelen merken die wij voeren en ook op de Tier 1 lijst van Bloomberg (topkwaliteit) staan zijn: